INFRAWEEK 2021 - pendaptaran dibuka

Pendaptaran ayeuna kabuka pikeun INFRAWEEK Brazil 2021, konperénsi maya Bentley Systems anu bakal ngagaduhan hubungan strategis sareng Microsoft sareng pamimpin industri

Téma taun ieu nyaéta "Kumaha aplikasi kembar digital sareng prosés calakan berpotensi ngabantosan nungkulan tantangan dunya pasca-COVID."

INFRAWEEK lahir di tengah tantangan mawa kontén digital anu relevan sareng kualitas pikeun insinyur, arsiték, pembina sareng operator infrastruktur di panjuru nagara. Dina taun 2020, acara ngahiji, dina dua édisi, langkung ti 3000 ahli anu nampi uleman pikeun diajar sareng ngajajah téknologi anyar dina proyek infrastrukturna, ngalangkungan inovasi kembar digital.

Édisi 2021 tina INFRAWEEK Brazil Éta bakal dilaksanakeun dina 23 sareng 24 Juni, sareng éta ngajanjikeun bakal langkung ageung. Dimimitian ku kemitraan strategis antara Bentley sareng Microsoft, jawab konperénsi perdana acara éta, Bentley ogé bakal ngagaduhan nami ageung ti sektor rékayasa sareng prasarana dina pangalaman digital anu lengkep, anu bakal ngabahas topik sapertos kota cerdas, téknologi awan sareng cara nerapkeun kembar Digital ogé prosés pinter tiasa ngabantosan nungkulan tantangan pasualan-pandemi.

Peserta ngagaduhan kasempetan unik pikeun berinteraksi sareng présidén, diréktur sareng wawakil Copel - Companhia Paranaense de Energia, BIM Forum Brasil, ESC Engenharia, CBIC - Câmara Brasileira da Indústria da Construção, Consilience Analytics, ADAX Consultoria, Sabesp - Companhia de Saneamento do Estado ti São Paulo, ogé para ahli ti Bentley Systems dina transformasi digital dina prasarana.

Bakal aya dua sonten presentasi, sareng pembuka konci bakal dikirimkeun ku Bentley sareng Microsoft, nguatkeun kamitraan strategis anu dimekarkeun di taun 2020 kanggo majukeun téknologi pikeun kembar infrastruktur digital. Dina tanggal 23, Alessandra Karine sareng Fabian Folgar ngajajah pentingna téknologi awan anyar dina dunya paséa pandemi. Dina tanggal 24, Keith Bentley, pangadeg sareng CTO of Bentley Systems, bakal muka acara ku sudut pandang eksekutif anu pikaresepeun dina lingkungan terbuka kembar digital.

Ahli Bentley nampilkeun prakték sareng téknologi pangsaéna pikeun ngadukung proyék infrastruktur anjeun nganggo kembar digital pikeun perencanaan kota, pangiriman proyek, kota pinter, sareng seueur deui. Taun ayeuna fokus kami nyaéta pangguna, sareng INFRAWEEK Brasil 2021 bakal janten acara anu saé kalayan 100% eusi virtual sareng gratis.

Pikeun ngiringan pamaén panggedéna di séktor sareng diajar ngeunaan prakték pangsaéna pikeun perusahaan ageung pikeun proyek infrastrukturna, ngadaptarkeun gratis ku ngaklik dieu sareng ngiringan INFRAWEEK Brasil 2021, tanggal 23 sareng 24 Juni, tabuh 14:00 sonten.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.