arsip pikeun

ArchiCAD

Platform Archicad, alternatif pikeun AutoCAD

GRAPHISOFT appoints Huw Roberts salaku CEO

Tilas eksekutif Bentley bakal mingpin fase salajengna pertumbuhan strategis perusahaan; Viktor Várkonyi, CEO kaluar GRAPHISOFT pikeun kapala Divisi Perencanaan sareng Desain Grup Nemetschek. BUDAPEST, 29 Maret 2019 - GRAPHISOFT®, anu nyayogikeun solusi parangkat lunak pikeun arsiték Pemodelan Informasi Inpormasi,…

Sabaraha teh software dina blog ieu

Kuring kantos nyerat perkawis téknologi gélo langkung ti dua taun, biasana parangkat lunak sareng aplikasina. Dinten ieu kuring hoyong nyandak kasempetan pikeun ngalakukeun analisa naon hartosna ngobrolkeun ngeunaan parangkat lunak, kalayan ngarep-ngarep ngabentuk opini, nyorot kautamaan sareng kumaha réspon kana panghasilan ékonomi sareng kecap-kecap generasi lalu lintas di ...

AutoDesk lulusan browser file

Sateuacan éta di lab, tapi ayeuna éta parantos dileupaskeun salaku produk lulusan; nyaéta panyungsi file. http://seek.autodesk.com/ Éta tiasa dianggo pikeun seueur tujuan kalebet pikeun milarian blok, objék 3D, objék BIM sareng anu pangsaéna, éta tiasa dipilarian dina format ieu: .dwg (AutoCAD) .dwf ( AutoCAD) .dgn (Microstation) .dxf (Generik ...

Senang Pébruari 29, Ihtisar bulan

Nya, akhir bulan langkung pondok tapi kabisat. Ieu mangrupikeun ringkesan naon anu diterbitkeun dina 29 dinten anu sesah antara perjalanan sareng damel ... Mugi Maret langkung saé. Trik pikeun kartografi Ngarobih koordinat UTM kana géografis sareng Excel Ngarobih tina Geografis ka UTM dina Excel Kumaha carana nyiptakeun grid koordinat Kumaha ngarobih proyéksi ...