Surveying PC Ipaq kalawan Semiestaciones tur Stasion Total

Kuring sempet ngadéngé ieu, tapi video ieu nu brings kami hiji sobat, anu mintonkeun Ipaq tur canggih alat éksternal dihubungkeun jeung Semiestación na Jumlah Stasion.

Dina video ieu patarosan paling umum ditanya ku professional dina widang surveying na geo-rékayasa dina fitur Ipaq tur mangpaat maké salaku hiji alat éksternal kalayan widang software Surveying (sacara real waktu) anu ditujukan

ipad Pocket

Ngeunaan iPAQ Pocket PC saperti alat éksternal canggih pikeun Semiestaciones na Jumlah Stasion Surveying:

The iPAQ Pocket PC mangrupakeun komputer handheld nu bisa connect with semiestaciones sarta total stasion, program nu dipasang (FieldGenius, Cartomap, TDS Cogo, Pocket Topo) ngamungkinkeun digawekeun di wewengkon seismik sarta parabot surveying tradisional di lapangan ( nyata) waktos saacanna ngan kungsi eta program PC (desktop komputer), ieu ngamungkinkeun kaputusan saharita di sawah jeung jang ningkatkeun kinarya ku nepi ka 50% dina sababaraha kasus na ngaleungitkeun kasalahan survei, stakeout, jsb anu ngakibatkeun overruns sakumaha eta eureun gawé jadi awéwé buta sarta eta disalurkeun ver naon eta sabenerna keur dipigawé dina taneuh.

The iPAQ Pocket PC bisa dipaké kalawan sagala Semiestación moal ngarekam titik, stasiun nu ngarekam sababaraha titik atanapi stasiun nu catetan loba titik, hijina sarat pikeun boga port komunikasi RS232 (dimana kabel nyambung ka PC nu) eta bisa dipaké dina Topcon, Sokkia, Selatan, ngabuburit, Pentax, merek Nikon.

Kaasup alat iPaq Pocket PC bisa dipaké dina Semiestaciones kuna (1984) nepi di musim panganyarna, hijina sarat pikeun boga port RS232, sambungan kabel komunikasi antara semiestación jeung / atawa stasiun jeung alat iPaq Pocket PC anu disadiakeun pikeun nu masing-masing tanda (Topcon, Sokkia, Selatan, ngabuburit, Pentax, Nikon). Tangtu biaya ngumpulkeun Ipaq Pocket PC téh kirang ti kolektor tradisional jeung ngandung leuwih parabot.

Pikeun surveyors anu masih gaduh Semiestaciones (anu teu ngarekam titik) alat ieu bakal ngidinan deui sawah jeung ngalaksanakeun pagawean canggih tanpa nyieun Investasi ongkosna mahal acquiring total stasiun mahal, keur surveyors anu boga total stasiun heubeul atawa nu leuwih anyar bisa ngagunakeun alat ieu mun boga parabot kawas médan Land.

IPAQ Pocket PC dipaké kalawan GPS

The iPAQ Pocket PC ogé boga fungsi pikeun digawe sareng tipena béda GPS (RTK, L1, L2, jsb basajan), komunikasi dipigawé liwat bluetooth, sambungan kabel atawa kartu; Hal ieu dipaké dina surveying GPS, pemetaan, ruteu, médan GIS (SIG / GIS).

Gawe sareng TDS RECON

Pikeun professional anu boga RECON kolektor TDS atawa sarupa, anjeun tiasa install software pikeun alat jeung mibanda parabot deui kerja; TDS RECON collector mulangkeun widang komputer (sawah) tanpa ngagunakeun komputer (kantor) kaleungitan waktu jeung karya dina prosés ieu ngaropéa.

video nu geus leuwih ti cukup, mamang teu mangrupa adaptasi metot. Pikeun maranéhanana anu ngalaman patarosan atanapi kontribusi, ninggalkeun data John

John R. Afanador
ingjohnafanador@hotmail.com

10 balesan pikeun "Ipaq PC Topografi tur Stasion Jumlah kalawan Semiestaciones"

  1. Hai Abdi peryogi kanggo ipaq abdi widang genius sakumaha kuring bisa meunang?

  2. Dear sobat Kami ti banten kami boga masalah badag kalawan meunang dollar malah aya perkara nurunkeun peunteunna duit anyar téh naha kuring teu bisa nawar pikeun program lamun kami bisa negotiate nilai dina mata uang Venezuelan sarta kakuatan depositarte dina money'm akun pisan museurkeun tapi boga kasempetan tina acezar kana eta.

  3. Inpo Alus boga stasiun semi Nikkon TopGun D50 jeung hayang nyaho harga dollar tina Ipaq sarta lamun geus masihan program toppgrafi na sabaraha eta waragad teh RS232. Kuring pangjurung, kuring nulis ti Él Salvador. Wasalam

  4. Pariksa link aya dina artikel, sarta ngahubungan kalayan aranjeunna salaku urang kakarék dipigawé review jeung diterbitkeun artikel.

  5. Dear salam sobat:

    Kami museurkeun program pikeun quisera ipaq nyaho naon biaya, jeung sambungan kabel pikeun stasiun mah geus pentax a.
    berkah

    Ernesto

  6. Babaturan sadulur, éta masalah yén di Venezuela kami ngagaduhan masalah anu ageung lamun kéngingkeun dolar, bahkan aya penurunan nilai anyar, naha éta kuring henteu tiasa nawiskeun pikeun program éta upami urang tiasa nyawalakeun nilai dina mata uang Bélarus sareng tiasa ngiringan artos dina akun Kuring resep pisan tapi teu gaduh kasempetan pikeun ngagancangkeun éta.

  7. Dimana abdi tiasa ngundeur program ieu? B

  8. asecto ogé diagram nu nyieun sambungan kabel

  9. halo kuring gaduh aipaq tapi kuring teu meunang kabel pikeun stasion semi nikon a20lg Abdi hoyong terang upami anjeun gaduh éta sareng tekanan naon anjeun kedah nawiskeun di mata uang Bélarus pikeun mungkin hatur nuhun

  10. Abdi hoyong terang harga Bolivian pesos collector

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.