arsip pikeun

undeuran

Egeomates diwanohkeun ku ngundeur aplikasi atawa produk dipikaresep umum

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami bakal masihan anjeun ebook sareng publikasi pikeun ngartos sateuacanna téknologi dina bidang géo-rékayasa sareng pangaruhna kana kahirupan sapopoe. Sadayana gratis sareng gampang pikeun kéngingkeun pilihan. Nyanghareupan kamekaran téknologi vertikal anu dilarapkeun ka daérah geospasial, penting pikeun tetep diénggalan sahingga kontribusi tenaga kerja urang teras-terasan ngagaduhan ...

Kumaha ngaunduh AutoCAD 2018 - versi pendidikan

Versi atikan AutoCAD sacara fungsional pikeun murid sareng guru. Pikeun ngaunduh versi murid AutoCAD, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu: 1. Akses ka halaman AutoDesk. Lebet kana akun anjeun atanapi ngadamel anu énggal. Tautan unduhan versi pendidikan kedah dipilih: https://www.autodesk.com/education/free-software/autocad Jan dina hal ieu, kuring…

Earn nu UTM template Geographic promosi egeomates

koordinat geografis utm
Pikeun waktos anu kawates kami bakal masihan template "Konversi koordinat UTM kana Geographic", ngamajukeun Geofumadas. Kalayan témplat ieu anjeun tiasa ngalebetkeun koordinat UTM, salaku conto: X = 1,740,564.29 Y = 3,396,718.08, nunjukkeun zona 19 di beulah kalér. sareng Spheroid GRS80, sareng salaku hasilna anjeun bakal kéngingkeun lintang sareng bujur dina derajat, menit sareng detik format salaku ...

Manual Jumlah Station Sokkia 50, dina basa Spanyol

Sawatara waktos ka pengker maca anu milari manual ieu, sababaraha bulan ka hareup anjeunna mendakanana sareng ngirim ka kuring. Ngahaturkeun ni'mat, kuring ngirim ka dieu pikeun anjeun unduh. Ieu manual resmi operator Sokkia, dina basa Spanyol, anu dianggo pikeun alat-alatna: Series50RX SET250RX SET350RX SET550RX SET650RX Series50X SET250X SET350X…

Cadastre, dipedar di versi populér

Ieu mangrupikeun salah sahiji publikasi terakhir anu kuring kedah damel. Éta mangrupikeun dokumén anu ngajelaskeun yén, sanaos didamel pikeun kontéks, pastina tiasa manpaat pikeun nagara sanés dina éta tugas rumit pikeun ngajelaskeun kadés dina versi anu dipikaharti ku jalma - kurang leuwih -. Anu…

Ngarobah koordinat geografis ka angka désimal, UTM na teken di AutoCAD

Témplat Excel ieu mimitina didamel pikeun ngarobih koordinat geografis kana UTM, tina format decimal kana derajat, menit sareng detik. Ngan sabalikna tina témplat anu urang parantos ngadamel, sapertos anu katingali dina conto: Salaku tambahan: Éta ngahijikeun aranjeunna dina senar Éta ngarobahna kana koordinat UTM, sareng pilihan pikeun milih ...

Unggul Google Earth, ti kordinat UTM

Hayu urang tingali pasualanna: Kuring angkat ka lapangan pikeun ngawangun perumahan, sapertos anu dipidangkeun dina tabel di handap ieu sareng kuring hoyong ningalian di Google Earth, kalebet sababaraha poto anu kuring candak genius témplatna nyaéta ngan ukur nyandak hiji shot: Éta ngarobah Geographic UTMa koordinat dina format decimal, sabab éta ...

MobileMapper na ProMark manual di Spanyol

Sababaraha dinten ka pengker maca anu naros ka kuring ngeunaan Pitunjuk Pangguna Dasar MobileMapper 100. Biasana buku manual ieu asup kana disk anu dibarengan ku alat-alat anu dipésér di Ashtech, ogé dina basa Jerman, Perancis sareng Inggris kalayan nami: xM100 & 200Platform_GSG_B_es.pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_de.pdf xM100 & 200Blat__df .pdf xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf Tapi kusabab sababaraha kasalahan ti batur anu kuduna parantos dipecat,…

BiblioCAD, diundeur AutoCAD blok na rencana

  BiblioCAD mangrupikeun situs anu ngandung sajumlah file anu teu berharga pikeun siap diunduh. Anjeun tiasa sacara gampil ngarengsekeun nalika anjeun ngalaksanakeun proyek atanapi masihan kami ideu énggal dina cara ngembangkeun éta. Hayu urang tingali sababaraha kasus: Kami ngeusian detil pijakan anu terisolasi, sareng pandangan isometrik, bagian sareng rencana. Urang peryogi blok jalma, tangkal atanapi ...

Ngarobah derajat / menit / detik kana decimal

Sawatara waktos ka pengker kuring ditaroskeun ieu, sareng kumargi sobatna sigana rada buru-buru sareng yén dinten ayeuna mangrupikeun dinten ngagungkeun seueur hal, ieu mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih koordinat geografis, derajat kana tempat decimal. Naha tabel konvérsi Umum pikeun milari koordinat anu dina derajat, menit, detik, ...