Carita wirausaha. Geopois.com

Dina édisi ka-6 ieu Majalah Twingeo Kami muka bagian khusus pikeun wirausaha, waktos ayeuna giliran Javier Gabás Jiménez, anu parantos dikontak ku Geofumadas dina kasempetan anu sanés kanggo jasa sareng kasempetan anu ditawarkeun ka komunitas GEO.

Hatur nuhun kana pangrojong sareng pangjurung komunitas GEO, kami ngatur nyerat rencana bisnis kami sareng ngahontal tahap terakhir tina pasanggiri ActúaUPM, sanaos kami henteu nampi hadiah artos, urang teraskeun artos.

Tulisan "Carita Wirausaha: Geopois.com" ditulis ku Javier nyalira, di dinya anjeunna masihan koméntar ngeunaan bagian mimiti perusahaanna dugi ka janten konsolidasi di Geopois.com. Kami émut yén Geopois mangrupikeun Jaringan Sosial Tématis dina Geographic Information Technologies (TIG), sistem inpormasi geografis (GIS), program sareng Web Mapping ".

Kami hoyong jauh tina naon anu dilakukeun ku perusahaan latihan sanésna, ngajantenkeun geopois.com janten jaringan sosial tematik dina lapangan GEO, khususna dina pamrograman geospatial sareng perpustakaan, kalayan téma anu khusus pisan sareng interaksi anu langkung caket antara komunitas urang.

Ti saprak 2018, Gabás masihan koméntar ngeunaan kumaha anjeunna mimiti ngembangkeun ideu pikeun "blog téknologi geospasial" saatos réngsé diajar di rékayasa dina géomatik sareng topografi di Polytechnic University of Madrid sareng damel di Startups and Multinationals.

Ukuran pasar analitik geospatial global dipiharep bakal tumuh tina $ 52,6 milyar dina taun 2020 janten $ 96,3 milyar dina 2025, janten paménta pikeun ahli géospatial disetél ampir dua kali

Kalayan latihan propésional anu éksténsif, Javier gaduh 5 beasiswa anu masihan gelar sareng, pang luhurna, élmu dina téknologi manajemén data sapertos program, SQL, No SQL, Geographic Information Systems (GIS) anu ngabantosan anjeunna pikeun ngagaduhan dasar pikeun nyiptakeun Geopois.

Naon anu kami nawiskeun pikeun pangguna kami nyaéta tiasa ilubiung ku nyiptakeun tutorial ngalangkungan modél crowdsourcing, kumaha kabuka OpenStreetMap, salaku conto. Kami paduli kana kontén, sareng kami resep ngurus sareng nyayogikeun pisibilitas maksimal pikeun pangguna ogé ogé manjangan panulis kami sareng nawiskeun halaman wéb propésional dimana aranjeunna tiasa nganyatakeun diri.

Dipisahkeun ku mangtaun-taun, éta nunjukkeun usaha sadaya anggota Geopois pikeun ngembangkeun perusahaan ieu anu teras-terasan nyayogikeun kasempetan ka sadaya analis sareng anu resep kana data géospasial. Wéb nyayogikeun alternatif diajar ogé jaringan kolaborator anu tiasa dikontak pikeun padamelan khusus anu aya hubunganana sareng dunya GEO.

Kami nutup taun ku pertumbuhan éksponénsial dina hal jumlah kunjungan, langkung ti 50 tutorial khusus ngeunaan téknologi geospatial, komunitas LinkedIn anu mekar sareng ampir 3000 pengikut sareng langkung ti 300 pamekar geospatial anu kadaptar dina platform kami ti 15 nagara, kalebet Spanyol, Argéntina, Bolivia, Brasil, Chili, Kolombia, Kosta Rika, Ékuador, Él Salvador, Éstonia, Guatemala, Méksiko, Peru, Polandia atanapi Vénézuéla

Pondokna, Geopois mangrupikeun ideu anu pikaresepeun pisan, ngagabungkeun kaayaan poténsial tina kontéks ieu dina hal nawiskeun kontén, kolaborasi sareng kasempetan bisnis. Dina waktos anu saé pikeun lingkungan geospatial yén unggal dinten langkung teu pasti dina ampir sadayana anu urang lakukeun dina kahirupan urang sadidinten. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis perusahaan ieu, anjeun tiasa mendakan tulisan éta ku ngalaksanakeun malik di dieu

 

Langkung seueur inpo?

Anu tetep nyaéta ngajak anjeun maca édisi anyar ieu, anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun kalayan émosina sareng kaasih pisan, kami negeskeun yén Twingeo sayogi pikeun nampi tulisan anu aya hubunganana sareng Geoengineering pikeun édisi anjeun salajengna, ngahubungi kami ngalangkungan email editor@geofumadas.com  y editor@geoingenieria.com. Naon anu anjeun ngantosan pikeun ngaunduh Twingeo? Tuturkeun kami dina LinkedIn pikeun langkung seueur apdet.

 

 

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.