arsip pikeun

inovasi

Inovasi dina software CAD. Inovasi di Desain 3d

Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng ngenalkeun inovasi pamaké na di HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerat ieu solusi dikelompokkeun dina Hexagon AB, anu gaduh posisi anu péngkolan di sénsor, software sareng téknologi otonom, dikelompokeun dina konferensi téknologi anu opat dintenna dina The Venetian di Las Vegas, Nevada, USA. UU ...

Babad - FME Dunya Tour Barcelona

Urang nembe dihadiran acara FMN Dunya Tour 2019, dipingpin ku Con Terra. Kajadianna ieu dilaksanakeun dina tilu lokasi di Spanyol (Bilbao, Barcelona sareng Madrid), nunjukeun kamajuan anu dianjurkeun ku software FME, tema pusatna nyaéta Game of Transformation with FME. Kalayan wisata ieu, wawakil Con Terra sareng FME, némbongkeun kumaha ...

Ofmbaran ngeunaan Geo-rékayasa - AutoDesk, Bentley sareng Esri

AUTODESK ngévisi REVIT, INFRAWORKS AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumkeun peluncuran Revit, InfraWorks sareng Sipil 3D 2020. Revit 2020 Kalayan Revit 2020, pamaké baris tiasa mendakan deui dokuméntasi anu leuwih jentrek lengkep anu hadé ngawakilan niat rarancang, sambungkeun data sarta ngidinan kolaborasi sareng proyék pangiriman kalayan cairan anu leuwih hébat. Bakal mantuan ...

Urang ngajalankeun Geo-Engineering - Majalah

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran majalah Geo-rékayasa kanggo dunya Hispanik. Willta bakal gaduh périodik tilu bulanan, édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur di pdf sareng versi citak dina acara utama anu ditutupan ku tokoh protagonis na. Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui, sapertos ...

Anu pangalusna tina BIM Summit 2019

Egeomates milu dina salah sahiji acara internasional pangpentingna patali BIM (Gedong Émbaran Maganement), hal ieu teh Éropa BIM 2019 Summit diayakeun di AXA bolay di Barcelona-Spanyol. Kajadian disusulkeun ku Pangalaman BIM, di mana anjeun tiasa gaduh persepsi ngeunaan naon anu bakal dugi ka poé ieu ...

Bentley Systems ngumumkeun yén kiwari sadia OpenSite desainer

exceptionally terpadu modeling kanyataanana, optimasi na deliverables otomatis pikeun ngagancangkeun kamajuan dina kembar digital pikeun désainer karya sipil Bentley Systems, Incorporated, anu panyadia global ngarah tina solusi software komprehensif sarta jasa kembar digital pikeun ngamajukeun rarancang, konstruksi jeung operasi infrastruktur, dinten ngumumkeun ketersediaan ...

Anu pangalusna dina warta ti QGIS 3.X

Ieu metot kumaha Buka inisiatif Sumber geus junun ngadukung stably sarta nyadiakeun kasempetan bisnis keur jalma anu ngabogaan nilai ditambahkeun nyumbangkeun; bari eta sahingga kumawula ka bisnis inti nyaho yén sarat bakal katutupan ku spesialis lianna di theirs. model ieu pantas WordPress reueus abdi, ...

Kamajuan sarta palaksanaan BIM - hal Tengah

Sanggeus geus di BIMSummit of Barcelona ngan minggu panungtungan geus seru. Tempo perspéktif béda, ti skeptis kana paling visioner satuju yén kami dina waktos husus tina revolusi di industri mimitian ti médan newak data ka integrasi operasi dina jangka waktu ...

Naon komitmen of casinos jadi usaha sustainable

Beuki loba casinos nambahkeun kana trend kiwari yén pausahaan paling ngalaman di dunya. trend ieu teu a fad atawa situasi lulus kitu, ampir mangrupa kawajiban pikeun sakabéh pausahaan anu hayang neruskeun ngamekarkeun salaku usaha. Ieu penting pisan yén sagala pamaén ...

Aplikasi pikeun sawah - AppStudio pikeun ArcGIS

Sababaraha poé katukang urang milu tur masihan publisitas ka webinar fokus kana ArcGIS nyadiakeun parabot pikeun aplikasi wangunan. Anjeunna milu dina webinar Ana Vidal na Franco Viola, anu prinsipna emphasized mimitina di AppStudio pikeun ArcGIS, dijelaskeun saeutik carana ArcGIS panganteur disambungkeun kalayan sakabeh komponen anak, duanana ...