EOS ngidinan Anjeun ngajalankeun tugas pengolahan citra dina browser anu

Paling tugas analisis merlukeun Gambar Erdas Bayangkeun atawa software ENVI anu kiwari nuhun online mun EOS Platform (nu Platform EOS). Ieu inovatif layanan awan anyar diprakarsai ku EOS Data Analytics mun professional GIS leyuran komprehensif pikeun pilarian, analisis, neundeun jeung visualisasi tina jumlah badag data geospatial.

Hatur nuhun kana EOS Platform mangtaun aksés ka hiji ékosistem opat produk EOS nu pelengkap saling jeung nyadiakeun hiji set kuat parabot pikeun analis geospatial.

Data gambar nu disimpen di EOS Panyimpenan awan basis na nu sadia pikeun ngolah gambar atawa analisis sensing jauh iraha wae; Ieu bisa mangrupa pamaké file atah, hiji gambar dicandak ti LandViewer atawa kaluaran file EOS Processing.

Aya sahenteuna dua alesan naha pengolahan citra teh asset utama platform nu: ngolah jumlahna ageung data ngalir online tur nawarkeun nepi ka 16 workflows kalawan loba beuki datang geura-giru. Sajaba ti éta, pamaké bisa meunangkeun pangalusna fitur cartographic EOS Visi pikeun mintonkeun data vector na, sakumaha ngumumkeun di mangsa nu bakal datang, analisis.

platform Data agnostik

Lamun data geus rasterized, éta bisa digawekeun ku rupa-rupa satelit sarta susunan hawa tina LandViewer data, EOS EOS Processing na Panyimpenan. Sajaba ti éta, pamaké ogé bisa unggah GeoTIFF sorangan, JPEG, payil JPEG jeung nerapkeun algoritma processing 2000 data GIS ngaliwatan API atawa panganteur wéb. EOS Visi mangrupa alat Anjeun pikeun operasi data vectorized kalayan rojongan pikeun sababaraha format (ESRI Shapefile, GeoJSON, KML, KMZ).

Paket lengkep pikeun ngolah gambar

EOS Processing nyadiakeun pangalaman hébat jeung ngolah 16 workflow maranéhna kaasup parabot populér pigura (fusi, reprojection, derivasi), analisis sensing jauh, photogrammetry sarta algoritma ékstraksi fitur dipaténkeun nu teu bisa kapanggih di mana waé nu sejenna. Nyiapkeun data anjeun pikeun analisis LiDAR impending na modeling 3D dinya bakal aya geura-giru.

Preprocessing tugas sapertos beungeut awan atanapi radiometric calibration pitulung Anjeun nyaring data atah pikeun analisis hareup: Anjeun bisa ngabenerkeun Gambar gumantung épék atmosfir sarta tingkat sabenerna kacaangan atawa reflectance taneuh.

Pangwanoh obyék, beungeut robah jeung klasifikasi

Jaringan neural convolutional, saméméhna dibentuk ku EOS nimba fitur gambar ngidinan Anjeun pikeun nerapkeun métode motong-ujung pikeun ngadeteksi obyek sarta lagu parobahan ti spasi.

Kalawan ngan sakumpulan gambar multi temporal jeung ganti beungeut workflow, anjeun tiasa ngalacak sabaraha ilegal déforestasi progresses kana waktu.

Pangwanoh ujung bisa némbongkeun wates pasti tina lahan pertanian -na pikeun piksel nu.

Ieu mungkin keur ngitung parkir lalulintas di puseur balanja pangbadagna kalayan algoritma deteksi otomatis.

The best of analisis spéktral

produk EOS Platform anu cocog sareng ampir kabéh rupa sensing jauh jeung pamaké bisa milih ti daptar panjang ditempokeun spéktral keur ngitung dina laleur nu. Sajaba set lengkep indéks vegetasi (NDVI, Reci, ARVI, SAVI, AVI, jsb), aya indexes mun delineate fitur bentang (cai, salju jeung és, NDWI, NDSI) jeung dibeuleum wewengkon (NBR ). Hadé pisan mun éta boga kabebasan ékspérimén kalawan pita spéktral jeung bisa nyieun kombinasi custom tina pita anu pangalusna nyaluyukeun kabutuhan Anjeun.

Ngaropea jeung nganalisis

Antarbeungeut basajan tina EOS Processing matak ngamudahkeun pikeun ngokolakeun ngolah workflows dumasar kana kabutuhan bisnis. Anjeun tiasa nyetel parameter pikeun ngolah sarta sababaraha kali make workflow ka ngajadikeun otomatis tugas analitik frekuensi tinggi. apdet kahareup bakal nambahkeun fitur keur nyieun algoritma custom ti operasi pengolahan data aya.

industri tatanen, kehutanan, sarta minyak jeung gas

The tandem produk EOS nawarkeun hiji kabutuhan mutlak solusi keur individu, pausahaan sarta organisasi ti loba séktor.

Kalawan indéks vegetasi jeung palawija fitur klasifikasi, agronomists terus bisa nangkep kaayaan budaya pikeun kasakit tutuwuhan, hama atawa halodo. Foresters tiasa assess karuksakan disababkeun ku kahuruan, mantau kaayaan leuweung atawa ngalaksanakeun larangan logging.

EOS Platform mangrupakeun pilihan gede pikeun tata régional jeung urban sabab mantuan pamaké pikeun ngaidentipikasi kelas panutup taneuh keur ngahasilkeun peta vegetasi. Sajaba ti éta, anjeun tiasa ngadamel daptar lengkep fitur urban kayaning wangunan, jalan jeung ciri penting séjén di wilayah Jawa Barat.

platform nu bisa migawe manajemén musibah pikeun ngukur extent banjir atawa nyungsi watesan seuneu a. Kalawan hal pikeun minyak jeung gas, éta bisa nangtukeun platform minyak sarta assess dampak lingkungan.

EOS Data Analytics migunakeun awan basis papanggih béda nangtung ku platform tunggal, sareng analisis ilmiah dibuktikeun, jasa rojongan tur nyieun produk anu bisa nambahan nilai keur jauh data sensing nyadiakeun hasil ahli-tingkat keur anjeun bisnis.

Unleash potensi pinuh data tina observasi Bumi jeung EOS Platform langsung kana panyungsi anjeun: https://eos.com/platform

Hiji Balesan to "EOS ngidinan Anjeun ngajalankeun tugas pengolahan citra dina browser anu"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.