Buka file shp kalawan Google Earth

Versi tina Google Earth Pro dieureunkeun keur mayar lila pisan, kalawan nu bisa muka béda GIS file Raster tur langsung ti aplikasina. Urang ngarti yén aya cara pikeun ngirim file SHP Google Earth, atanapi ti software proprietary salaku BentleyMap o AutoCAD Civil3DAtawa open source salaku qgis o gvSIG; boh aspék pikeun transformasi hiji KML perlu.

Artikel ieu ngécéskeun kumaha carana do kalawan Google Earth Pro:

Kumaha pikeun ngundeur Google Earth Pro

Nalika urang neangan "Ngundeur Google Earth" pilihan Pro, Google jahat atawa kurangna hiji tombol pikeun ngabejaan urang nu eta geus euweuh dibayar pernah nembongan.

Ieu link Ngundeur Google Earth Pro.

Ieu link Ngundeur Google EarthVérsi normal.

Sawaktos Anjeun masang versi urang dipénta konci API. Lamun geus pernah dibuka hiji, anjeun tiasa nempatkeun hiji email na sandi test GEPFREE. Milih nu "Free sidang" pilihan.

google bumi pro

Ieu ngabuka Google Earth Pro ka beroperasi normal.

format GIS nu bisa ditempo ti Google Earth Pro

Ti Google Earth, sangkan pilihan File> Bukaatawa File> ImporHal ieu ngamungkinkeun urang kawas versi normal nu ukur dirojong KML, KMZ na GPX, anu format di handap ieu:

  • Listings nunjuk .csv .txt
  • file MapInfo .tab
  • file Microstation .dgn
  • Amérika Sarikat Census .rt1
  • Visual Raster .vrt
  • Raster .tif georeferenced
  • Transmisi format raster .ntf
  • Gambar ERDAS .img
  • basa PCIDSK data .pix
  • Raster ILWIS .mpl
  • format gambar SGI .rgb
  • Modelod ngangkat .ter
  • Raster matrix .rsw
  • Idrisi Raster .rst
  • Golden Software Grids .grd binér
  • pixmap .pnm portabel
  • Raster Vexcel FLM .hdr
  • rupa bumi binér modél .bt
  • Arc Digitized Raster .gen
  • Grid binér Saga .sdat

google bumi pro

file Impor SHP

Beda badag pikeun ngimpor file séjén diékspor ka format KML atawa ngimpor eta tina Google Earth Pro, anjeun tiasa datang ka dieu kalayan theming a teu salaku lapisan tunggal hiji warna tunggal. Kedah aya nu file .PRJ, dimana proyéksi, data vector .SHP tambahan, DBF tabular data jeung .SHX indexing geus ngonpigurasi.

Lucuna, éta teu kawates ku jumlah data nu mangrupa nguciwakeun kalawan alat SHAPE2EARTH Engine, tapi boga pungsi berharga pikeun theming jeung atribut pilihan. Simkuring oge kudu ngaku yen sabagian program GIS gaduh sababaraha gangguan ngarobah hiji KML / KMZ akurat.

Lamun anjeun ngimpor data, sistem miwarang obscenities hal kawas:

Tingali sweetie, naon nu Anjeun keur pilari boga leuwih ti tugas impor 2,500 tur bisa jadi ruksak colapsarle kopi nu Anjeun anggo.

Anjeun tiasa diimpor hijina naon di tetempoan.

Anjeun tiasa diimpor kabeh sahandapeun stubbornness sorangan,

Atawa anjeun bisa ngabolaykeun impor jeung hadé buka lamun ningali chancha sarta endog diteundeun.

google bumi pro

Salaku anjeun katempo dina bagan di handap, diimpor lapisan, tematizada kalawan kelir acak.

google bumi pro

Narikna, gaya nu ngawengku hiji data pasangan html tampilan tabular, dina hal ieu kieu:

<wates méja = »0 ″>

<Tr> <TD> <b> IDREGION </ b> </ TD> <TD> $ [kotamadya / IDREGION] </ TD> </ TR>

<Tr> <TD> <b> TIPOREGION </ b> </ TD> <TD> $ [kotamadya / TIPOREGION] </ TD> </ TR>

<Tr> <TD> <b> NOMBREREGI </ b> </ TD> <TD> $ [kotamadya / NOMBREREGI] </ TD> </ TR>

</ Table>

google bumi pro

Ngundeur Google Earth Pro

6 balesan pikeun "Buka file shp kalawan Google Earth"

  1. Wasalam

    Pikeun tugas kuring dipénta pikeun aplikasi anu DIA baca, geopackage, bentukna sareng kml. Kuring geus waktos pisan waktos milarian inpormasi tapi tanpa hasil. Abdi ngarepkeun anjeun tiasa nulungan kuring. Abdi ngarepkeun hatur nuhun abdi.

  2. Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun pohara alus

  3. artikel Alus, abdi dilayanan rada dina proyék kalawan géologis, kartu pohara alus.

  4. artikel Alus on alat ieu pohara populér, sakumaha anu google bumi pro, rinci jeung guaran kana subjek pisan jelas tur singket. Salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.