Post patali leutik ngahasilkeun gambar leutik tur plugins

A bari katukang kuring meunang leupas tina Arthemia, A citakan ku estetika pohara alus pikeun WordPress tapi jeung disadvantage raising gambar leutik kalayan fungsi timthumb nu brings masalah serius di konsumsi rubakpita sumberdaya. Saatos sababaraha tikét diangkat ku manajer HostGator mutuskeun pikeun ngahemat citakan bari ngaronjatkeun kelemahan éta.

Dina upgrades panganyarna WordPress sumping generasi otomatis tina leutik, nu saméméhna disimpen dina ukuran béda. Ieu bakal ngaronjatkeun rubak hosting tapi henteu kalindih tempo yén file badag tur utiliti anu téma anyar nu méré fungsionalitas ieu. Ku kituna, unggal waktu hiji artikel, WordPress dibangkitkeun leutik lebaran 32, 160 na 170 piksel anu dijieun.

Kaula bade janten patut sahenteuna dua plugins nu nyandak teuing Kauntungannana fitur ieu sarta sababaraha masalah dina konsumsi sumberdaya; Maria Shaldybina duanana konstruksi na I hartosna plugins Ngahasilkeun gambar leutik tulisan y Posts patali Miniatur.

Ngahasilkeun gambar leutik pos saméméhna.

A watesan tina robah dijieun WordPress téh gambar leutik sadaya pos saméméhna. Keur kitu teu pakasaban hébat plugin nu ngahasilkeun Gambar leutik, ieu jalan en masse sakabeh gambar leutik unggal blog ngawengku log nu maranéhna ngeunteung masalah encountered, biasana disimpen nguap atanapi gambar folder dina domain sarua . Teu luyu sangkan prosés ieu jam nalika lalulintas anu luhur, sabab diperlukeun sababaraha menit sarta bisa ngahontal kami tiket ti HostGator.

ngahasilkeun gambar leutik

Ieu ogé mantuan pikeun leutik tema Swift teu kabur, ku sabab henteu nyungsi raises × Gambar 32 32 ku penampilan pisan goréng.

Teundeun Tumbu patali

plugin lianna ieu, gambar leutik tulisan Biomédis ditempatkeun di ahir artikel Tumbu ku kategori atawa tag, ngangkat hiji gambar leutik. Éta atra yén digawekeun Anjeun kudu ngajalankeun proses di luhur, upami eta teu ngan baris nembongkeun hiji gambar standar on barang anu teu boga gambar leutik.

leutik pos patali 3

Hiji masalah umum di plugin ieu biasana Hurup husus, kayaning hurup beraksen atawa n (a na i atanapi u n). Ieu kusabab sanajan databés bisa disetel ka UTF-8 sakumaha bisi mah, queries dihasilkeun bisa jadi ngonpigurasi.

Keur kitu, anjeun kudu ngédit plugin nu. Hal ieu dilakukeun dina editor tab kénca, plugins, teras pilih file patali-tulisan-thumbnails.php jeung eusi teh ditiron edit kaluar.

leutik pos patali

Hal ieu ditingali caket 362, sareng "htmlspecialchars (" sareng tutup kurung ")" dihapus. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun tiasa ngedit langsung di Cpanel, atanapi nganggo DreamWeaver atanapi CoffeeCup, sabab mangrupikeun program anu ngamungkinkeun urang ningali nomer sakaligus.

Kalayan ieu, masalah bakal ngumbar accents.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.