Geofumadas - tren dina waktos digital ieu

Kumaha Bade Digital Ngabalikkeun Téknik Teknik Anjeun

Lingkungan data anu nyambungkeun henteu ngan ukur dibahas, ogé jalan-jalanna dina proyek konstruksi.

Ampir sadayana profesional rékayasa, arsitéktur, sareng konstruksi (AEC) fokus dina milari cara énggal pikeun ningkatkeun margin sareng ngirikeun tanggung jawab dina usaha masing-masing. Kusabab téknologi ngalir gancang pisan, éta tiasa hésé sabab aya seueur sumber inpormasi anu sayogi. Éta janten pasualan nyiptakeun waktos kanggo ngagunakeun éta.

Tapi kumaha éta pakaitna sareng pasar urang sapopoé? Salah sahiji babaturan kuring nampi email anu pikaresepeun pisan tina klien anu gaduh-operator:

"Cabaran anu paling ageung pikeun urang nyaéta kontraktor sigana ngobrol dina waktos panghargaan kontrak, tapi palaksanaan na teras eureun, kusabab éta henteu prioritas pikeun tim proyék. Salaku pamekar proprietary, kami hoyong janten produsén sareng pasangan sareng kontraktor anu saé anu tiasa janten pangantén anu langkung nganut sareng ngamajukeun. "

Éta hésé pikeun nangtoskeun naon inovasi konstruksi ayeuna ieu. Naha éta terabyte data, anu parantos dikirimkeun ka klién tanpa data sajarah atanapi metadata napel? manual pabrik produsén asli nganggo gambar; atanapi gambar sareng data anu henteu tiasa matuh kana aset anu disayogikeun salaku diwangun / final?

Sistem anu ngahijikeun, sapertos ProjectWise sareng AssetWise, mangrupikeun pamilikan pikeun saha anu ngagaduhan jinis proyék. Nalika kuring bahas dina Artikel 3 sareng 4 tina séri ieu (Kumaha Sumber Seueur tiasa Ngubah Transformasi Industri Desain Infrastruktur sareng Naha Anjeun Peryogikeun Ngatur Proses Rarancang, masing-masing), langkung saé ngalibatkeun sistem sateuacan kasép.

Aya seueur sistem dina pasar, sareng teu aya anu cocog sadayana. Contona, upami anjeun ngagaduhan proyek infrastruktur anu ageung, anjeun kedah nganggap stabilitas. Anjeun moal hoyong masalah pikeun teras-terasan, ti desain dugi ka konstruksi. Sababaraha klien anu kuring damel sareng ngadeukeutan masalah ieu ti sudut anu béda-béda. Aranjeunna nyebatna "sabalikna rékayasa sabalikna."

Upami anjeun ngan ukur milari kameunangan jangka pondok, anjeun bakal ngeureunkeun seueur data silos anu poék, anu sanés mangrupikeun masalah. Salaku customer, anjeun hoyong proyék anjeun pinuh patuh BIM.

Pamilik-operator naroskeun sorangan tilu patarosan ieu:

    1. Naon anu kuring peryogi pikeun ngatur asset, utamina éta mangrupikeun bagian paling panjang tina siklus kahirupan proyek?
    2. Naon anu kuring diperyogikeun pikeun konstruksi, sareng éta hubungan sareng manajemén asét?
    3. Naon anu kuring diperyogikeun pikeun période desain sareng kelayakan, sareng anu hubungan sareng software manajemén proyék?

Pikeun dugi ka, anjeun peryogi CDE: lingkungan data anu terhubung,

Éta henteu lingkungan data anu umum.

Kadua sistem ngarobah data dina hiji proyek, tapi Sambungkeun Data Lingkungan (CDE) mangrupikeun hiji-hijina sumber bebeneran anu cocog. CDE bakal ngatur, bubarkeun, ngempelkeun sareng nyimpen data sapanjang hirup proyék éta. Kahirupan anu hadé ieu tiasa langkung lami tibatan anu disangka jalma, khususna nalika anjeun nganggap jumlah renovasi asét bisa ngalangkungan 30 taun. Dasarna, BIM mastikeun yén sadaya inpormasi anu sayogi sayogi dina format anu leres, sahingga timna tiasa milih pilihan anu pas sapanjang hirup hiji asset. Salah paham, khususna dina jaman mimiti, nyaéta BIM ngeunaan nyiptakeun modél 3D anu mandiri. Ieu teu leres. Sabalikna, BIM dasarna jalan upami proyek diatur sareng dilaksanakeun.

Di pusat BIM aya kawajiban konci: syarat inpormasi dunungan. Syarat ieu ngartikeun inpormasi anu hoyong majikan pikeun ngamekarkeun ngaéksekusi éta asset. Dunungan netepkeun dokumén kontrak anu aya di awal, mastikeun yén inpormasi anu leres diciptakeun sareng yén sistemna digunakeun sapanjang proyék.

Nalika urang nyarioskeun CDE, istilah anu salajengna urang kedah terangkeun nyaéta kembar digital, anu mangrupikeun perwakilan digital tina aset fisik, prosés, atanapi sistem, ogé inpormasi rékayasa anu ngamungkinkeun urang ngartos sareng modél kinerjana. Ilaharna, kembar digital tiasa terus-terusan diénggalan tina sababaraha sumber, kalebet sensor sareng padamelan sinambung, pikeun ngagambarkeun statusna, kaayaan kerja, atanapi posisi dina waktos anu caket. Kembar digital ngamungkinkeun para pangguna ningali aset, pariksa status, ngalakukeun analisis, sareng brainstorm pikeun ngaduga sareng ngaoptimalkeun kinerja aset.

Kembar digital dianggo minangka sarana pikeun ngaoptimalkeun operasi sareng pangropéa asét fisik, kalebet sistem sareng prosésna. Sakumaha inpormasi ti kembar digital dianalisis, seueur pelajaran anu tiasa dipidéntang, nyangking kasempetan tim pikeun uihkeun nilai maksimal tina real-life asset.

Palajaran anu tiasa diajar ngalangkungan simulasi digital pikeun ningali iraha waktos anu optimal pikeun ngalereskeun peralatan tanpa mangaruhan operasi tina asét. Sawaktos Anjeun nambihan tambahan sensor sareng intelijen buatan, anjeun nampi nganalisa data waktos sareng ngabandingkeun data ieu sareng data sajarah.

Numutkeun kana Prinsip Gemini diterbitkeun ku Center for Digitally Constructed Britain dina bulan Désémber 2018, kembar digital mangrupikeun "perwakilan digital realistis tina hal fisik." Naon anu ngabédakeun kembar digital tina modél digital sanésna nyaéta hubunganana sareng kembar fisik. " Kembar Nasional Digital diartikeun "ékosistem kembar digital anu aman dipasihan ku data anu dibagi."

Ningali deui email ka batur sapagawean kuring nampi ti klien anu boga-operator, éta jelas yén organisasi badé ngahijikeun saloba mungkin dina platform dumasar awan tunggal.

Henteu ngan ukur silos lokal inpormasi duplikat, aranjeunna ogé nyiptakeun kamampuan pikeun muka inpormasi kana tingkat prestasi dinamis anyar.

CDEs gaduh peran anu penting dina ngahubungkeun prakték anu pangsaéna sareng workflows kontrak dina industri konstruksi. Ieu mangrupikeun dasar cufflink digital.


Naha inpormasi desain anu kirang komunikasi téh nyéépkeun proyék anjeun

Proyék konstruksi anu langkung rumit sareng solusi na lingkungan data anu nyambung.

Saatos nyéépkeun sabtu minggu kulawarga sareng babaturan pamekar anu ngagaduhan masalah utama sareng proyek énggal di pusat kota, kaayaan kuring nyangka kumaha kontrak parantos parobihan sareng bakal robih kusabab panyebaran sareng kasadiaan data. Babaturan kuring sareng kuring nyéépkeun sabtu minggu kanggo ngobrol ngeunaan desain sareng konstruksi. Pikeun ngeset pamandangan, parameter tina séktor diséwa swasta (PRS) ieu langsung langsung.

Masalah-masalah di proyek réréncangan kuring sacara umum, disababkeun kusabab jumlah pagawéan anu diperyogikeun sareng tanggung jawabna, kusabab aya séri parobihan. Kalayan émutan proyék ieu, kuring mimiti nalungtik sabaraha damel manéh biaya industri.

Upami anjeun maca sababaraha panilitian internasional, laporan ieu nunjukkeun yén biaya langsung tina kasalahan anu tiasa dihindari sakitar 5% tina nilai proyék. Gawé angka éta dina pasar umum, perséntase ieu nambahan dugi ka GBP 5 milyar (USD 6,1 milyar) per taun di Inggris. Saatos ngiringan jumlah peringatan penghasilan anu dikaluarkeun, nilai ieu langkung ageung tibatan tingkat rata-rata pangasilan kontraktor anu paling umum di pasar utama.

Panaliti ku Get It Right Initiative (GIRI) dina taun 2015 nunjukeun nilai anu langkung heran. GIRI kaluar tina diskusi dina Panel Prakték Best Institusi Insinyur Sipil. Nalika kalebet biaya henteu unmeasured sareng henteu langsung, GIRI perkiraan niléyna antara 10% sareng 25% tina biaya proyék, sakitar 10-25 miliar GBP (12-30 milyar USD) per taun.

Panalitiyan GIRI nunjukkeun 10 puncak panyabab kasalahan, nyaéta:

  1. Perencanaan anu henteu pas
  2. Rarancang ahir robah
  3. Inpormasi desain anu alus
  4. Budaya goréng dina hubungan kualitas.
  5. Inpormasi desain anu teratur
  6. Perawatan anu teu cekap dina desain konstruksi.
  7. Tekenan komérsial kaleuleuwihan (kauangan sareng waktos)
  8. Manajemén goréng sareng desain panganteur
  9. Komunikasi teu efektif antara anggota tim.
  10. Kaahlian pangawasan anu henteu cekap

Kuring mendakan subjek ngeunaan desain desain anu matak. Panalitiyan GIRI nunjukkeun yén kurangna desain anu ngagabung, hasilna bentrok antara desain desain sareng ranté suplai dina situs éta, ngahasilkeun deui, reureuh, sareng naékna.

Nanging, aya solusi saderhana pikeun seueur masalah anu disorot dina laporan GIRI: téknologi dumasar kana awan. Sistem sapertos ProjectWise sareng SYNCHRO tiasa ngirangan sababaraha masalah ieu ku cara méré:

  • Iklim kolaborasi anu aman sareng aman dimana dokumen, desain, sareng modél tiasa diulas dina situs nganggo alat sélulér, sapertos ponsel.
  • Kamampuh pikeun ngalacak sareng lancar mastikeun yén bahan anu leres bakal sumping dina situs langsung ti pabrik.
  • Sistem anu tiasa nyayogikeun daptar daptar sareng kristalisasi pikeun mastikeun yén proyék badé arah anu leres.

Nanging, sakumaha anu ku urang ningalikeun dina panalungtikan panganyarna Bentley (dibahas dina tulisan kuring sateuacana Keuntungan ngeunaan Going Digital di Konstruksi), kumaha waé, kontraktor henteu ngagunakeun téknologi ieu pikeun kauntungan. Panilitian Bentley mendakan yén ampir satengah perusahaan (44.3%) parantos dugi atanapi henteu gaduh prestasi perusahaan atanapi proyék. Sanaos satengahna réspondén ngartos pentingna ngempelkeun data proyék, aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun mangpaat kalayan digitalisasi. Perusahaan anu teu nganggo sistem ProjectWise leungit:

Ngagancangkeun alur kerja sareng desain

Insinyur diperkirakeun nyéépkeun 40% sadinten pikeun milari inpormasi atanapi ngantosan undeuran file. Bayangkeun masihan sadayana aksés gancang ka data anu pas kapan sareng dimana éta peryogina.

Kolaborasi tanpa huru-hara

Lereskeun tim anjeun dina lingkungan data anu disambungkeun pikeun ngeureunkeun gangguan komunikasi. Mangtaun tempoan holistik pikeun sadaya data sareng ketergantungan sahingga sadayana gaduh inpormasi anu paling anyar dina ujung-ujungnana.

Kéngingkeun kapercayaan sareng kontrol dina méga

Sambungkeun tim proyék sareng nyayogikeun ranté liwat jasa awan. Ngurangan halangan IT, ngaleungitkeun masalah kinerja WAN, skalabilitas, sareng kaamanan data.

Tungtungna, babaturan kuring sareng kuring sapuk, ngalangkungan botol porto hebat, yén cara anu pangsaéna pikeun nyingkahan reprocessing mahal nyaéta ku ngadigitalkeun diri urang. Tanpa téknologi digitized, proyék bakal nyéépkeun waktos anu berharga (sareng ku kituna ngahasilkeun biaya) dugi sareng perobihan desain.


Naha anjeun kedah kéngingkeun prosés desain anu leres

Hiji sumber bebeneran tiasa ngaoptimalkeun prosés desain anjeun pikeun pangiriman proyek anu langkung saé.

Kawas seueur wisatawan, kuring angkat ka London ngalangkungan Euston. Kalayan rencana pikeun ngawangun 330 mil karek diadegkeun, proyék ieu nyababkeun karesep pisan kana perjalanan kuring dugi ka ayeuna. Kusabab proyék kasebut nganggo Benteng's ProjectWise, abdi émutan naon anu bakal aya dina tukangeun témbok konstruksi.

Tétéla aya kuburan ageung kalayan langkung seueur 40,000 sisan sésa manusa dimana platform Euston HS2 bakal hiji dinten badé netep. Naon anu pernah aya di Kuburan Taman Kebon St James 'bakal lami janten gateway ka tempat karéta ngantepkeun London sareng panumpang tiasa angkat dugi ka 225 mph.

Ngalacak 40,000 sét sésa-sésa manusa sigana salaku tugas gampang pikeun proyék epik ieu dibandingkeun dina ngawangun gateway London ka HS2. Nalika tim pangiriman maju, aranjeunna laun bakal kéngingkeun pamahaman syarat desain anu ditetepkeun ku palanggan sareng tim desain pikeun nyusun rancangan desain asli, kalebet bentuk sareng fungsina proyék.

Sanggeus janten musafir ngadeg di stasion Euston ayeuna, hoyong ningali panel inpormasi sareng pangarepna karéta anu ditunda parantos dipasihkeun platform, kuring terang heula pangabutuhna perobihan anu dipikabutuh pikeun stasionna tiasa dianggo kalayan leres.

Dina waktos ayeuna, tim pangiriman bakal damel kolaborasi sareng tim desain pikeun mekar sareng dilegakeun naon anu diperyogikeun pikeun jadi interpretasi mendesain sareng ngawangun gambar.

Nalika kadua tim maju, éta tenang sateuacan badai, sateuacan gelombang kalangkung robahan sareng variasi desain. Rancang desain ulang, masalah sareng tanggung jawab tiasa nyababkeun fraksi antara tim desain sareng pangiriman.

Ulasan ieu butuh lila pikeun tim nyiptakeun sareng ngarékam, tambah frustasi pikeun ningal, nyatujuan, sareng ngalatih ranté pasokan pikeun pangiriman.

Upami urang balik ka ngamimitian proyék naon waé, sanés ngan ukur proyek prasarana anu utama, para nasabah bakal kalibet sareng tim desain sareng netepkeun kasimpulan ngeunaan naon anu diperyogikeun proyék. Dina kasimpulan éta, para nasabah bakal netepkeun sababaraha pagelaran utama sareng syarat, anu kedah dirarancang.

Interaksi sareng klien ieu bakal nuturkeun opat léngkah ieu:

  1. Fase Programming / pre-design
  2. Desain skématik
  3. Ngembangkeun desain.
  4. Gambar konstruksi / grafis

Kuring masih émut nalika ngamimitian dina bisnis konstruksi. Deui harita, interaksi para nasabah ieu bakal kajantenan ngalangkungan keretas, bau amonia ti éta copé dieusian ruangan nalika nyiapkeun bungkusan sareng ngarobih kana disiplin anu dibutuhkeun. Ayeuna, éta data sareng modél 3D anu tiasa ngajantenkeun hal langkung rumit.

Tapi, aya solusi pikeun nyegah komplikasi ieu. Parangkat lunak sapertos ProjectWise sareng SYNCHRO ngamungkinkeun tim desain pikeun ngawangun dina 3D sateuacan ngawangun sareng nyebarkeun data éta ku cara dikontrol sareng kolaborasi. Prakték ieu henteu ngan ukur ningkatkeun komunikasi antara pamangku kapentingan sareng sadayana tim desain, tapi ogé tiasa ngirangan setrésasi tina variasi anu aya dina unggal proyék. Kami terang tina studi kami, kitu ogé anu dilaksanakeun ku perusahaan sapertos McKinsey, yén 20% proyék panggedéna ngaleut sareng 80% ngaleuwihan anggaran.

Kedah ngadalikeun sareng ngirangan variasi ieu kritis.

Upami aya kasalahan desain, sistem anu ayeuna janten gampang pikeun ngalereskeun kasalahan éta. Kritérian penting nyaéta parobahan sareng inpormasi dibagi gancang, anu ngamungkinkeun tim pangiriman sareng ranté suplaiana ngaréaksikeun ku cara anu nyababkeun pangaruh anu paling saeutik dina situs.

Upami urang ningal laporan panganyarna ti Departemen Lingkungan, Pangan sareng Urusan Luar Biasa (DEFRA), runtah konstruksi tetep luar biasa sareng paling asalna tina reworking. Prakték ieu pamustunganana bakal ngahemat artos, waktos, sareng bahan.

Mott MacDonald ningali kauntungan ieu nalika anjeunna ngalaksanakeun sumber bebeneran tunggal pikeun karyana di Thames Tideway East Project. Salaku desainer kalungguhan, organisasi ditujukeun pikeun ningkatkeun sistem limbah lami berbahaya di London. Salian ngatur proyék kompleks £ 4.000bn ($ 4.900bn), Mott MacDonald ditantang pikeun ngintunkeun dua taun sateuacanna jadwal. Nanging, upami organisasi henteu ngijinkeun kolaborasi anu lancar dina sakabéh tim proyék najutan, éta résiko turun sareng gagal minuhan tonggong kritis.

Pikeun suksés, Mott MacDonald kedah mastikeun yén sadaya tim proyék na, anu kalebet anggota ti sagala rupa organisasi, mendesain disiplin, sareng lokasi geografis, gampang ngaksés sareng tukeur inpormasi anu anyar dina lingkungan anu dikelola. Mott MacDonald ngalengkepan solusi ieu ku ngahijikeun anggota timnya sareng mendesain kontén dina lingkungan data anu nyambung. Anggota tim di handapeun 12 disiplin desain ayeuna tiasa nyiptakeun, ngarobih sareng nyimpen rébuan kiriman di hiji tempat, gampang diaksés ku organisasi anu milu di Éropa, kalebet para palanggan pikeun tinjauan sareng persetujuan.

Ku cara ngerjakeun kolaborasi proyék, Mott MacDonald ngirimkeun kualitas anu langkung saé pikeun para pelanggan langkung tiheula jadwalna sareng sadar yén aya:

  • Tabungan 32% dina waktos produksi desain
  • 80% aksés leuwih gancang pikeun dokumén sareng dipercanten ku sadaya pamilon proyék
  • 76% persetujuan bungkusan customer pikeun kahiji kalina.

Nalika komputer teu nyandak setrés tina sistem desain, aplikasi sapertos ProjectWise sareng SYNCHRO tiasa ngabantosan anjeun ngatur langkung seueur inpormasi proyék ku ngadamel hiji sumber bebeneran pikeun ngahémat waktos sareng ngirangan résiko ku mastikeun yén inpormasi anu lengkep Lacak, diurus sareng diaksés tina proyék anjeun. Migawé kolaborasi tim sareng parangkat lunak ngabantosan tim anjeun dina lingkungan data anu nyambung. Éta bakal ningkatkeun produktivitas sareng mastikeun inpormasi anu dilacak sareng diurus ngaliwatan workflows kolaborasi.

Manajemén proyék anu langkung saé tiasa ngakibatkeun wawasan anu langkung hadé pikeun kaputusan anu langkung pas sareng terang. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nolak halangan-halangan anu mungkin dina proyék bari ningkatkeun transparansina sadayana. Saatos laporan Crossrail pangahirna ti Komite Commons on Akun Umum ngritik manajemén kontraktor ngeunaan proyék éta, jelas éta peryogi kajelasan langkung ageung pikeun sadaya proyék, kalebet dina stasiun karéta Euston énggal sareng énggal. .


Kumaha sumber kabeneran tunggal tiasa ngarobih industri desain infrastruktur

Kalayan seueur masukan data sareng sensor, éta henteu kantos penting pisan pikeun desainer sareng kontraktor nganggo sumber kabeneran tunggal.

Anyar-énggal di New York City, urang diajar yén konstruksi gedong pencakar langit kaca tiasa dilarang salaku bagian tina usaha pikeun ngaleungitkeun édisi rumah kaca ku 30%. Walikota Bill de Blasio nyatakeun skyscraper payuneun gelas mangrupikeun "sanésna henteu cekap" kumargi tanaga teuing énergi anu ngabocorkeun dina kaca.

de Blasio ngarencanakeun pikeun ngenalkeun tagihan anu bakal nyaram konstruksi gedong pencakar langit kaca sareng ngabutuhkeun gedong kaca anu tos aya dimodenisasi pikeun nyayuhan pedoman émisi karbon anu langkung énggal.

Tekanan dina komunitas ngararancang langkung ayeuna langkung ageung. Kami geus ningali sababaraha kali yén proyék desain dinten ieu langkung rumit sareng nungtut ti kantos. Nanging, kalayan walikota kota urang beuki nyarioskeun ngeunaan desain sareng prestasi, kalebet Walikota London Sadiq Kan nolak rencana pikeun anu anyar tina skyscrapers anu dirancang ku Foster + Partners, désainer kedah uih deui kana méja. mendesain pikeun mendesain naon anu ngan ukur dibutuhkeun sacara éstétis tapi ogé sacara sosial sareng lingkungan

Kalayan tagihanana de Blasio, urang tiasa ningali paningkatan global sensor dina proyék kami, anu warta hébat pikeun kembar digital sareng kembar kinerja. Nanging, kanyaho anu diperyogikeun ku desain sareng tim pangiriman parantos ngalih ka épék ngawas téknologi anyar. Nalika proyék-proyék ieu tumuwuh dina ukuran na pajeulitna, nya ogé ukuran tim pangiriman. Ku ngalacak sagala gambar, bungkusan inpormasi tiasa langkung kompleks tibatan proyék téa.

Aya kabutuhan hébat pikeun manajemén desain proyék ti tahap pangpanjangna proyék, ngamungkinkeun tim ngendalikeun ngaluarkeun alur kerja inpormasi. Kalayan jumlah data anu ayeuna napel kana hiji proyék, diperyogikeun sumber sumber anu dioptimalkeun kanggo anu dioptimalkeun. Anjeun tiasa ngalenyepan langkung seueur ngeunaan topik ieu ku maca tulisan kuring sateuacana data data (Naha anjeun kedah nyingkahan data silos pikeun pangawas proyék truer) sareng data gedé (Digitizing with Big Data). Sumber kabeneran tunggal ieu kedah ngatur sadaya alur proyék sanés-alip sareng prosedur kontrak. Alur kerja ieu tiasa aya hubunganana sareng paménta parobahan atanapi variasi saderhana. Masing-masing dokumen kasebut bakal gaduh rute sorangan anu dituturkeun sareng panutupanana tos réngsé.

Industri konstruksi ogé ditaros pikeun nyiptakeun régilasi inpormasi tunggal, hiji sumber bebeneran. Di Inggris, pamaréntah nyobi industri pikeun masihan 'benang emas data', anu hartosna unggal gedong kedah gaduh catetan digital sadaya aset. Salaku langkung seueur jalma dina rarancang sareng pangiriman tim dipenta pikeun ngumpulkeun data, cara anu pangsaéna pikeun ngontrol jumlah ieu data nyaéta ngaliwatan kadali kontrak anu ngagunakeun alur kerja anu jelas sareng jelas.

Nganggo lingkungan data anu kabuka sareng hubungkeun mangrupikeun kedah sakumaha bakal masihan tim kanggo tanda-tanda pikeun ngatur sadaya data. Ieu tempat anu aya di Lingkungan Data Sambungkeun Bentley Connected berbasis ProjectWise tiasa ngabantosan ngadalikeun data teras masihan sumber kabeneran tunggal, bari sanés pisan fleksibel pikeun panggunaan sapopoé.

Lingkungan data anu nyambung sareng konci pikeun proyék naon waé. Éta ngirangan setrés sareng masihan tim aksés ka sadaya inpormasi anu diperyogikeun, janten éta mendesain masalah, RFIs, ngarobih pamundut atanapi dokumen kontrakual. Inpormasi ieu tiasa ditingali salaku lambaran PDF anu sederhana atanapi sapertos modél 3D.

Nganggo alur kerja anu ngadeg, anggota tim otomatis bakal ningali perobahan desain anu dipikabutuh dina prosés kaputusan, ngamungkinkeun aranjeunna nyandak kaputusan kalayan gancang.

Nganggo sistem anu didasarkeun méga hartosna tim parantos aksés pinuh kana sadaya dokuméntasi, boh ngalangkungan alat mobile dina situs atanapi tina komputer desktop di kantor. Kabisa ieu ngajaga sadayana sadar kana kamajuan proyek.

Nganggo sumber bebeneran tunggal ngirangan jumlah kasalahan nalika mindahkeun data tina hiji sistem anu sanés. Fitur ieu ogé ngirangan waktos kanggo nyéépkeun inpormasi anu leres, ngirangan jumlah rework anu disababkeun ku kasalahan dina situs.

Aliran kerja anu diperyogikeun bakal bénten-béda ti proyek ka proyek, kusabab syarat kontraksi sareng komunikasi komunikasi nasabah. Ku sabab éta, nyiptakeun bahan kerja ieu kedah saderhana sareng fleksibel ku kituna, salaku perusahaan, anjeun tiasa ngajaga tanggung jawab anjeun dina pormat logis. Ngagunakeun sistem sapertos ProjectWise bakal masihan pisibilitas sareng workflows anu dikawasa anu langkung saé. Ku alatan éta, ku cara méré data konci sareng kritis, angan-angan sareng konflik bakal dihapus

Hiji conto organisasi anu ngagunakeun ProjectWise pikeun visibilitas anu langkung hadé sareng alur kerja dikontrol nyaéta kolaborasi antara Dragados SA sareng London Underground Limited.

Organisasi anu diayakeun pikeun ngawaskeun proyék ti 6.07 miliar GBP ($ 7.42 milyar) pikeun Bank-Monument Station, salah sahiji sistem rel jero taneuh paling rumit di Inggris.

Pikeun suksés, Dragados sareng London Underground diperyogikeun pikeun ngatur jaringan ékspansi ageung pikeun mitra proyék, kalebet 425 pangguna individu 30 perusahaan anu béda, pikeun mastikeun rébuan produk desain diciptakeun, ditinjau sareng disatujuan tanpa kajadian.

6.07 bil GBP (7.42 BIL USD)

425 USERS

30 SIGNATURES

HENTEU DESIGNS DESIGNS DI SUMAT PAKSA DITUKARKEUNAN, DITUTUKAN JEUNG NAMPULKEUN TANPA PENTEN

Candak Penilai Digital Bentley sareng tingali kumaha anjeun tiasa kamajuan dina bisnis anjeun.

https://www.bentley.com/en/goingdigital


Panulis | Tandaan Coates

Diréktur Pemasaran Industri sareng Pangiriman Proyék


Ngeunaan Bentley Systems

Bentley Systems mangrupikeun panyadia solusi software sadunya pikeun insinyur, arsiték, ahli geospatial, tukang, sareng pamilik-operator pikeun desain infrastruktur, konstruksi, sareng operasi. Téknik basis MikroStation basis Bentley sareng aplikasi BIM, sareng jasa Kembar Awan na, pangiriman proyék sateuacanna (ProjectWise) sareng kinerja aset (AssetWise) angkutan sareng karya umum, utiliti, pabrik jeung tanaga listrik sumberdaya, sareng fasilitas komérsial sareng lembaga.

Bentley Systems ngalaksanakeun langkung ti 3,500 kolega, ngahasilkeun pendapatan taunan $ 700 juta di 170 nagara, sareng parantos investasi langkung ti $ 1 milyar dina panilitian, pamekaran, sareng akuisisi saprak taun 2014. Kusabab lahirna taun 1984, perusahaan parantos tetep mayoritas-milik lima pendiri barayana Bentley. Saham Bentley diayakeun ku uleman dina pasar swasta NASDAQ.

www.bentley.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.