Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus ieu ditujukeun pikeun pangguna anu resep kana bidang desain struktural, anu hoyong diajar alat sareng metode dina cara anu komprehensif. Kitu ogé, pikeun anu hoyong ngalengkepan élmuna, sabab sabagian ngawasa perangkat lunak sareng hoyong diajar koordinasi desain struktural dina siklus desain anu béda, analisis sareng disposisi hasil pikeun tahapan prosés anu sanés.

Tujuan:

Nyiptakeun kapasitas pikeun desain, analisa, sareng koordinasi modél struktural. Kursus ieu kalebet pembelajaran Revit, parangkat lunak anu paling sering dianggo dina bidang infrastruktur BIM; ogé panggunaan pakakas anu inpormasi saling pakait dina tahapan prosés anu sanés sapertos NavisWorks sareng InfraWorks. Salaku tambahan, éta kalebet modul konsép pikeun ngartos sadayana siklus manajemén infrastruktur dina metodologi BIM.

Kursus-kursus tiasa dicandak sacara mandiri, nampi diploma pikeun masing-masing kursus tapi «Diploma Ahli Struktural BIM»Ngan dikaluarkeun nalika pangguna parantos nyandak sadaya kursus dina rancana perjalanan.

Tingali rinci
metodeu bim

Lengkep kursus metodologi BIM

Dina kursus canggih ieu kuring nunjukkeun anjeun ngaléngkah kumaha ngalaksanakeun metodeu BIM dina proyék sareng organisasi. Ngawengku modul ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
navisworks

Tangtu BIM 4D - nganggo Navisworks

Kami ngabagéakeun anjeun ka lingkungan Naviworks, alat damel kolaborasi Autodesk, dirancang pikeun manajemén proyék ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
Struktur struktur robot

Tangtu Desain Struktural ngagunakeun Struktur Robot AutoDesk

Pitunjuk lengkep pikeun ngagunakeun Robot Struktural Analisis pikeun modél, perhitungan sareng desain struktur beton sareng baja ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
ngarobih struktur tangtu

Kursus Téknik Struktural ngagunakeun Revit

  Pitunjuk desain praktis sareng Model Inpormasi Gedong anu ditujukeun kanggo desain struktural. Tarik, ngararancang sareng dokumén anjeun ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
kursus proyék struktural

Tangtu proyék struktural (Struktur Revit + Robot + Baja)

Diajar nganggo Revit, Analisis Struktural Robot sareng Steel Advance pikeun desain struktural wangunan. Tarik, desain sareng dokumen ...
Tingali deui ...
Tingali rinci
desain baja canggih

Desain Baja canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design. Rancang gedong Yayasan anu lengkep, kolom struktural balok, detail Rencanana ...
Tingali deui ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.