Diploma - Ahli Daur Hidup Produk

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain mékanis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain paramétrik dina siklus modélna anu beda, analisis sareng simulasi hasil pikeun tahapan prosés prosés manufaktur anu sanés.

Tujuan:

Ngawangun kamampuan pikeun dimodelkeun, analisa, sareng simulasi bagian perakitan. Kursus ieu kalebet diajar CREO Parametric, salah sahiji program anu paling sering dianggo dina bidang manufaktur; kitu ogé panggunaan alat anu disiplin anu sami dikembangkeun sapertos Inventor Nastran sareng Ansys workbench. Salaku tambahan, éta kalebet modul CURA pikeun ngartos bagéan percetakan siklus 3D.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli Daur Hidup Produk»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Kaunggulan ngalamar kana harga Diploma - Ahli Daur Hirup Produk

  1. Ansys workbench …………………. USD  130.00  24.99
  2. Dasar CREO Paramétrik ……… .. USD  130.00 24.99
  3. CREO Paramétris panengah ... USD  130.00 24.99
  4. Paramétris CREO Canggih …… USD  130.00 24.99
  5. 3D percetakan ……………………… .. USD  130.00 24.99
  6. Panemu Nastran ………………… .. USD  130.00 24.99
Tingali rinci
ans

Ansys Workbench 2020 Kursus

Ansys Workbench 2020 R1 Sakali deui AulaGEO nyangking tawaran énggal pikeun latihan di Ansys Workbench 2020 R1 ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kesan

Kursus Percetakan 3D nganggo Cura

Ieu mangrupikeun kursus bubuka pikeun alat SolidWorks sareng téhnik modél mendasar. Éta bakal masihan anjeun padet ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
nastran

Kursus Nastran Panemu

Autodesk Inventor Nastran mangrupikeun program simulasi numeris anu kuat sareng kuat pikeun masalah rékayasa. Nastran nyaéta mesin ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
pikir 22

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (2/3)

Creo Parametric mangrupikeun desain, manufaktur sareng rékayasa rékayasa PTC Corporation. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun modél, ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Jigana

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, Ansys sareng Simulasi (3/3)

Creo mangrupikeun solusi 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk sahingga anjeun tiasa nyiptakeun anu langkung saé ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
PERCAYA

Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (1/3)

CREO mangrupikeun larutan 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk supados anjeun tiasa nyiptakeun anu langkung saé ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.