arsip pikeun

maya Bumi

Maya Bumi 3D. Microsoft Virtual Bumi. peta hirup.

Sabaraha teh software dina blog ieu

leuwih ti dua taun ka tukang nulis ngeunaan isu téhnologi gélo, biasana software sarta aplikasi. Dinten I nyandak nyieun hiji analisa naon hartina mun nyarita ngeunaan software, hoping pikeun ngabentuk hiji pamadegan, nyorot kaunggulan katut cara aranjeunna ngabales panghasilan kecap jeung generasi lalulintas ...

Maya Bumi, update gambar April 2009

Maya Marcapada ngamutahirkeun dina laju leuwih gancang ti Google Earth, ngan bulan Maret acuk dina April 21 TB na geus Isro up loba sejen data anu loba di antarana nu lingkunganana Hispanik urang. Dina laju ieu kuring bisa meunang nyekel up pas, sabab éta salah sahiji ...

Maya Gambar Bumi diropéa 21 TB

Jadi pinunjul mangrupakeun jumlah data nu tos diunggah Virtual Bumi dina dinten ieu Maret jeung nagara Hispanik lingkunganana teu ditinggalkeun kaluar; Mexico sarta Brazil geus di beneficiaries pangbadagna. Ngaran anu dina basa Inggris, sakumaha aranjeunna diémbarkeun dina Virtual Bumi. Amérika Tengah jeung Kidul ...

Maya Bumi diropéa gambar tina Spanyol

Panungtungan waktu urang tadi loba kota Spanyol-diomongkeun éta diropéa ku VirtualEarth, dina hal ieu dina Oktober geus ngumumkeun update masif sejen, anu saliwatan ditambahkeun jumlah ridiculous of 41.07 Terabit tapi ieu ayeuna ukur Spanyol hadiah. Kota téh: Barcelona Manresa Mijas Malang Oviedo Sagunto ...

Maya Bumi ArcGIS connect with 9.3

Mun Microsoft hayang ngan meunang serius ngeunaan dunya geospatial na mangtaun taneuh on Google kedah pasangan kalayan pausahaan software husus tur nyieun "beuki profésional". Ieu naon anu lumangsung dina kasus sékrési TrueSpace mun ridicule Sketchup!, Ayeuna jeung perjangjian jeung ESRI nyiar ngahontal pamaké ...

Microsoft ngajalankeun TrueSpace

Kuring ngaharepkeun apology alus pikeun expletive nu bisa jadi karasa di sababaraha nagara, tapi cagarse nyaéta runtah nu Microsoft geus lakukeun ku alat kuat yén kaala 5 sababaraha bulan kapengker Caligari. Jeung naha sigana yen Microsoft shits walks di TrueSpace? Kusabab nunjukkeun hiji niat basajan bersaing ngalawan ...

MapBuilder surrenders ... sejen

Éta nyeri ningali proyék metot rend garments sarta nampa retiring ... ngan sawatara poe ka tukang urang disebutkeun kelemahan proyék teu pakait jeung hiji rencana pamasaran agrésif yén kelestarian. Teu persis hal MapBuilder, hiji proyék dilahirkeun dina bulan Désémber 2003 kalawan hasil alus ...

Tanya surrenders kana peta Microsoft

salah spoke genep alternatif béda waktu jasa peta online; lajeng subtract salah sahijina sarta ngabahayakeun spésiés lianna. Tanya peta nanyakeun ghoib mutuskeun pikeun nyerah, Virtual Bumi ayeuna nunjukeun dina kaca anjeun nu teu sakuduna dituju nganggap yen Microsoft ogé mutuskeun meuli mierdésima minimum ...

Google vrs. Maya, perangna nya serius

Patempuran Google jeung Microsoft ngajaga perang maranéhanana pikeun globes maya, duanana geus dibuka strategi sarupa ku cara méré data jeung komunitas online nu pamutahiran gratis. Taun ka tukang, Google diatur kaluar formulir pikeun masarakat atawa lembaga bisa ngeusian éta, ngalaan pikiran naon maranéhna kungsi ... tétéla mun ...

Tempo grid iwung / lila di Virtual Bumi

Maya Bumi bisa ditempo dina versi nu sarupa ti Google Earth, tapi teu desktop tapi dina platform web, anu ngamungkinkeun para 3D masang plugin nu ... tiasa masihan saeutik lantaran urang kedah authorize plugin tapi ahirna jalan. Ayeuna aranjeunna tos nambahkeun hiji file kml nu ngidinan Anjeun pikeun nempo layar lintang jeung bujur unggal ...