arsip pikeun

ArchiCAD

Platform Archicad, alternatif pikeun AutoCAD

GRAPHISOFT appoints Huw Roberts salaku CEO

Urut eksekutif of Bentley bakal ngakibatkeun fase hareup tumuwuhna strategis pausahaan; Viktor Várkonyi, CEO kaluar tina GRAPHISOFT langsung nu Divisi of Planning sarta Desain sahiji Grup Nemetschek. Budapest, 29 2019 Maret - GRAPHISOFT®, anu panyadia anjog sahiji solusi software pikeun arsiték sarta désainer Gedong modeling Émbaran, ...

Sabaraha teh software dina blog ieu

leuwih ti dua taun ka tukang nulis ngeunaan isu téhnologi gélo, biasana software sarta aplikasi. Dinten I nyandak nyieun hiji analisa naon hartina mun nyarita ngeunaan software, hoping pikeun ngabentuk hiji pamadegan, nyorot kaunggulan katut cara aranjeunna ngabales panghasilan kecap jeung generasi lalulintas ...

AutoDesk lulusan browser file

Ieu baheulana di laboratorium, tapi geus ayeuna geus dileupaskeun salaku produk sarjana; Éta browser file. http://seek.autodesk.com/ bisa dipaké pikeun loba kaperluan, kaasup ka blok milarian, 3D, objék objék BIM tur pangalusna sadaya nyaeta nu bisa neangan nu format di handap ieu: .dwg (AutoCAD) .dwf ( AutoCAD) .dgn (Microstation) .dxf (generik ...

Senang Pébruari 29, Ihtisar bulan

Muhun, tungtungna eta anjog tapi pondok kabisat bulan. Di dieu nyaeta kasimpulan naon ieu diterbitkeun dina 29 poé antara lalampahan tur gawé teuas ... mudahan hadé dina Maret. Trik keur pemetaan ngarobah UTM koordinat kana geografi Geograficas ngarobah Excel mun Excel Cara nyieun UTM koordinat grid Ngarobah proyéksi ti hiji ...