Google Earth dibabawa, pikeun pamakéan tanpa Internét

Google ayeuna eta dijieun parobahan tangtu lisensi, kaasup disebutkeun:

1. Peluncuran versi portabel

Ieu geus touted keur kaperluan kayaning kasus bencana alam, mimilukeun leungitna kakuatan atawa konektipitas. Dina hal ieu aya versi nempatkeun dina piringan USB atawa dina partisi maké VMWare.

Éta ogé diusulkeun salaku alternatif pikeun lembaga nu boga aksés Internét rubakpita kawates, nu bisa nyieun data ti Google Earth Hotspot téh dilayanan ti intranet nu. Hayu aksés nyalira pikeun informasi di wewengkon mana aya konektipitas.

google kénéh moal nyebut Harga versi ieu ogé ngémutan anjeun lamun versi ieu ngan pikeun pamaké ti Google Earth perusahaan, nu kos gumantung kana bangkong, atanapi batu. (Ieu kedah tapi nunjukkeun gambar ieu)

Versi perusahaan ngawengku klien, server na Fusion aplikasi ayeuna kudu oge nambahan aplikasi Hotspot. Tangtu, lamun anjeun bener museurkeun maneh bisa konsultasi wangun meuli jeung harga, clarifies anu kudu nyadiakeun tanda cakra.

fusion_pro_flow

2. Google Earth Ditambah janten gratis.

Sateuacan versi ieu dibayar $ 20 taunan, 2008 ahir taun biaya ieu ngaleungitkeun nyieun maranéhanana fitur éta bagian tina versi gratis.

3. Google Earth Pro éta ngeunaan $ 100.

Biaya normal tina lisénsi ieu $ 400, bari biaya versi Ditambah ieu dihapus, Google ditawarkeun Vérsi samentara Pro pikeun ukur $ 100, ieu pikeun memotivasi jalma anu kungsi dibayar $ 20 nyandak undak salajengna ngarobah sababaraha fitur Tambahan.

Diantara nu paling pikaresepeun tina lisénsi ieu nu tiasa diimpor .shp tur data .tab, sarta tangtu, resolusi gambar tina 4,800 piksel. Sanajan sinyalna téh sarua, topik anu loba galau jeung versi ieu boga leuwih sinyalna resolusi luhur.

4 balesan pikeun "bisa dibabawa Google Earth, pikeun pamakéan tanpa sambungan Internet"

  1. Naon di Google Earth nyaéta, anjeun henteu tiasa ningali langkung rinci atanapi mayar. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta kéngingkeun gambar résolusi anu tinggi dumasar kana minat anjeun anjeun tiasa nyarios sareng mésér ku panyadia jasa ieu sapertos Geoeye

    http://landinfo.com/products_satellite.htm

  2. Kuring ngan ukur terang terang hargana anu kedah dibayar supados tiasa ningali kalayan ngadeukeutan gambar-gambar tina situs-situs anu ku urang katarik, kuring hungkul diajar ku ieu hartosna yén Google Earth henteu ngeusi langkung seueur pikeun nyayogikeun jasa éta, kuring henteu hoyong anu kuring resep éta Pikeun terang upami aya cara pikeun tiasa ningali anu langkung caket kana obyék tempat anu dipikaresep ku kami, sareng kumaha kuring bakal terus-terusan pikeun ngahontal éta, Kuring netelakeun yén kuring ngan ukur nganggo mesin nalika dianggo nganggo kai. tapi pikeun pangwangunan damel éta dianggo kanggo kuring, kuring ogé hoyong terang upami kuring tiasa ngalereskeun éta kalayan biaya fee. TERIMA..RODOLFO ... 24 / 04 / 09

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.