WORLD Forum UNIGIS, Cali 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi organisasi Anjeun

UNIGIS Amérika Latin, Universität Salzburg sareng Universitas ICESI, dirumuskeun dina méwah anu gedé pikeun perkembangan dina taun ieu, poe anyar tina acara FORO MUNDO UNIGIS, Cali 2018: Pangajén GIS anu ngucapkeun sareng ngarobah organisasi Anjeun, Jumaah Nopémber 16 di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia.
Aksés gratis. Ku kituna lamun anjeun aya dina Cali, di Kolombia, atanapi dina kamungkinan, anjeun henteu kedah sono eta.
FORO MUNDO UNIGIS nyaeta platform kanggo dialog antara teknisi, pamaké, pamikir kritis, ilmuwan anu ngalibetkeun dina kagiatanana Geographic Information Systems (GIS), pangusaha ti sadaya sektor sareng komunitas akademik sacara umum, pikeun babagi pangalaman, palajaran diajar, tren sareng inovasi dina daérah Geomatics, Geoinformation sareng standar na. http://foromundo.unigis.net/nodes/cali
Ngaliwatan perbaikan ku ahli nasional jeung internasional, FORO MUNDO UNIGIS Cali 2018, dina vérsi kagenep, bakal alamat: «Pangajén GIS anu ngucapkeun sareng ngarobah organisasi Anjeun". Pendaptaran: http://foromundo.unigis.net/pendaptaran / formulir

Anjeun ogé tiasa milu ti 2: 30 pm dua bengkel gratis anu ogé bakal ditempatkeun dina hiji Foromundo, pikeun anjeun tiasa ménta pendaptaran ku asup ka office.cali@unigis.net (nunjukkeun ngaran lengkep, profési sareng email sareng bengkel dipikaresep)

Bengkel No. 1: Generasi awan titik tina gambar anu ditéwak ku drones, nganggo software sareng modél 3D bébas (Room 505E)
Dina bengkel kieu, urang bakal ningali kumaha, dina cara demonstrative model fisik wewengkon, urang tiasa nyandak foto tina sudut anu béda, ngawangun modél photogrammetric lajeng ngeruhkeun operasi pangwangunan awan titik saolah-olah urang candak nembak katémbak drone. Sajaba ti éta, proses saterusna nyangking yén modél fisikna ka panyalindungan sareng adaptasi GIS sareng skéma administrasi darat dumasar kana prinsip Cadastre 2034.
Beta bakal pisan menarik, nu jadi bengkel anjeun tiasa diajar ku lakukeun, kalawan software haratis tapi oge nunjukkeun poténsi software proprietary anu ngalakukeun ieu hal anu sarua. Saos ti ieu, mangrupikeun ogé seminar anu bakal diajerkeun ku sami speaker dina isuk-isuk, dumasar kana trend anu ayeuna urang tingali dimana disiplin néwak sareng modeling dieureunkeun dikenalkeun sareng milarian panempoan holistik tina Geo -engetan dimana nuju siklus lengkep manajemén informasi jeung manajemén operasi.
Golgi vlvarez ogé bakal nampilkeun optik kumaha pangwangunan Models Digital (Digital Kembar) bakal janten titik disruptive jeung kaunggulan jeung kalemahan antara naon anu kami bener butuh ayeuna di Amérika Latin, tapi ogé di mana gedé-kota anu sareng nagara-nagara séjén butuh. BigData, AKAL Jieunan, Internét tina Hirup sareng SmartCities. Kacinditan waktos pikeun muka pikiran anjeun, dina tangtangan éta henteu ngan ukur ngalubungkeun ka pausahaan anu nyayogikeun solusi, tapi ogé ka profésional anu urang bakal nampi kabagjaan ningali moment éta.
Bengkel No. 2: ArcGIS Online (Cementos Argos Auditorium)
Ieu bakal disajikan ku ESRI Colombia, dina waktos luyu nalika vérsi anyar ArcGIS rék minuhan kalolobaan pungsi-jalan anu ArcMap, boh ti ArcGIS Pro sareng ti ArcGIS Online.
Kanggo ieu bengkel parantos saé pikeun nyandak laptop sareng tos didaptarkeun.

jadwal

kagiatan Presenter

Institusi

08: 00 08: 30 Pendaptaran peserta
08: 30 08: 45 Wilujeng sumping salam Carlos Humberto Valderrama
Jorge Eliécer Rubiano
Universitas Icesi
UNIGIS Latin America
08: 50 09: 00 Wilujeng sumping salam Josef Strobl UNIGIS Internasional / Universität Salzburg
09: 05 09: 30 SICA: Alat Planning pikeun pertumbuhan Kopi anu saing sareng sustainable Juan Carlos Vásquez Barrera Féderasi Kabangsaan Kopi Nasional
09: 35 10: 00 GIS salaku Alat pikeun Carelmu Risiko na Bencana Ing. Steven Oswaldo Ortiz Ruiz Esri Colombia
10: 05 10: 30 Analisis spasial leakage langganan dina parusahaan jasa Beatriz Eugenia Marín Ospina Universitas Antonio José Camacho (UAJC)
10: 35 11: 00 Modeling of Land Administration - dasar sareng aplikasi sareng sofwer gratis. Golgi Álvarez Anjeun egeomates
11: 05 11: 20

Sési patarosan

11: 25 11: 55

Descanso

12: 00 12: 25 Sakola Lalampahan tina Sistem Informationmbaran Geografi -
GIS sarta perubahan iklim
John Mañunga
Luis Alfonso Ortega Fernández
Vereda los Cerrillos
Robah Iklim sareng Wewengkon Dikonci -Fondation Ecohábitats
12: 30 12: 55 GIS jeung atikan sékundér Luz Ángela Rocha Selper Bab Kolombia
13: 00 13: 25 GIS dilarapkeun ka Surveying Forensic Intendente Edwin Ernesto Acosta Bonilla Sakola Pidana Nasional Penyelidik Pidana
13: 30 13: 55 Larapkeun GIS dina legalisasi padumukan asalna informal Sonia Viviana Tamayo Pamutahiran Society of Pereira / Universitas Katolik
14: 00 14: 15 Sési patarosan sareng nutup tina sési isuk

Bébas dahar beurang

14: 45 17: 45 Bengkel No. 1: Generasi awan titik tina gambar anu ditéwak ku drones, nganggo software bébas sareng model 3D Golgi Darío Álvarez
14: 45 17: 45 Bengkel No. 2: ArcGIS Online Esri Colombia
Nutup bengkel sareng nutup tina UNIGIS Foromundo
Inpo umum:
Kantor Pusat Foromundo: Auditorium Cementos Argos - Universitas Icesi (Jalan 18 No. 122-135, Cali, Col)
Tempat pamariksaan: Cementos Argos Auditorium na 505E - Universitas Icesi (tina 2: 30pm)
Tanggal sareng waktos: November 16, 2018 8: 00am-6: 00pm.

Diayakeun ku: UNIGIS Amérika Latin, Universität Salzburg sareng Icesi University

Pendaptaran: http: // foromundo.unigis.net/registration/wujud
Kontak: Jenny Correa Gutiérrez (jenny.correa@team.unigis.net) / Cel / Whatsapp: + 57 (315) 5409 792 / Esther Nayibe Escobar Pinillos (Nayibeescobar@yahoo.es) + 57 (315) 455 3462

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.