arsip pikeun

maya Bumi

Maya Bumi 3D. Microsoft Virtual Bumi. peta hirup.

Kumaha pikeun ngundeur gambar ti Bumi Google - Google Maps - Bing - ArcGIS Imagery jeung sumber séjén

Kanggo seueur analis, anu badé ngawangun peta dimana rujukan raster tina platform naon waé sapertos Google, Bing atanapi ArcGIS Imagery ditampilkeun, kami yakin yén kami henteu ngagaduhan masalah kumargi ampir platform naon waé ngagaduhan aksés kana jasa ieu. Tapi upami anu urang pikahoyong nyaéta ngaunduh gambar-gambar éta dina resolusi anu saé, maka solusi sapertos naon ...

Google Maps ngaronjatkeun kinerja

Google parantos ngaluarkeun versi béta anyar tina peramban peta na, kalayan alat anu cukup pikaresepeun. Dina hal ieu, pikeun ngaktipkeunana anjeun kedah ngajalankeun tautan Anyar! di belah katuhu simbol tés lab, sareng aktipkeun opsi na. Peringatanana jelas, aranjeunna ngan ukur tés anu dilakukeun, janten ...

Sabaraha teh software dina blog ieu

Kuring kantos nyerat perkawis téknologi gélo langkung ti dua taun, biasana parangkat lunak sareng aplikasina. Dinten ieu kuring hoyong nyandak kasempetan pikeun ngalakukeun analisa naon hartosna ngobrolkeun ngeunaan parangkat lunak, kalayan ngarep-ngarep ngabentuk opini, nyorot kautamaan sareng kumaha réspon kana panghasilan ékonomi sareng kecap-kecap generasi lalu lintas di ...

Bumi Bumi, pembaruan gambar April 2009

Bumi Bumi nuju ngamutahirkeun dina tingkat anu langkung gancang tibatan Google Earth, ngan dina Maret aranjeunna naék 21 TB sareng dina April aranjeunna parantos unggah sajumlah ageung data, anu seueur ti lingkungan Hispanik urang. Dina tingkat ieu éta bakal tiasa néwak anjeunna, sabab éta salah sahiji ...

Bumi Bumi mutahirkeun 21 TB gambar

Éta sabaraha ageung data anu parantos diunggah Bumi Maya dina dinten-dinten Maret ieu, sareng nagara-nagara lingkungan Hispanik henteu kénging; Méksiko sareng Brasil parantos janten ahli waris pangageungna. Ngaranna dina basa Inggris, sabab diumumkeun dina Virtual Earth. Amérika Tengah sareng Kidul ...

Bumi Bumi mutahirkeun gambar Spanyol

Kapungkur waktos urang ngagaduhan sajumlah ageung kota-kota anu nyarios basa Spanyol anu diénggalan ku VirtualEarth, dina hal ieu dina Oktober aya pembaruan masif anu diumumkeun, anu ku jalan nambihan jumlah anu teu pikasebeleun 41.07 Terabits Tapi waktos ieu ngan Spanyol anu kéngingkeun hadiah éta. Kota-kota na nyaéta: Barcelona Malaga Manresa Mijas Oviedo Sagunto ...

Maya Bumi ArcGIS connect with 9.3

Upami Microsoft hoyong serius ngeunaan dunya geospasial sareng kéngingkeun ground ti Google, éta kedah bermitra sareng perusahaan parangkat lunak khusus sareng ngajantenkeun "langkung propésional." Ieu anu kajantenan dina kasus peluncuran TrueSpace pikeun nyindiran Sketchup! Ayeuna ku perjanjian sareng ESRI éta ngusahakeun ngahontal pangguna ...

Microsoft ngajalankeun TrueSpace

Kuring miharep hampura anu saé pikeun kecap sumpah anu tiasa nyerang di sababaraha nagara, tapi ngacapruk nyaéta limbah anu dilakukeun ku Microsoft ku alat anu kuat anu diala 5 bulan ka pengker ti Caligari. Sareng naha sigana yén Microsoft shits jalan-jalan di TrueSpace? Nya, sabab nunjukkeun niat saderhana pikeun bersaing sareng anjeunna ...

MapBuilder nyerah ... sanés

Nyeri pisan ningali proyék-proyék pikaresepeun ngabobok baju aranjeunna sareng nampi yén aranjeunna pensiunan ... ngan sababaraha dinten ka pengker kami nyebatkeun kalemahan proyék anu teu aya hubunganana sareng rencana pamasaran agrésip anu nyayogikeun kalestarian. Ieu henteu pas pisan sareng MapBuilder, proyek anu lahir dina bulan Désémber 2003, sareng hasilna anu saé ...

Maya Bumi parobihan gambar, kalebet nagara Hispanik

  Ngamutahirkeun gambar résolusi luhur Bumi Bumi Juli ieu parantos saé pisan, parantos lami ti saprak urang ningali jumlah anu masif diperbarui, kalebet nagara-nagara anu nyarios Spanyol. Sigana anu nyinggung na pikeun mendakan data parantos dianggo pikeun anjeunna sanaos seuseueurna dicandak nganggo UltraCam, ...

Tanya surrenders kana peta Microsoft

Sababaraha waktos ka pengker urang nyarioskeun genep alternatif anu béda pikeun layanan peta online; Nya, anjeun kedah ngirangan salah sahijina teras nempatkeun anu sanés dina bahaya punah. Peta pamit Tanya Ask parantos mutuskeun nyerah, ayeuna éta nunjukkeun Bumi Maya dina halaman na, anu henteu disangka yén Microsoft ogé mutuskeun mésér kotoran minimum ...

Google vrs. Maya, perangna nya serius

Battle Google sareng Microsoft ngajaga perangna pikeun balon virtual, duanana parantos muka strategi anu sami, kalayan nyayogikeun data na kanggo komunitas online pikeun diupdate sacara gratis. Taun ka tukang, Google nyayogikeun formulir supados jalma atanapi lembaga tiasa ngeusianana, nyababkeun naon anu dipibanda ... sigana pikeun ...

Tempo grid iwung / lila di Virtual Bumi

Bumi Bumi tiasa ditingali dina vérsi anu sami sareng Google Earth, sanaos sanés dina desktop tapi dina platform wéb, diaktipkeun ku masang plugin 3D ... éta rada tarik sabab anjeun kedah masihan otorisasi plugin tapi tungtungna jalan. Ayeuna aranjeunna parantos nambihan file kml anu ngamungkinkeun anjeun ningali lintang sareng bujur bolong dina unggal ...