arsip pikeun

Manajemén Land

Manajemén darat. Plan spasial

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Hiji patarosan pisan lega nu bisa memicu sababaraha réspon, loba di antarana pikeun emosi; loba variabel dina kasus tanah sareng atawa henteu sareng wangunan, Utiliti atanapi aréa pisan has. Yen aya hiji kaca dimana urang bisa apal kana nilai taneuh di wewengkon husus kota urang, pasti bakal jadi ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha sahiji proyék Kuring geus milu, Kuring geus disaksian kabingungan nu nyababkeun LADM teu merta pakait sareng dipikaharti saperti ISO, tapi mun ngasingkeun wengkuan maranéhanana aplikasi panggung konseptual miboga mechanization téhnologis. Dina basa sejen, cara nerapkeun eta. Ayeuna kudu jelas yén LADM teu ...

20 Hambalan ngawangun kota ti scratch

Ieu item hiji kolektor pikeun fans Development Urban sarta Manajemén Land, éta saluareun roko di kota pinter anu kasampak kawas klise ngarah secukupnya Complicating urusan digedékeun di hambalan 20 disederhanakeun, tantangan pikeun nu sipatna tohan nagara kayaning Mesir jeung Guinéa Khatulistiwa di ...

Manajemén Land dipedar

guna lahan tata mangrupakeun alat pikeun pamakéan sustainable sumberdaya alam. Salila sababaraha taun wewengkon Peruvian geus nyita handapeun logika sangkan paling sumberdaya alam, dina sababaraha kasus ngabalukarkeun tabrakan négatip on ékosistem jeung base produktif nagara, ogé generating ...

Tangtu Mapper global sarta 3 nawaran leuwih Civile

Civile nyaéta parusahaan nu nawarkeun rupa-rupa layanan konsultan jeung latihan di partnership kalayan organisasi industri lianna dina isu kayaning ngembangkeun proyék rékayasa, tata guna lahan jeung lingkungan. Di dieu urang nangtung di kursus 4 sahenteuna rék ngamimitian, sagala bisa dilaksanakeun dina modél aliran Seville, MODFLOW Ieu ...

The Master of Management Land UNAH

Master of Planning na Land Manajemén ditawarkeun ku Otonom Universitas Nasional Honduras (UNAH), mangrupa program akademik saprak lahirna dina 2005, geus ngembang babarengan jeung Dines Géografi di Universitas Alcalá (Spanyol) . Pikeun pamundut nu sumping ka urang sawatara poe ka tukang, urang nyokot kasempetan pikeun ...

Maya International Symposium Cadastre

Jeung ko-sponsor ti Paguyuban Geographers of Peru sarta UNIGIS, Geowebss presents nu symposium "status Ayeuna sahiji cadastre tur strategi informatika sarta telematika pembaharuan" nu bakal dilaksanakeun dina Fridays na Saturdays 10 11 2012 Agustus. Kajadian nu hirup bakal lumangsung di Peru tapi sakabeh pamaké bisa ilubiung ...

Nilai strategis inpormasi diwengku

Salaku bagian tina presentasi ti Geologi Peta tina Kapuloan Kanaria, maranéhna bakal mawa kaluar ti Téknis Konférénsi The strategis Ajén Émbaran diwengku. The cornerstone tina ieu baris difokuskeun informasi geografis, éta sarana rasional tur konsisten pangaweruh lingkungan fisik bumi jeung evolusi na ...

Kongrés jejer surveying Guatemala

Nembe menyimpulkan Kongrés Manajemén Land jeung Survey dilakukeun dina Guatemala, bulan saméméhna geus ngagantung presentasi ku exhibitors. Aranjeunna aya dina kaca tunggal, sanajan nempoan leuwih merenah kana Slideshare, dimana Anjeun tiasa ngundeur. Nyarankeun aranjeunna handap tur nyimpen aranjeunna dina arsip pribadi, tempo yén di kali ieu ...