Paper.li nyieun koran digital sorangan

Anjeunna diresmikeun dina pangajén Mashable dina kategori Media Sosial minangka salah sahiji layanan pikeun jaringan sosial anu langkung pertumbuhan. Praktisitasna sigana basajan pisan, sacara dasarna ngarespon kana premis:

Mun kuring bisa boga koran digital tina hal anu pang pentingna anu kuring nuturkeun ... naha henteu ngabagikeunana sareng sanésna?

Ku cara kieu saha urang tiasa nyiptakeun koran digital sorangan, henteu ogé kedah nganggo akun, anjeun tiasa nganggo Twitter atanapi Facebook anu aya. Teras jero urang milih pilihan pikeun nyieun tabloid kami ti naon anu diturutanna dina rss, Twitter, Facebook, Google+. Naon jasa éta téh ngahasilkeun dina cara otomatis koran dina dinten di genah kami: dua per dinten, saurang sapopoé atawa mingguan; prioritas antara naon anu parantos baca deui, yén kami geus dilakukeun favorit atanapi anu gaduh kacenderungan anu leuwih gedé tina eusi anu dibagikeun Sakali dihasilkeun, éta tiasa diédit, ngirim kana lulugu tina masalah prioritas urang atanapi ngaleungitkeun artikel dina kawijaksanaan urang.

Stratégi viral enviable, khususna sareng Twitter dimana anjeun tiasa milih opsi nyebarkeun sacara otomatis sawaktos dipareuman, éta ogé nyiptakeun iber ka rekening anu parantos didadarkeun sarta palanggan tiasa masihan email nganggo kasimpulan anu paling penting.

Pikeun sampel Chili di Twitter, Anu dihasilkeun tina téma anu Yéés Grande nuturkeun patalina jeung jejer ieu. Abdi terang hal ti sobat anu maca unggal dintenna, anjeunna ka kuring yén éta téh leuwih hadé batan kumaha nawiskeun sababaraha koran lokal di Chili sareng Argégénia ... katut kieu mah bakal ngaalaunan ku Twitter.

geofumadas paperli

Pasti, Paper.li nyaéta layanan anu boga pisan ka hareup. Modél bisnis anjeun henteu ngeunteung sapinuhna, ayeuna waktos kanggo iklan anu ngagaduhan sareng waé milik anjeun samentawis kami ngamungkinkeun urang pikeun nambahkeun kode urang sorangan dina rohangan leutik; Tapi urang yakin kami bakal mekar kana jasa nunggak ku nilai tambihan tina newsletter sareng tempat-tempat anu langkung sorangan.

Kuring geus ngagunakeun éta salila saminggu, sareng Pasti nganggap éta saé dina jasa anu nyayogikeun kanggo jaringan sosial. Cara nu sae pikeun sadar kana hal éta anu aya dina jejer-kapentingan urang, khususna sabab inovasi jadi leungit salaku gancangna seueur akun. jadi ulah nyambung tilu dintenna nya éta tiasa ngantep caina. Paper.li datang pikeun méréskeun hal éta, kusabab koran anu kabeneran disimpen sareng tiasa pariti wae, sareng sareng ngiringan sumber anu béda-béda dina tabloid henteu langkung ti artikel 25 per print amprok.

Kanggo ayeuna, kuring nganjurkeun 5 sapopoé nu kuring maca éta patut di handap ieu:

The #Lidar Daily. ku Steve Salju, sareng pendekatan umum kana masalah geospatial tapi dimana teu aya kakurangan jejerna dumasar kana sensing jauh sareng perlakuan titik awan.

geofumadas paperli

Journal ClickGeo, Ku Anderson Madeiros. Lantaran eusi geospatial, kalayan anu prioritas di Open Source na geomarketing.

geofumadas paperli

Lokasi Dumasar Poean, Ku Gregg Morris. Kalayan eusi difokuskeun fitur anyar sareng aplikasi geolocation.

geofumadas paperli

Arah Magazine Weekly. Ieu tabloid mingguan, sareng eusi anu dipilih pisan tina paling beredar majalah ieu.

geofumadas paperli [4]

Kuring condong horéam fads téhnologis, khususna anu patali jeung jaringan sosial; taun 2011 parantos ditandaan ku putusan pikeun ngahijikeun Geofumadas sareng jaringan sosial; dina 11 bulan rekeningna Twitter ampir ngahontal 1,000 jeung kaca Facebook ampir kana 10,000. Sawatara sababaraha bulan kapengker Abdi nyobian layanan ieu sareng abdi ngantosan ningali naon anu lumangsung, tungtungna kuring megatkeun pikeun asup sareng nempatkeun eta diantara hartosna favorit abdi tina tracking.

geofumadas paperli

Jieun koran anjeun sorangan dina Paper.li

5 Balesan pikeun "Paper.li jieun koran digital anjeun"

  1. Abdi hoyong terang kuduna, naon metoda pamayaran sareng naon jumlahna?
    Ngahatur nuhun pisan sareng hatur nuhun pisan

  2. Artikel anu alus, kuring manggihan éta pisan didaktik.
    Hatur nuhun kanggo kontribusi anjeun, sacara tetep,
    Hernán Orlando Barrios Montes.

  3. Lain jasa anu matak tiasa nyieun koran ICT rata-rata nyaéta sixpads.com. Nunjukkeun jejer ICT anu dipikaresep ku anjeun sareng sacara otomatis ngahasilkeun koran

  4. Abdi hoyong gaduh ramatloka dimana kuring ogé tiasa gaduh hak pikeun nempatkeun iklan jeung ngeusi batre pikeun éta ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.