arsip pikeun

uDig

UDIG, hiji sumber GIS kabuka alternatif

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...

Egeomates: 2010 prediksi: Sofwer GIS

sababaraha poe katukang, di panas iteuk kopi nu ngajadikeun indung kuring tuh sababaraha halusinasi ngeunaan 2010 ditandaan tren di wewengkon Internet. Dina kasus lingkungan geospatial, kaayaan téh beuki statis (moal ngomong boring), ieu loba anu ceuk dina istilah sedeng ...