arsip pikeun

uDig

UDIG, hiji sumber GIS kabuka alternatif

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

uDig, gambaran kahiji

Sateuacan urang ningali alat sumber kabuka anu sanés di daérah GIS, diantarana Qgis sareng gvSIG, sajaba ti program anu gratis anu parantos dicobaan sateuacanna. Dina hal ieu kami bakal ngalaksanakeun éta nganggo User-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji anu datang dina PortableGIS. Dimana uDig asalna mangrupikeun konstruksi ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

Sababaraha dinten ka pengker, dina usum panas kafé de palo anu dilakukeun ku indung kuring, kami ngadamel halusinasi ngeunaan tren anu disetél pikeun 2010 di daérah Internét. Dina kasus lingkungan geospasial, kaayaan langkung statis (henteu nyarios pikaboseneun), seueur dina hal ieu parantos dicarioskeun dina istilah sedeng ...

Alternatif Software GIS

Kami ayeuna ngalaman ledakan di antara seueur téknologi sareng mérek anu aplikasi dina sistem inpormasi geografis tiasa dilakukeun, dina daptar ieu, dipisahkeun ku jinis lisénsi. Masing-masingna ngagaduhan tautan ka halaman anu langkung seueur inpormasi tiasa dipendakan: Parangkat lunak komérsial, atanapi sahenteuna nganggo lisénsi non-gratis ArcGIS (Pamimpin Dunya dina aplikasi ...