Kumaha carana ngangkat gedong 3D di Google Earth

Seueur urang terang alat Google Earth, sareng éta sababna dina taun-taun ayeuna kami parantos nyaksian evolusi anu pikaresepeun, pikeun nyayogikeun kami sareng solusi anu langkung saé langkung efektif kalayan kamajuan téhnologis. Alat ieu biasana dianggo pikeun milarian tempat, maluruh titik, koordinat ékstrak, ngalebetkeun data spatial pikeun ngalakukeun sababaraha jinis analisa atanapi usaha pikeun nganjang ka tempat, bulan atanapi Mars.

Google Earth parantos ragrag pondok dina nanganan data tilu-diménsi, sabab generasi na gumantung kana aplikasi pihak katilu anu mana model modél, gedong atanapi modél tilu diménsi anu dimodelkeun. Nanging, upami anjeun badé kéngingkeun tempoan 3D gancang ngeunaan struktur-area anu spesifik, anjeun kedah ngan ukur gaduh sababaraha data dina leungeun sapertos:

  • Lokasi - lokasi
  • Sacara luhur obyék atanapi struktur

Runtuyan hambalan

  • Mimitina aplikasi dibuka, dina ménu utama, alat na ayana Tambihkeun polygon, jandela muka, nunjukkeun yén alat parantos siap.

  • Kalayan fungsi anu ditetepkeun di luhur, anjeun nyusun garis besar struktur anu diperyogikeun, dina tab gaya ¸ ngarobah garis sareng ngeusian warna, ogé kamampuan na.

  • tab Kahuripan, Parameter pikeun ngarobih poligon ieu kana 3D bakal disimpen. Parameter ieu nyaéta:
  1. Indikasi kaayaan, dina hal ieu Relatif ka taneuh Lebetkeun pilihan tina menu lungsur.
  2. Pikeun struktur lengkep bakal kabentuk, kotak kedah dicentos Sumebar sadayana sisi kana taneuh
  3. Sacara luhur: ditetepkeun ku geser bar antara taneuh sareng rohangan, anu caket bumi, ngirangan luhurna.

Ku cara kieu strukturna parantos diwangun dina format 3D, dimungkinkeun pikeun nyieun sababaraha poligon upami diperlukeun.

Dinten ayeuna, parobihan parantos siga kitu Google parantos ngarobih konsep aplikasi ieu, ngamungkinkeun aksés ti browser - disayogikeun éta Chrome -, sareng masing-masing alatna. Antarbeungeutna tiasa gampang di navigasi, sareng 3D, Street View, fitur lokasi katingali, ogé nunjukkeun dina balon kaayaan relatif, persis tempat anu anjeun browsing.

Pidio ieu nunjukkeun kumaha nyiptakeun gedong tilu diménsi di Google Earth jalan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.