Skotlandia ngagabung pasatujuan Pasatujuan Séktor Umum Geospatial

Pamaréntah Skotlandia sareng Komisi Geospatial parantos sapuk yén dina tanggal 19 Méi 2020 Skotlandia bakal janten bagian ti éta Pasatujuan Geospatial nembé diluncurkeun Séktor Umum.

Kasepakatan nasional ieu ayeuna bakal ngagentos Perjangjian Pemetaan Skotlandia ayeuna (OSMA) sareng kontrak Greenspace Skotlandia. Pamaké Pamaréntah Skotlandia, diwangun ku 146 organisasi anggota OSMA, ayeuna bakal ngagaduhan aksés kana data sistem operasi sareng kaahlian ngaliwatan PSGA.

Aranjeunna bakal tim sareng anggota sektor publik ti Inggris sareng Wales pikeun ngakses sababaraha set data pemetaan digital pikeun urang Inggris, kaasup alamat sareng Inpormasi Jalan. PSGA ogé bakal nyayogikeun dukungan téknis sareng aksés ka data énggal dina waktosna.

PSGA anyar diperkirakeun nyayogikeun mangpaat anu penting anu bakal nyayogikeun inpormasi pikeun ngadukung kaputusan, émisi nyetir, sareng teras ngadukung pangiriman jasa masarakat.

Numutkeun ka Steve Blair, CEO Ukur Ordnance, "Kami resep yén Skotlandia parantos ngagabung sareng PSGA dina nyiptakeun susunan gabungan GB munggaran pikeun konsumén di séktor publik pikeun ngakses data sistem operasi."


"PSGA nawiskeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun sistem operasi sareng para nasabahna sareng kuring yakin yén éta bakal muka kauntungan sosial, lingkungan sareng ékonomi anu penting pikeun Inggris, Skotlandia sareng Wales."

Albert King, Diréktur Data Pamaréntah Skotlandia, saurna: Pamaréntah Skotlandia ngabagéakeun kasempetan anu ditawarkeun ku PSGA anu anyar. ' "Perjangjian ieu ngajamin kasinambungan aksés ka data anu ngadukung penyediaan jasa masarakat dina hiji waktu lamun urang gumantung ka aranjeunna langkung ti kantos."

Salajengna ogé ngalegaan ieu ngalangkungan rupa-rupa sét data sareng jasa anyar anu berpotensi pikeun ningkatkeun jasa umum di Skotlandia ku cara ningkatkeun kaputusan sareng nyimpen waktos, artos sareng kahirupan. '

PSGA dimimitian dina tanggal 1 April 2020 sareng dimaksudkeun pikeun nguntungkeun sektor umum, bisnis, pamekar, sareng akademisi. Sapanjang perjanjian 10 taun, sistem operasi bakal nganteurkeun data lokasi generasi salajengna pikeun Inggris sareng ngarobih cara aksés masarakat, ngabagi sareng ngaovasi data data geospatial.

Kanggo inpo langkung lengkep www.os.uk/psga

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.