Egeomates 3.0: kaputusan SEO

2011 mangrupa hambalan penting dina egeomates sanggeus datang 3 taun digawé salaku subdomain of Cartesianos. Kami geus diucapkeun ka Thomas, saha kuring hatur pikeun kasempetan jeung anu miharep tetep hiji kontak penting dina ieu sareng lianna kaayaan yen urang kapanggih.

Anjeun egeomates

Cartesians, sanajan karuksakan manéhna wanoh ku spam viral geus kontribusi berharga tina Thomas, tapi ngan sanggeus sababaraha taun Txus na mah geus maksa dina hiji basis itinerant. Tapi cara hirup anu, sanggeus keur kaayaan konstrain aub WordPress MU, nu euweuh aya salaku misalna tapi salaku extension generik disebut Multisites. Sababaraha pangaluyuan staffing geus dipigawé dina laleur, tapi waktu nu diperlukeun waktu kadang teu boga jeung sababaraha nu euweuh pangaluyuan basajan.

Sanggeus gagasan optimasi pikeun mesin pencari (SEO) anu kasusun loba muncul isu yen kudu kajawab sarta kaasup kaputusan nu bisa ngawatesan tumuwuhna. Diantara ieu:

  • Paké plugins pikeun optimasi. Sajauh anjeunna ngalaman teu dicokot Kauntungannana tag tur metatags; ngalakukeun lamun anjeun boga tiket 900 téh gélo iwal recourse mun plugins nu mempermudah Kabiasaan misalna. Kalolobaan plugins ieu teu ngarojong versi ayeuna, adaptasi butuh waktu-Na.
  • Setélan masif. The tren nelepon téh waktos-varying, contona AutoCAD 2012 kiwari teu topik dipikaresep, tapi eta bakal 3 bulan sarta ngalakukeun apdet tina tipe ieu nu labél tanpa plugin atawa skrip dina database ... simpen kami suci.
  • Saluyukeun robot nyukcruk, anu biasana dina diréktori akar. Teu ngan hiji klik, aya plugins nu nyieun test tapi lajeng ningali yén aya hal dinamis anu Google na Yahoo teu ngarti.
  • URL Friendly kalawan nu hiji subdomain ieu penalized ku mesin pencari. Leuwih mibanda nombrecillo bearing blog sorangan teu ramah.
  • W3C validasi kiwari basajan, alatan dina klik tunggal nyaeta daptar kasalahan. masalah téh boga sawatara kasalahan anu gaya, jadi Anjeun kudu maén css éta langsung sarta dina sababaraha kasus di citakan.
  • Kuring hayang nu pangaluyuan staf éta sakali dina Aksara paling pajeulit ieu nempatkeun anjeunna sababaraha dinten engké anjeun kudu dicokot kaluar kusabab ngahukum ranking ka.
  • jaringan sosial. Ku teu sangka pisan, tapi sahanteuna kuring nyaho teu join Facebook dina writhe manner dikawasa dina 2012. -if Maya ulah lengket anjeunna waktos ieu.
  • Linkbuilding. roll sejen ...
  • Jangkar téks. Muhun, sababaraha hal bisa diajar.

Jadi enya, diantara rencana dina poé datang bakal migrasi domain Geofumadas.com sababaraha waktu ka tukang eta asalna leumpang tanpa optimasi pikeun Google henteu nyadar yén éta replica a kuasi-exacta.

Lian ti eta, Nancy geus tungtungna réngsé dua taun éntri versi Inggris. Eta geus ngarugikeun dunya hiji ngartos caliche kuring, sarta bari éta rék ngembarkeun versi kasar. Nu bakal domain sejen, jeung nu miharep pikeun ngahontal pasar beuki rumit sarta kuring teu wani datangna tanpa alat spam nyaring dina komentar. Askismet ngajadikeun proyek hébat dina eta tapi geus eta di Spanyol geus ditémbongkeun kuring yén Anglo-Saxon tingali spam merlukeun leuwih ti hiji panon.

Éta waragad ngomong ieu ... tapi nyaeta. Dina sababaraha poé Anjeun perlu dipaké pikeun alihan sarta anyar kulit, Hiji masalah nu geus dibawa atuh hal fun bagian tina libur na dinten ieu Januari. Nu penting, egeomates terus, Ngaran eta owes loba Cartesianos, Cartesia sarta sakabéh masarakat.

Sumuhun, loba rencana pikeun warsih ieu.

3 balesan pikeun "egeomates 3.0: kaputusan SEO"

  1. Gening g! pikeun robah, teu ragu a hosting jeung domain sorangan méré Anjeun loba kaunggulan tur ngamungkinkeun pertumbuhan salajengna.

    Salam!

  2. Hehe.

    Jigana anjeun hijina jalma anu miboga kasempetan pikeun maca, ulang maca, napsirkeun jeung -half understand- unggal publikasi abdi.

    ngahormat abdi sobat.
    Upami anjeun ngeusian hiji tarjamah anu ngadominasi masalah téknis sareng nyebar dina kontéks rahayat dugi ka anjeun terang naon anu dicobian para pujangga téknologi ... Cobi kuring terang.

    😉

  3. Sarengna teraskeun deui, sayang Don G! Kusabab, tina naon anu énggal dina pikiran, diantara topolillos, chiripiorca, bobo di zacatera, chirrio, chingastoso sareng palo ogé conto anu saé katuangan Amérika Tengah sapertos: nacatamales, sup laut , pupusa, pita, sareng inuman lemes sapertos pozol, pasti ucapkeun yén: Dina skala 1 ka 10 kuring bakal masih aya dina 4 dina hal pangaweruh…. 🙁
    Meureun someday nulis vicissitudes tina pangalaman unik sarta tunggal ieu hartina narjamahkeun egeomates!

    Sareng kumaha diajar uninga dunya anyar anu kalebet ngupingkeun def Leppard sareng milari terang naon legenda Chillica, sapertos. Saé, lain perkara, sobat, lain.
    Salam ti Peru
    Nancy

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.