arsip pikeun

Pulitik jeung Demokrasi

News Sarat jeung Kaayaan Internasional

Kumaha carana abdi nyandak putra abdi ti banten

Saatos witnessing nu konsér keur bantuan kamanusaan jeung banten, kuring megatkeun pikeun disimpulkeun ku aksara anu anjeunna teu bisa rengse. Lamun maca publikasi, dina odyssey kuring ninggalkeun banten, yakin éta panasaran uninga kumaha éta tungtung lalampahan kuring. The cobaan perjalanan terus, kungsi bébéja aranjeunna yen kuring bisa ...

Kumaha éta peta dunya di 1922

Ieu edisi panganyarna tina National Geographic brings dua jejer dipikaresep hébat: Dina hiji sisi, hiji laporan éksténsif proses modeling asset maké laser sistem newak. Ieu item collectible, dijelaskeun dina pajeulitna nu dipingpin karya dina rupa Gunung Rushmore dina Selatan Dakota ...

obliquity séjén tina krisis pulitik di Honduras

2009 taun éta yén krisis pulitik di Honduras exploded dina formulir anyar coups, jeung niup parsial ciri, kalawan justifications dina hiji tangle tina hukum anu ngajaga anjeunna; sanajan nu ngarecah prinsip purest démokrasi. Egeomates kiwari ngaleuwihan 100,000 datang bulanan, tapi ...

laporan Latinobarómetro 2011

Aya anu mangrupa Latin America disumputkeun tukangeun gambar stereotypical awal abad ka kami kudu transformado.Mientras kalemahan pulitik sarta mistrust overwhelm agenda wewengkon, kamajuan terus quietly unattended. Kituna timbul hiji wewengkon nu anyar ngadorong pikeun balik gancang ti nagara, ka redistribute bungbuahan of ...

Sigana nu ends krisis Honduran

Lamun masihan iguanas kalahiran, urang ngangkat iguanas cenah. Tapi bakal aya deui maot di kota ieu kusabab anjeun. (Page 11) "Kumaha saur anjeun?" José Arcadio paruk ngawaler: Dog shit. (Page 14) -In kota ieu teu ngirim jeung kertas ngomong tanpa kaleungitan tenang-Na. Sarta sangkan anjeun terang sakaligus, teu ...

The pos 801

pos ieu teu matak wasted dina masalah hawa, tapi saminggu bakal rame pisan upami abdi hoyong balik sepi libur; jadi kuring kudu nyarita di antara garis. Salaku commentary hutang sobat ditaros upami putra abdi draws Asterix na Obelix, didieu kuring ninggalkeun sampel dicokot tina salah sahiji ...

Krisis di Honduras ... terus

Anu keur iinditan, tinggal nunda, ditutup bandara, aya putra abdi senang lantaran aya bakal tinimbangan. Curfew pikeun leuwih 24 jam, teu bisnis, euweuh gawe, euweuh solusi. Sesa, ngan hiji tuluyan tina novél sarua yen ends unggal dinten polarize langkung ... sanggeus ampir tilu bulan ti na ...

10 frasa ngeunaan leupas catracha Krisis

... sanggeus dua pinches kuring dina panangan teh, abdi tungtungna katampa yén kuring teu ngimpi. ... lamun Honduras denounced Piagam OAS kalawan pangaruh saharita, sarta OAS diusir Honduras, Zelaya ¿aya dina hawa? ... loba Nicaraguans na Venezuelans di kota; hal aranjeunna Hatch. ... sababaraha leungit sedeng walk, ngawangkong ngeunaan ...

Honduras milih alternatif katilu

"Ku ieu hartina, abdi ngawartosan yén denounces Piagam Organisasi Amérika Sarikat luyu jeung dibekelan Pasal 143, kalawan pangaruh saharita" Ngan ieu leungit, ngabogaan muka hiji kategori pikeun pulitik sarta hukum internasional, sabab tema mana keur panjang. Kamari kuring curhat ka pilihan mungkin ...

Honduras: alternatif perverse atanapi giat

... sarta sababaraha dinten anjeun teu nulis kuring Naha anjeun dihapus Internet? atawa anjeun di jalan atawa aya nu kuring euweuh hoyong? Tulus, duka kaen Anjeun blog Honduras balik ka panggung dunya, sarta geura-giru sanggeus éta omongan sapotong leutik ieu diakomodir gaya di teka nu ...

poé 6 nu geus robah kahirupan urang

Sababaraha poé kamari anu geus jadi béda ti unggal lianna. Unggal ngabogaan rasa anu béda, hiji karunya nu rasa nu geus jadi polarized bari ngalirkeun pait amis pikeun sababaraha, dina sejenna kajadian di sabalikna. Pikeun sakabéh, rasa teh mangrupakeun tukang hiel, sakumaha Kami moal ideologue atawa ieu ...