FARO bakal nunjukkeun téknologi 3D visi pikeun geospatial sareng konstruksi di 2020 World Geospatial Forum

Kanggo nyorot ajén téknologi geospatial dina ékonomi digital sareng integrasi sareng téknologi muncul dina sagala rupa usaha, pertemuan taunan World Geospatial Forum bakal diayakeun April ka hareup.

FARO, sumber paling dipercaya di dunya pikeun pangukuran 3D, pencitraan sareng realisasi téknologi, parantos mastikeun partisipasi dina World Geospatial Forum 2020 salaku Corporate Sponsor. Acara ieu bakal dilaksanakeun ti 7 nepi ka 9 April 2020 di Taets Art & Event Park, Amsterdam, Belanda.

FARO mawa hiji sudut pandang penting sareng nilai ka bagéan geospatial sareng konstruksi sareng solusi na di Konstruksi Digital, Kembar Digital, Kolaborasi Awan, Pupuk Reality Realitas High, sareng anu sanésna. Delegasi di World Geospatial Forum bakal tiasa ngalaman solusi ieu sareng kasus panggunaan di paméran FARO, ogé dina sagala rupa komitmen oratory dina program industri.

"The World Geospatial Forum mangrupikeun tempat pikeun patepang sareng pamimpin pamanggih sareng kuring bakal ngabahas tren panganyarna dina bidang geosmos sareng sekitar digitalisasi alur kerja dina arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi," saur Andreas Gerster, Wakil Présidén ngeunaan Jualan Konstruksi Global BIM. "FARO mangrupikeun salah sahiji supir utama inovasi ti saprak mimiti digitalisasi. Forum World Geospatial ngamungkinkeun urang pikeun nampilkeun parangkat lunak sareng solusi parangkat lunak anu mastikeun rébuan nasabah di dunya nyandak kauntungan tina panangkep data data 3D, gancang sareng gampang ngolah data, ngirangan biaya proyék sareng ngaminimalkeun runtah sareng ningkatkeun kauntungan. Kami ngarepkeun nyarios sareng hadirin ngeunaan bisnis anjeun sareng nganalisis kumaha FARO tiasa ngabantosan anjeun janten aliran kerja langkung éfisién. ”

Solusi téknologi visi 3D FARO parantos janten atraksi utama pikeun arsitéktur, konstruksi sareng rékayasa (AEC) di World Geospatial Forum salami sababaraha taun. Pimpinan pamikiran perusahaan henteu ngan ukur nyetir pengambilan geospatial di AEC, tapi éta janten faktor konci kumargi industri terus maju ka arah digitalisasi.

"Ti saprak taun-taun ayeuna, Geospatial Media parantos fokus kana ngamekarkeun kami ayana di pasar AEC, ku sabab kami percaya yén téknologi geospatial janten faktor konci dina ieu bagéan. Kami reueus sareng wajib gaduh dukungan FARO di sapanjang perusahaan ieu sareng ngarepkeun gawéan anu sanés sareng FARO di Forum Geospatial World taun ieu, "saur Anamika Das, Wakil Présidén Usaha sareng Pengembangan Usaha di Geospatial Media sareng Komunikasi .

Ngeunaan FARO

FARO® mangrupikeun sumber anu paling dipercaya di dunya pikeun pangukuran 3D, pencitraan sareng téknologi realisasi. Perusahaan ngamekarkeun sareng nyiptakeun solusi jalan-jalan anu ngamungkinkeun néwak 3D-precision tinggi, ukur sareng analisa dina sababaraha industri, kaasup manufaktur, konstruksi, rékayasa, sareng kaamanan masarakat. FARO nyayogikeun profesional AEC sareng téknologi topografi pangsaéna sareng parangkat lunak pamrosésan titik anu ngamungkinkeun aranjeunna nyandak konstruksi fisik sareng situs infrastrukturna kana dunya digital (sapanjang sadaya fase siklus kahirupan). Konsumén AEC nyandak kauntungan tina néwak data anu lengkep sareng kualitas luhur, prosés anu langkung gancang, ngirangan biaya proyek, ngirangan runtah sareng kauntungan.

Ngeunaan Forum Geospatial Dunya

Forum World Geospatial mangrupikeun rapat taunan langkung ti 1500 professional sareng pamimpin geospatial anu ngagambarkeun sadaya ekosistem geospatial: kawijakan umum, agénsi pemetaan nasional, perusahaan sektor swasta, organisasi multilateral sareng pangwangunan, lembaga ilmiah sareng akademik sareng, luhureun sadayana , pangguna akhir pamaréntahan, bisnis sareng jasa warga. Kalayan téma 'Transforming economies in the 5G era - Bentuk geospatial', édisi ka-12 konperénsi bakal nyorot ajén téknologi geospatial dina ékonomi digital sareng integrasi sareng téknologi muncul sapertos 5G, AI, kendaraan otonom, Big Data. Awan, IoT sareng LiDAR dina sababaraha industri pangguna, kalebet kota digital, konstruksi sareng rékayasa, pertahanan sareng kaamanan, agenda pangembangan global, telekomunikasi sareng intelijen bisnis. Diajar langkung seueur ngeunaan konperénsi di www.geospatialworldforum.org

Forum anu bergengsi ieu bakal ngalegaan pangaweruh ngeunaan ruang lingkup sareng mangpaat téknologi geospatial sareng nawiskeun solusi anu lumayan sareng efektif anu nyumbang kana perbaikan rohangan di sabudeureun urang.

Contacto

Shreya chandola

shreya@geospatialmedia.net

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.