Manual Jumlah Stasion Sokkia Series 50 di Spanyol

Sababaraha waktu ka tukang walked bari pilari manual ieu, bulan sanggeus geus kapanggih kuring maca na eta geus datang. Kuring balik ni'mat éta, ngagantung dieu ambéh maranéhanana bisa ngundeur.

Ieu téh mangrupa operator urang manual, perwira Sokkia di Spanyol, dipaké pikeun tim:

Series50RX

  • SET250RX
  • SET350RX
  • SET550RX
  • SET650RX
Series50X

  • SET250X
  • SET350X
  • SET550X
  • SET650X

esacion Manual totalNinggalkeun indéks pikeun grab perhatian, tungtungna teh download link.

saran awal

1. Precautions pikeun operasi aman
2. precautions
3. Émbaran laser kaamanan
4. fungsi Romadhon
alat bagian 4.1
modus skéma 4.2
téhnologi tampa kabel 4.3 Bluetooth

perkenalan

5. operasi dasar
5.1. Operasi sahiji kenop dasar
5.2 Témbongkeun Fungsi
6. Ngagunakeun batréna
6.1 Ngecas batré
6.2 Instalasi / Nyoplokkeun batre nu

ngukur Persiapan

7. Nyetel instrumen
centering 7.1
7.2 leveling
8. Fokus lénsa jeung observasi
9. ON
10. Nyambungkeun ka alat éksternal

Setélan 10.1 diperlukeun pikeun komunikasi Bluetooth
10.2 Nyieun sambungan antara Romadhon sarta alat sababaraha Bluetooth
10.3 ukur liwat komunikasi Bluetooth
10.4 ngadaptar / dump data ngaliwatan komunikasi Bluetooth
10.5 Connection liwat kabel komunikasi

modeu pangukuran

11. sudut pangukuran
11.1 ukur sudut horizontal antara dua titik (sudut horizontal 0 °)
11.2 sudut horizontal netepkeun hiji nilai diperlukeun (dibereskeun sudut horizontal)
Pengulangan 11.3 sudut horizontal
ukur 11.4 Angle jeung data dump
12. jarak ukur
12.1 Mariksa sinyal balik
12.2 Ngukur jarak sarta sudut
12.3 diukur recovery data
12.4 pangukuran jarak jeung data dump
Ukur REM 12.5
13. koordinat pangukuran
13.1 Nuliskeun Data dina stasiun alat jeung sudut azimuth
13.2 netepkeun sudut azimuth ti koordinat tina titik saméméhna
13.3 tilu diménsi koordinat pangukuran
13.4 koordinat ukur na data dump
14. Resection pangukuran
14.1 koordinat Ngukur resection
Ngukur 14.2 resection jangkung
15. ukur perenah
Ukur 15.1 stakeout ku koordinat
15.2 stakeout ku pangukuran jarak
15.3 REM ukur setting-kaluar
16. garis perenah
16.1 Harti dasar nu
16.2 titik jalur stakeout
garis stakeout 16.3 Line
17. Sindangbarang-OUT
17.1 Harti mangrupa busur
Sindangbarang 17.2 stakeout
18. Proyéksi titik
18.1 Harti dasar nu
18.2 Point proyéksi
19. Intersections
20. adjustment Plawangan
21. offset pangukuran
21.1 kapindahan ukur hiji jarak
ukur sudut kapindahan 21.2
21.3 ukur kapindahan dua jarak
22. Titik ukur ANTARA
22.1 Ngukur jarak antara dua atawa leuwih titik
22.2 Ngarobah titik awal
23. Itungan permukaan aréa

total stasiunmodeu ukur ukur

24. Ngarekam DATA - menu catetan -
24.1 stasiun alat rekaman data
Ngarekam titik 24.2 saméméhna
24.3 Rekaman data ukur sudut
24.4 Rekaman data ukur jarak
24.5 koordinat Data Rekaman
24.6 rekaman data jarak na koordinat data
24.7 Rekaman Catetan
24.8 reviewing data pakasaban
data 24.9 mupus tina pakasaban didaptarkeun

Memori mode manajemén data

25. Milih / mupus pakasaban
25.1 Milih proyek
25.2 mupus proyek
26. Pendaptaran / ilangna DATA
26.1 ngadaptar / mupus titik data dipikawanoh
Harita 26.2 titik data dipikawanoh
26.3 Pendaftaran / kode ngahapus
26.4 review kode
27. DATA dump pakasaban
27.1 dump data kana pakasaban komputer host
27.2 dump data ti pakasaban pikeun printer
28. Mindahkeun data kalayan SFX fungsi
28.1 Anjeun ngabutuhkeun
sambungan 28.2 sadaya alat-alat
28.3 ngamimitian sareng mareuman SFX
28.4 Nyetel Sandi a
28.5 pendaptaran informasi panyadia Internét
28.6 Ngadaptar inpo Server ftp
28.7 Ngadaptar alamat surélék
28.8 Ngirim email (data pakasaban)
28.9 Nampa email Romadhon (koordinat data)
28.10Conexión ftp server (koordinat data data / pakasaban)
28.11Envío email kana set
28.12Recepción email ti Romadhon
masalah 28.13Solución

Media mode manajemén data

29. Ngagunakeun memori média éksternal
29.1 inserting mémori USB alat / SD kartu
29.2 tipe média Milih
29.3 penanganan data pakasaban di hartosna memori éksternal
29.4 Reading titik data dipikawanoh
29.5 Tembongkeun jeung ngédit file
29.6 Pormat mémori éksternal hartina dipilih

rinci tambahan

30. Ngarobah setélan
Setélan 30.1 nyah
30.2 -Mode Setup Config-
30.3 Assigning fungsi pikeun kenop
30.4 Robah Sandi
setélan standar 30.5 Pamulihan

ngungkulan

31. PERHATOSAN AND ERROR pesen
32. Cék AND pangaluyuan
Tingkat plat 32.1
Tingkat Circular 32.2
sensor Dengdekkeun 32.3
32.4 collimation
32.5 Reticle
Plumb Bob 32.6
Konstan 32.7 jarak tambahan
32.8 guiding Lampu
32.9 laser Plummet

inpo modél

33. power supplies
34. System lénsa
35. alat-alat standar
36. asesoris pilihan
37. spésifikasi
38. katerangan
38.1 nangtung bunderan indexing sacara manual ku ukuran tina raray ditinggalkeun na raray katuhu
koreksi 38.2 Arsitektur keur ngukurna jarak precision
39. peraturan

download Manual

93 balesan pikeun "Manual Jumlah Stasion Sokkia Series 50, dina Spanyol"

  1. Hello babaturan
    Anjeun tiasa ngarobah basa rx Sokkia 650 tina basa Inggris kana basa Spanyol?
    Salaku?
    Hatur nuhun.

  2. Hello Cesar, bisa ngirim manual teh, hatur nuhun.

  3. Link Dropbox téh ka handap, abdi geus dibagikeun kaca dina FB teu diaktipkeun. sababaraha Samaritan alus anu geus diundeur jeung rék babagi deui?

  4. Hmmmm Abdi henteu émut upami éta stasion tampilan LED anu lami ngagaduhan setting ieu. Abdi henteu tiasa dicobian.

    Salam.

  5. Naha basa total stasiun sokkia 650 RX ditarjamahkeun kana Spanyol? Upami anjeun sanggup ... anjeun kersa nyarios kumaha ka kuring? Salam Golgi

  6. hatur nuhun ieu punten anjeun bageur pisan

  7. Nerapkeun tanda TOPOGRAFICOS model jeung alat; GPS, Stasiun Total, theodolite tingkat insinyur, total stasiun GPS.
    Hatur nuhun perhatian Anjeun

  8. Babaturan punten kirimkeun atuh manual teh nyaeta tina urgency hébat. hatur nuhun

  9. babaturan Abdi hoyong gaduh manual pisan urgent

  10. Hatur nuhun manual ieu bakal ngawula ka kuring pisan.

  11. Gracios TIO ieu mah manual teuing pamakéan ..

  12. Hello misalna, lamun bisa ngirim kuring manual runtuyan 50 Rx, abdi peryogi eta urgently, sabab manual nu Kuring geus ngagaduhan eta dina basa Inggris, abdi Arias a fabor hébat, Grax beforehand.

  13. Hello egeomates kedah urgent mun sacara manual punten upami aranjeunna bisa ngirim kuring, sarta percanten akun Dropbox jeung email abdi fk5@hotmail.es

  14. Bagikeun eta dina jaringan sosial tur ngaktipkeun download Anjeun

  15. Abdi badé nyayogikeun kuring kalayan manual ieu ku kuring teu tiasa didownload, hatur nuhun

  16. Basajan.
    Manual Anjeun bisa ngundeur éta katuhu sanggeus bagikeun eta dina jaringan sosial Anjeun.

  17. Abdi bersyukur lamun bisa ngirim kuring manual dina Spanyol pikeun pamakéan sarta manajemen hiji AND Sokkia 650 RX. Hatur nuhun pisan.

  18. Mangga abdi hoyong terang kumaha kuring jieun perobahan musiman kalawan Sokkia Station

  19. Mangga bisa masihan kuring ieu numbu ka ngundeur manual teh, Salam !!!!

  20. Abdi teu bisa ngundeur manual, bisa anjeun kersa mantuan kuring !!!

  21. uuu, lila pisan anjeunna ceased bisa dibagikeun via Dropbox.
    Ayeuna ngan kawas di Faceboo eta ngawengku atanapi Twitter

  22. Abdi bakal ngahargaan tautan pikeun ngundeur manual, insinyur lami kedah ngomean kami.

  23. Salam, abdi miharep abdi tiasa babagi manual. hatur nuhun

  24. Salam. Mudahan abdi tiasa ngirim manual teh, abdi peryogi pisan. Nuhun !!!

  25. Bapak G! Kuring ngan dijieun akun abdi di Dropbox teu aprece kuring link bisa babagi kuring manual teh mangga email abdi luitam@hotmail.com Hatur nuhun pisan !!!

  26. Bapak G! tAcabo nyieun akun abdi di Dropbox teu aprece kuring link bisa babagi kuring manual teh punten ... Hatur nuhun

  27. Hello, Abdi hoyong bagikeun leungeun kuring, abdi peryogi, hatur nuhun, egeomates mangrupa produk unggulan, abdi gaduh akun Dropbox, email abdi pianex@hotmail.com

  28. Hello misalna, tangtu abdi tiasa nulungan jalma anu nya bisa ngundeur manual teh punten surélék kuring ambéh kuring lulus aranjeunna manual. email abdi heroe111@hotmail.com, Salam sarta Kawih maot decembrinas!

  29. Baraya, Kuring kudu ngaksés manual, email abdi mgallardon@gmail.com
    Kuring boga acan akun Dropbox
    Salam jeung ucapan salamet dina layanan maranéhna

  30. Hatur nuhun sadaya inpormasi metot anjeun babagi kalawan kami. mamang teu aranjeunna kontribusi berharga.

  31. Hatur nuhun pikeun sumbangan hébat ieu sareng bisa ngundeur .... egeomates pasti hiji kaca favorit kuring keur informasi maranéhanana ngeunaan Topografia, abdi ngan mudahan yén sanggeus moal ngajual manual teh salaku template pikeun UTM-geodesic ... Coords. up !! Wasalam

  32. Hai Abdi peryogi manual teh, abdi hayang I bisa babagi nuhun

  33. Mangga parios email anjeun, kami geus dikirim bewara ti folder dibagikeun.

  34. Bisa Anjeun mantuan kuring sarta kuring Dropbox akun tapi ulah nyaho kumaha carana undeur. hatur nuhun

  35. na kuring boga cueta Dropbox, tapi moal cara nedunan ngundeur Anjeun bisa mantuan kuring hatur nuhun pikeun sumbangan teh

  36. Teu perlu kaduruk didownload. Login kana akun anjeun di http://dropbox.com sareng anjeun bakal ningali kana jero folder pésta anu dingaranan Geofumadas_shared. Ti dinya anjeun tiasa ngunduh manual.
    Surat nu urang dikirim miwarang maneh lamun hayang nampa aksés ka folder dibagikeun, jeung anjeun kudu Aue Anjeun klik link eta pikeun nampa.

    Salam.

  37. Ah ogé, sarta ngahaturkeun jadi loba gangguan tapi meureun hai babaturan sejenna dina kaayaan abdi na egeomates patarosan sobat sejenna, abdi kudu ngundeur Dropbox ka ngakses manual anu terus asupkeun uleman folder tapi tingali kosong, abdi kedah gaduh Dropbox nu kuring dipasang dina komputer kuring ngakses manual? sarta deguir léngkah dasar 5 kapayun eta? Kuring miharep bisa nulungan kuring. Antium baca manual, sarta hatur nuhun keur perhatian Anjeun.

  38. Tingali email anjeun, kalebet spam. Teu kedah aya email anu ngabéjaan yén anjeun parantos diondang kana pipa anu dibagi Geofumadas. Di jero mangrupikeun manual.

  39. Egeomates Hello babaturan, punten tapi malah kuring teu meunang manual atawa naon léngkah, sarta gaduh akun dina Dropbox tapi henteu pikeun ngundeur manual teh, abdi miharep tur bisa mantuan kuring. Hatur nuhun pikeun nengetan anjeun,

  40. Munasabah geus boga akun Dropbox tapi teu manual sakumaha kuring narima, abdi hartosna yén kuring bakal dibere email abdi atanapi gelombang? email abdi heroe11111@hotmail.com (5 téh ngeunaan ehh) jeung Abdi miharep anjeun bisa nulungan kuring, ku cara kuring resep ka egeomates kaca keur informasi anjeun nu brings ngeunaan topografi. Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun.

  41. Kami bersyukur pikeun rojongan anjeun, Kuring mastikeun yén kuring geus narima sarta reviewed dokumén jeung kahayang mah ieu pilari. Hatur nuhun tur alhamdulilah anjeun.

  42. alus isuk dear ... Kuring commented nu ngawasa ampir sataun pilari manual Sokkia 550rx ieu sareng teu geus suksés. Tapi alhamdulillah kuring kapanggih kaca ieu anjeun dibuka hiji akun dina Dropbox nyaeta javh2179@hotmail.com Kuring miharep bisa nulungan kuring sabab kuring boga moments boga alat-alat jeung Abdi teu bisa make eta. sateuacanna ngaliwatan input

  43. Ok, pariksa surélék anjeun, sarta geus dibikeun aksés Anjeun

  44. Kuring poho ngabejaan Anjeun tos boga akun

  45. Aya aturan pikeun aksés ka manual.
    Anjeun muka rekening di Dropbox, sarta masihan anjeun aksés.

  46. salam hears sokkia manual 650x kabetot punten kirimkeun ka kuring Kuring peryogi kauninga sadaya
    fungsi tim

  47. Pariksa email, anjeun kudu gotten hiji uleman ka polder Geofumadas_shared

  48. Sarta kami masihan anjeun aksés, pariksa email Anjeun.

  49. jeung sabaraha kuring kudu di Dropbox bisa comaprtirme hiji manual Sokkia Siapkeun 650x nuhun salam

  50. artikel nu nyebutkeun kumaha ngakses manual.
    Anjeun kudu boga akun Dropbox, sarta ngabéjaan urang méré aksés anjeun.

  51. artikel nu nyebutkeun yen manual henteu dikirim ka mail nanaon.
    Anjeun kudu muka rekening di Dropbox jeung sakali anjeun komunikasi sangkan nu ngakses manual.

  52. Lamun maranehna jadi nanaon PORFA, URGEM mah hartina ngahargaan eta

  53. Mangga kirimkeun atuh nu manual RX 650 Romadhon runtuyan

  54. Leupaskeun abdi manual RX 50 Sokkia Romadhon runtuyan Mangga

  55. Kuring parantos gaduh akun sareng kotak dropter anjeun tiasa ngabagi manual dina basa Spanyol ku kuring resep.

  56. Abdi hoyong ngintun manual abdi sabab éta mangrupikeun kontribusi anu saé

  57. Hai Jibril
    Simkuring geus geus dibagikeun file

    Wasalam

  58. Salam, abdi gaduh seri 50 tapi 620K, Kami museurkeun tarjamah.
    na kuring kudu Dropbox
    Wasalam

  59. Kuring boga akun acan, hatur nuhun, abdi miharep manual sakumaha musim sumping ukur dina basa Inggris.

  60. Kuring boga akun abdi on Dropbox punten kirimkeun atuh manual dina

  61. Revises, sarta Kuring geus dibagikeun eta

  62. Salam!
    Rekening Dropbox geus dijieun, alamat ieu; disasterpieces_ (di) hotmail.com

  63. artikel nu clarifies kumaha meunang manual.
    Dropbox muka rekening anjeun hayu urang terang, sarta jadi Anjeun bagikeun eta.

  64. Salaku I ngundeur manual Sokkia total stasiun

  65. Bageur Mr. G! Kuring ngagaduhan cip di dropbox sareng kuring henteu ngahargaan tautan anu tiasa ngabagikeun manual hatur nuhun pisan

  66. Aya di fashion tungtung.
    Dropbox muka rekening anjeun babagi.

  67. Salam!
    Abdi resep Manual, sakumaha Abdi ngalakukeun pikeun nurunkeun eta?

  68. manual pisan metot., Hatur nuhun pisan kanggo kontribusi nu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.