arsip pikeun

AulaGEO Diplomas

Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain struktural, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain struktural dina siklus desain anu béda, analisis sareng susunan ...

Diploma - Ahli Daur Hidup Produk

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain mékanis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain paramétrik dina siklus modélna anu beda, analisis sareng simulasi ...

Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang perencanaan konstruksi, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain sareng anggaran dina bédana ...

Diploma - Ahli padamelan ahli

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang padamelan sipil, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain karya sipil dina siklus akuisisi anu béda, desain ...

Diploma - Ahli damel darat

Tangtu ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang penginderaan jauh, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi inpormasi teritorial sareng siklus akuisisi, analisis sareng pembuangan anu sanés ...

Diploma - Ahli Geospatial

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang Sistem Informasi Geografis, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar ngahijikeun inpormasi geospasial dina siklus anu béda-béda tina akuisisi, analisis sareng ...

Diploma - Ahli Modél 3D

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana modél 3D, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain tilu diménsi dina sababaraha siklus akuisisi, modél sareng susunan data na ...

Diploma - Ahli BIM MEP

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain éléktromekanik, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Ogé pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain struktural dina siklus desain anu béda, analisis sareng susunan ...