Xperia mini X10, patepungan munggaran make Android

Dina egeomates rencana pikeun taun 2012 geus nguji aplikasi Android, tempo eta mangrupa trend teu bisa balik. Simkuring sadar yen Apple bakal salawasna ogé diposisikan dina mobile tapi kawas sagalana nu mana balik bunderan katutup tina Apple, Android kudu hiji tumuwuhna bisa dilawan.

Sangkan nu leveling 2012 naon urang kudu ditémbongkeun kalawan iPadKalayan aplikasi sarua. Ngabuktikeun ieu kami geus mutuskeun pikeun nampa hiji kaulinan Ericsson Ieu fungsi keur nelepon ... titik; sejenna tetep ditempo ngan kusabab ukuranana na nunjukkeun yen eta anu bisa komunkasi, teu balayar atawa diajar trik angry birds.

Urang tingal Sonny Ericsson Xperia mini X10, anu premis anu jadi alat nu bisa ngalakukeun sagalana dgn hiji leungeun; tina kanyataan yen aya aaaaalgo tina manteng ...

  • Dina loba cara navigasi jeung kustomisasi ngageser panels nyarupaan iPhone / iPad, tangtu teu dianggo dina gaya gestural zum nu sami (moal di ieu, tapi dina HTC di); sahingga nalika ngotektak Google Maps kudu ngaklik hiji-hiji.
  • Sae pisan, Widget Timescape, rohangan tempat anjeun bisa museurkeun acara, kayaning pesen asup, telepon lasut, Twitter atawa Facebook apdet ...
  • Praktisna, éta boga radio, GPS, ngarojong sambungan 3G sareng wi-fi tanpa salasahijina. Ericsson Xperia mini X10
  • keyboard nu mangrupa gaya tactile yén Nokia dilaksanakeun, najan model sejen brings a QWERTY nu ngajadikeun anjeun leungit gain tina mini teh: Ukuran sarta naon manéhna ngahontal titik panghargaan design beureum sarta EISA Awards.
  • Tapi nu pangalusna jeung alesan naha urang geus dipilih sabab sistem operasi anjeun Android, dumasar kana kernel Linux Ubuntu jeung ngembangkeun dina kerangka Java. Sanajan eta parusahaan Android Inc. ieu dibeuli ku Google, kreasi nu Buka handset Alliance boasts ekspektasi nguntungkeun.

Bédana antara aktip Android sarta aktip Apple

subjek bisa jadi hartosna kontroversial sabab fans Android biasana tarung for rasa jeung pamaké Apple gaduh kasatiaan ekstrim. Tapi abdi hoyong ngenalkeun kuring ka ngawula ka salaku rujukan hiji lamun urang ngadamel babandinganana antara aplikasi.

tirani Apple dilahirkeun lila pisan jeung moal ngarobah kana waktu. Steve Jobs ngan diangkat gugatan tur ditutup leuwih bunderan. Ku kituna eta tetep sangsara fitur di Apple terasrasakeun kaunggulan:

  • Hal ieu ogé diposisikan, najan iPhone sia salah Penny jeung iPad ieu questioned, ngadominasi pasaran kalawan pangsa signifikan.
  • Nepi aplikasi ngan sanggeus diuji ku level nu tangtu stringency, jadi parabot anu tingkat biasana alus kaamanan sarta usefulness janten sia leuwih atawa kirang dollar 3 tinimbang kirang.
  • Aya cara sejen pikeun masang aranjeunna, ti ku iTunes cacah atanapi langsung tina toko Apple. Ditutup, leres, tapi kumaha geus earned aranjeunna kauntungan teu kabawa jadi gampang piratable jeung mertahankeun sistem operasi pinuh.
  • Anu bakal nyieun hiji aplikasi pikeun Mac kedah mayar rekening taunan AS $ 100 teu ukur nambahan deui tapi tetep nya hirup. Sigana mah nu bulls kali sejen, tapi jalan; 14 juta iPads dijual dina sataun 2010 ngajamin model nguntungkeun, utamana kusabab Apple pamaké ieu biasa Mayar, teu pirating.

androidBisi nu, aplikasi Android anu kabuka, bisa dijieun kalawan kirang stringency tapi sami nyaeta umum pikeun manggihan loba nu teu dianggo atanapi ngawula pikeun sagalana tapi hal produktif. Jadi anarki henteu alus, naon kajadian keur tumuwuhna maranéhanana nyaéta sapertos nu Amdrpod bisa jadi Windows salajengnaNu hurung awon! tapi pasti eta tumuwuh di popularitas. Google weruh ieu sareng kitu atuh bet maot (ours, moal theirs); sanajan kitu butuh waktu jeung formalitas keur usaha pikeun nyaimbangkeun sabudeureun tina unsustainability tina gratis.

  • Ieu bakal tumuwuh di popularitas, bakal maot bébas (teu muka)
  • Éta leuwih kabuka sarta ku kituna kabeh pausahaan baris bet, teu ukur di ngembangkeun tapi jualan.
  • Bayaran aplikasi tempo na salamet piracy; ogé éta diharepkeun jadi lemah moal kabeh pausahaan manufaktur di tingkat versi panganyarna tina sistem operasi anu ngumbar tina versi 4.0 (És Cream Sandwich Kidul)

Ayeuna kuring parantos diunduh sababaraha aplikasi, sareng mung ningali pesen «Simkuring henteu jawab ruksakna mungkin»Kuring parantos ngarasa ngan rarasaan anu wengi sumping Farabundo ngarti guerrillas pikeun manggihan bapa, pukul tilu, kalawan ocotes fiery sarta rifles moro nyangkut lokal. suku abdi anu oyag, bari man anu kungsi mandor of ranch ngaliwatan imah, ngamuk di henteu nyungsi ... 13 taun engké kuring kapanggih kamer di ayunan a, frustasi teu geus dipikaharti kumaha eta dimaksudkan pikeun revolusi, Kuring ngarasa punten na I anak sapi quivered.

Ieu rarasaan kateupastian, pasti eta nyandak kirang ti 13 taun pikeun neuleuman pikeun merangan masalah sistem Android, abdi moal geus leungit baraya di perang jeung ...

... pasti aya gunana nu Xperia mini

6 Tanggal "XPERIA mini X10, mimiti ngagaduhan sareng Android"

  1. Taya ragu Android nyaéta platform hébat, tapi gumantung kana software nu ... komputer nu nuju ngagunakeun ngarasakeun eta.

    Ogé ngomong, kasampak ... jadi jauh I Cut Nyak Dien pikeun manggihan alat kawas GISPro, Scorecard saimbang atawa Woopra on Android.

  2. Kabeneran aya, aki aki henteu depresi. Anjeun kedah mareuman GPS sareng nirkabel upami éta henteu dianggo, ogé nurunkeun kacaangan sareng nyegah program anu teu perlu dijalankeun.

  3. Anjeun nuju bihari, sareng teu fokus, panginten koméntar ieu ti taun 2009, kusabab kamungkinan ieu koméntar nalika android parantos aya di pasar langkung ti 3 taun, anjeun bieu teu terang. Sagalana diringkeskeun dina yén android mangrupikeun iphone "gratis", upami leres, langkung kandel, 0,001% kirang sensitif ditingal, tapi perkakas na 400% langkung luhur dina model smas ipis, tapi kuring tiasa nampi 80% pikeun 10% tina harga iphone kuring tiasa hirup sareng éta. aplikasina sami sareng sadayana tapi gratis sareng perbaikan, tangtosna anjeun kedah paduli nalika anjeun gaduh langkung ti 200.000 anjeun tiasa milih fitur anu anjeun pikahoyong, pikeun hiji hal anu cél c ... nyingsieunan dina dua taun parantos réngsé, kuring atos nganggo Nokia.

  4. pilihan alus, abdi boga Xperia X8 sarta hijina mol nu kuring ningali anjeun (Au Jigana éta normal pikeun smartphone) mangrupakeun umur batre.

    ucapan salamet

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.