arsip pikeun

SuperGIS

Perspéksi Geospatial sareng SuperMap

Geofumadas ngahubungi Wang Haitao, Wakil Présidén SuperMap International, pikeun ningali langsung sadaya solusi inovatif dina bidang geospatial, ditawarkeun ku SuperMap Software Co., Ltd. 1. Punten wartoskeun ngeunaan perjalanan épolusi SuperMap salaku panyadia utama ti Cina panyadia GIS SuperMap Software Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi inovatif ...

2014 - Prediksi singget tina kontéks Geo

Waktuna parantos dugi ka nutup halaman ieu, sareng sapertos anu biasa dilakukeun ku urang anu nutup siklus taunan, kuring lungsur sababaraha baris naon anu urang ngarepkeun dina 2014. Urang bakal nyarios langkung engké tapi ngan ayeuna, anu mangrupikeun taun terakhir: Béda sareng élmu anu sanés , di urang, tren dihartikeun ku bunderan ...

3 SuperGeo anyar

Ti panyipta modél SuperGIS kami nampi sababaraha berita anu pantes disalametkeun. Departemen Pekerjaan Umum sareng Pertanian Fijairah Ningkatkeun kelestarian infrastruktur sareng SuperGISFujairah mangrupikeun Émirat Arab Bersatu, di Wétan Tengah. Aranjeunna parantos mutuskeun ngalaksanakeun téknologi SuperGIS pikeun ngatur siklus kahirupan infrastruktur, ...

SuperGIS Desktop, sababaraha babandinganana ...

SuperGIS mangrupikeun bagian tina modél Supergeo anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker, kalayan hasil anu saé di buana Asia. Saatos nguji éta, ieu sababaraha kesan anu kuring candak. Sacara umum, éta ngalakukeun ampir naon waé program saingan anu sanés. Éta ngan ukur tiasa dijalankeun dina Windows, panginten dikembangkeun dina C ++, kanggo ...

SuperGIS, gambaran kahiji

Dina kontéks barat kami SuperGIS henteu ngahontal posisi anu penting, tapi di Wétan, nyarioskeun nagara-nagara sapertos India, Cina, Taiwan, Singapoore -nami sababaraha- SuperGIS ngagaduhan posisi anu pikaresepeun. Kuring parantos ngarencanakeun pikeun nguji alat-alat ieu salami 2013 sakumaha anu kuring parantos dilakukeun ku gvSIG sareng Manifold GIS; ngabandingkeun fungsina; kanggo ayeuna…