arsip pikeun

Manajemén Land

Manajemén darat. Plan spasial

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Patarosan anu lega pisan anu tiasa memicu sababaraha réspon, seueur diantarana bahkan émosional; seueur variabel naha éta daratan nganggo atanapi henteu nganggo gedong, utiliti atanapi luas daérah anu has. Upami aya halaman dimana urang tiasa terang nilai lahan di daérah khusus kota urang, pasti bakal ...

Nasional System of Management Harta SINAP

SINAP
Sistem Administrasi Properti Nasional (SINAP) mangrupikeun platform téknologi anu ngahijikeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng sumberdaya fisik sareng pangaturan bangsa, dimana palaku publik sareng swasta anu béda sareng individu nyatet sadayana transaksi anu aya hubunganana sareng aset properti. harta, diperyogikeun pikeun konstitusi sareng revitalisasi pasar ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha proyék anu kuring ilubiung, kuring parantos nyaksian yén kabingungan anu disababkeun ku LADM henteu merta pakait sareng pamahamanana salaku standar ISO, tapi dina ngasingkeun ruang lingkup konsép na tina skénario mékanisasi téknologi na. Kalayan kecap séjén, kumaha nerapkeunana. Pasti jelas yén LADM henteu ...

20 Hambalan ngawangun kota ti scratch

Ieu mangrupikeun barang kolektor pikeun anu resep kana Pembangunan Urban sareng Perencanaan Daérah, anu ngalangkungan ngaroko di kota-kota cerdas anu siga klise anu nunjukkeun rasa pikeun ngahesekeun hal, naékkeun 20 léngkah anu disederhanakeun, tantangan anu aranjeunna taroskeun nagara sapertos Mesir sareng Guinea Khatulistiwa di ...

Manajemén Land dipedar

Perencanaan Daérah mangrupikeun alat pikeun panggunaan sumberdaya alam anu lestari. Salami mangtaun-taun, daérah Peruvian parantos dijajah dina logika ngamanpaatkeun sumberdaya alam, ngabalukarkeun dina sababaraha kasus pangaruh négatip kana ékosistem sareng basis produktif nagara éta, ogé ngahasilkeun ...

Governance Bumi: metodologi nu LGAF

LGAF guna lahan metodologi tata
Éta katelah LGAF, metodologi anu dikenal dina basa Spanyol salaku Kerangka Penilaian Tata Pemerintahan Tanah. Ieu mangrupikeun instrumen anu didamel diagnosis status hukum nagara dilakukeun, dina hal panerapan sareng prakték anu aya hubunganana sareng kabijakan publik khusus sareng masa jabatan sareng ...

Kursus Global Mapper sareng 3 deui ditawarkeun ku Civile

Civile mangrupikeun perusahaan anu nawiskeun sababaraha jasa konsultasi sareng palatihan dina aliansi sareng organisasi sanés di séktor, ngeunaan masalah sapertos ngembangkeun proyék rékayasa, perencanaan panggunaan lahan sareng lingkungan. Dina hal ieu kami nyorot sahenteuna 4 kursus anu badé dimimitian, sadayana anu bakal dilaksanakeun di Seville: MODEL ALIRAN, MODFLOW Wétan ...

Master dina Perencanaan Daérah UNAH

Gelar Master dina Manajemén Lahan sareng Perencanaan anu ditawarkeun ku National Autonomous University of Honduras (UNAH), mangrupikeun program akademik anu, ti saprak didirikeun taun 2005, parantos dikembangkeun babarengan sareng Departemen Geografi Universitas Alcalá (Spanyol) . Kusabab pamundut anu sumping ka kami sababaraha dinten ka pengker, kami nyandak kasempetan pikeun ...

Maya International Symposium Cadastre

Kalayan sponsor ti College of Geographers of Peru sareng UNIGIS, Geowebss nampilkeun simposium "Situasi ayeuna tina cadastre sareng komputer sareng strategi pembaruan telematika", anu bakal lumangsung dina Jumaah 10 sareng Saptu 11 Agustus 2012. The acara tatap muka bakal diayakeun di Peru tapi pangguna sadayana ...

Nilai strategis inpormasi téritorial

Dina kerangka presentasi Peta Geologi Kapuloan Kanaria, Konperénsi Téknis ngeunaan Nilai Strategis Inpormasi Wewengkon bakal dilaksanakeun. Sumbu dasarna ieu bakal fokus kana inpormasi géografis, anu mangrupikeun sarana rasional sareng koheren pangetahuan ngeunaan lingkungan fisik terestrial sareng épolusi na ...

Kongrés jejer surveying Guatemala

Ngan saatos Kongrés Administrasi Bumi sareng Survei anu diayakeun di Guatemala bulan sateuacanna, presentasi paméré dipasang. Éta sayogi dina hiji halaman, sanaos langkung praktis pikeun ningali éta dina Slouriare, ti mana éta tiasa diunduh. Kuring nyarankeun unduh sareng simpen dina file pribadi, nunjukkeun yén dina waktos-waktos ieu ...