Taun anu sanés, tonggak sanésna, pangalaman sanés anu luar biasa ... Éta nyaéta YII2019 kanggo kuring!

Nalika aranjeunna nyarios yén kuring bakal ngagaduhan kasempetan sanés pikeun janten bagian tina acara Infrastruktur pangbadagna taun, éta kuring ngajerit kalayan bungah. YII2018 di London, saluareun janten salah sahiji tujuan liburan favorit kuring, mangrupikeun pangalaman anu luar biasa kalayan wawancara anu luar biasa sareng eksekutif top of Bentley Systems, Topcon sareng anu sanés, konferensi dinamis sareng sesi anu énggal-énggal. Bentley Systems parantos nyegerkeun konsép "kembar digital" sareng naon cara anu langkung saé pikeun nyaksés révolusi dina industri konstruksi dibandingkeun sareng produsén sorangan. Prasarana Mekah parantos ngahijikeun pamimpin intelektual ampir unggal industri sareng tukeran kanyaho, jaringan sareng kolaborasi anu kajantenan sanés waé.

Kuring éta di tempat anu leres pikeun nyumputkeun markisa kuring dina nulis ngeunaan industri konstruksi. Tina Digital Advance Akademi nganggo kasus, kuring hoyong néwak sadayana dina mémori kuring teras jantenkeun carita anu unik. Pinuh kanyaho, sakali deui, kuring tiasa nyiptakeun sababaraha tulisan anu compelling pikeun pamiarsa kuring. Kahayang pikeun nyumponan saratna industri konstruksi taun hareup hirup sareng aktip, bahkan kusabab kitu Singapura caket pisan ka bumi. Kalayan ngan jam 5 sareng 55 menit tina durasi penerbangan, kuring moal sono waé!

20 Oktober sumping ti 2019 sareng kuring di Marina BaySands anu megah, Singapura. Nalika kuring ngajajah aréa kolam renang Rooftop Tanpa wates anjeun, semangat abdi dua kali. Éta mangrupikeun heran arsitéktur sorangan, sapertos kota leutik sareng pusat balanja, pusat paméran, disko, kasino, pangadilan tuang sareng naon deui ...

YII2019 Dinten Media anu lami ditunggu di enjingna pikaresepeun dina 21 Oktober. Konperénsi pers anu kuat pisan ngadedahkeun warta penting sapertos:

Geofumadas parantos ngahadiran acara ieu kanggo taun berturut-turut 11, dina hal kuring éta anu kadua sareng pertama kalebet bagian tina majalah TwinGeo / Geofumadas. Wawancara gancang sareng eksekutif luhur Bentley Systems mangrupikeun pangalaman stimulan anu ngagedekeun kanyaho ngeunaan kembar digital, rékayasa géotéhnik, rékayasa struktural, kota digital sareng seueur deui ...

Jaringan, hubungan sareng babaturan lawas sareng anyar salami tuang siang sareng ngaresah damel unggal waktos pikaresepeun; Kuring sacara harfiah nangkep hakekat dina tweet dina anu janten populer.

Dinten anu diliwatan anggeus sareng tuangeun anu saé anu disusun dina Clifford Pier anu pikaresepeun di Hotel Fullerton Bay.

Dinten di handap, 22, 23 sareng 24 bulan Oktober ngalangkungan sesi menarik ACCELERATE, taklimat industri, ngabantosan kuring mendalam dunya Kembar Digital. Salawasna condong uninga kumaha hal anu dilarapkeun sareng ngahasilkeun parobahan di dunya nyata, ngamangpaatkeun kasus sareng presentasi finalis tetep kuring kasambung. Peuting YII-Anugrah kalayan kakuatanana sareng imutna kedah disebatkeun khusus.

Pengumuman utama anu dilakukeun dina kagiatan nyaéta:

By Shimonti Paul, Konsultasi Editor, TwinGeo

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.