arsip pikeun

SuperGIS

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

3 SuperGeo anyar

Ti Birokrat model SuperGIS kami meunang sababaraha rescatar.Departamentos warta patut Pekerjaan Umum jeung Tatanén Fujairah ngaronjatkeun kelestarian infrastruktur SuperGISFujairah mangrupakeun salah sahiji Uni Émirat Arab, Wétan Tengah. Aranjeunna geus mutuskeun pikeun nerapkeun téknologi SuperGIS pikeun ngatur éta lifecycle infrastruktur, ...

SuperGIS, gambaran kahiji

Dina kontéks Kulon kami SuperGIS teu ngahontal hiji posisi signifikan, kumaha di Wétan, diomongkeun nagara kawas India, Cina, Taiwan, Singapoore, nyebut sababaraha-SuperGIS boga posisi metot. Kuring geus rencanana pikeun nguji parabot ieu salila 2013 sataun jadi Kuring geus dipigawé ku gvSIG na GIS Manifold; ngabandingkeun fungsionalitas maranéhna; keur kiwari ...