Perspéksi Geospatial sareng SuperMap

Geofumadas ngahubungi Wang Haitao, Wakil presiden na SuperMap International, pikeun ngalaman pangheulana sadayana solusi geospatial inovatif anu ditawarkeun ku SuperMap Software Co., Ltd.

1.Héjakeun ka kami ngeunaan perjalanan évolusi SuperMap salaku ngajual panyayunna GIS utama Cina

SuperMap Software Co, Ltd téh panyadia inovatif platform platform GIS sareng jasa. Diadegkeun dina 1997 di Beijing (markas). Milestone pangpentingna nyaéta SuperMap mangrupikeun perusahaan software GIS munggaran didaptarkeun di Cina dina taun 2009. SuperMap parantos fokus kana ngamekarkeun parangkat lunak platform GIS, software aplikasi sareng jasa awan online saprak mimiti di 1997. Ku. Ayeuna, SuperMap parantos ngagabung sareng langkung ti 1,000 mitra héjo pikeun nguatkeun pamaréntah, lembaga sareng perusahaan di sagala rupa industri. Samentawis éta, SuperMap didedikasikeun pikeun ngembangkeun pasar asing. Pikeun ayeuna, SuperMap parantos hasil di Asia, Éropa, Afrika sareng Amérika Kidul sareng nagara sareng wilayah anu sanés, sareng parantos ngembangkeun distributor sareng mitra ti langkung ti 30 nagara sareng pangguna akhir ti langkung ti 100 nagara.

2. Naon nawaran panganyarna anjeun?

Produk paling anyar SuperMap nyaéta SuperMap GIS 10i, anu kalebet GIS Server, Edge GIS Server, Terminal GIS, Online GIS Platform. Salaku tambahan, SuperMap GIS 10i ngahijikeun téknologi AI GIS sareng salajengna inovasi Big Data GIS, New 3D GIS, Cloud Native GIS, sareng Cross Platform GIS pikeun ngadamel sistem lima téknologi 'BitCC' pikeun software platform GIS.

3. Naon peran tiasa GIS maénkeun dina manajemén éféktif kota-kota pinter? Mana produk anjeun anu dimaksudkeun pikeun kota pinter? Kumaha produk anjeun béda tina software GIS anu langkung populér?

Kusabab ciri spatial, GIS maénkeun peran anu penting dina kota-kota pinter. Mimiti, inpormasi anu aya hubunganana sareng GIS nyaéta inpormasi dasar pikeun ngokolakeun kota pinter; kadua, GIS nyayogikeun panyadia anu efektif pikeun sababaraha jinis aplikasi inpormasi kota terpadu, anu tiasa ngabantosan integrasi inpormasi inpormasi anu hadé sareng ngahontal pangembangan sareng ngagunakeun sumber daya anu saé; Katilu, panggunaan téknologi GIS tiasa masihan dukungan pikeun visualisasi geografis, kaputusan geografis, desain geografis, sareng kontrol géografis pikeun aplikasi kota pinter.

Dina lapangan kota pinter, SuperMap nawiskeun komprehensif 'hiji platform, hiji jaringan, hiji lapangan' jalan dumasar kana kota, kabupaten, kabupaten, jalan, taman komo gedong. "Salah sahiji platform," nyaéta, platform data saé dina waktos kota pinter, nyayogikeun platform pikeun hasil integrasi, manajemén, sareng pertukaran sumber informasi régional. "Jaringan" ngarujuk kana aplikasi manajemén jaringan jaringan, tata pamaréntahan, jalan sareng pamaréntahan désa, sareng anu sanésna. Pikeun pamaréntahan urban, éta nyayogikeun manajemén digital dina pamaréntahan urban, monitoring dinamis nagara kota sareng analisa sareng pangadilan ngeunaan kaayaan kota pikeun sacara lengkep ningkatkeun tingkat pamaréntahan urban. "Diarsipkeun hiji," nyaéta, ngarujuk kana taman pinter, widang pinter, sareng aplikasi anu sanésna, utamina dina taman sareng bentuk situs. Éta ngahijikeun BIM sareng GIS pikeun nyayogikeun manajemén halus sareng aplikasi jasa pikeun perencanaan, konstruksi sareng manajemén lapangan sareng taman, sareng ningkatkeun kamampuan jasa manajemén sareng daya saing di lapangan.

Dibandingkeun ka pangical parangkat lunak GIS anu sanés, SuperMap ngagaduhan kaunggulan hébat dina data gedé spatial sareng téknologi GIS 3D anyar. Salajengna, SuperMap tiasa nyayogikeun solusi anu lengkep dina kota pinter + perencanaan urban, konstruksi, manajemén sareng anu sanésna.

4.Pa kumaha integrasi BIM sareng GIS nguntungkeun séktor konstruksi? Naha Supermap tiasa nyiptakeun merek dina konstruksi digital? Bagikeun studi kasus integrasi BIM + GIS anjeun anu saé.

Integrasi BIM sareng GIS ngamungkinkeun para pangguna konstruksi ngenalkeun kontéks géografis ageung anu leres dina hiji proyék pikeun akurat nganilai dampak lingkungan, ngagancangkeun pangiriman proyék, sareng ningkatkeun operasi sareng pangropéa tina barang réngsé.

Salah sahiji kasus ieu nyaéta Plataran Pengawasan Konstruksi Cerdas ti Sub-Beijing. Dina hal ieu, integrasi lancar BIM sareng GIS nyayogikeun tim pangwangunan sareng konstruksi kalayan émbaran géospatial kanggo langkung ngartos kaayaan ayeuna sareng ngabantosan aranjeunna ngahasilkeun hasil langkung éfisién sareng akurat dina jadwal konstruksi anu terbatas.

Salaku tambahan, ngawangun kana téhnik 3D GIS anu luar biasa sareng data IoT, platform tiasa nyayogikeun ahli sareng pamangku kapentingan sanés ku simulasi real-time dina kamajuan konstruksi pikeun penilaian sareng pangaturan anu langkung hadé sareng pangropéa tina siklus kahirupan sadayana.

5. Kumaha cara nyoko produk SuperMap dugi ka ayeuna? Naon léngkah anu anjeun laksanakeun ningkatkeun kasadaran sareng nyoko?

Kiwari ayeuna, «SuperMap ngagaduhan pangsaéna katilu pangbadagna di pasar GIS global, sareng pangsaéna pangsaéna pangsaéna dina pasar GIS di Asia. Samentara éta, laporan nunjukkeun yén kalayan kamekaran gancang dina langkung ti 20 taun, SuperMap Software ayeuna panyayogikeun GIS Cina pangpentingna, sareng panyayogikeun GIS anu pangpentingna di pasar Tiongkok, ”numutkeun Laporan Penelitian Market Research of Sistem Inpormasi Geografi diterbitkeun ku ARC Advisory Group.

Pikeun teras ningkatkeun brand SuperMap sareng ningkatkeun angkat, SuperMap terus fokus kana ngembangkeun sareng nyayogikeun téknologi sareng produk anu kompetitif sareng industri. Sareng SuperMap negeskeun yén kualitas mangrupikeun prioritas ti mimiti aya. Dina waktos anu sami, dina bidang bisnis, SuperMap parantos ngagabung sareng mitra pikeun migawé kerjasama, nyayogikeun solusi sareng aplikasi anu suksés di sababaraha industri. Salajengna, SuperMap gaduh hubungan anu saé sareng seueur paguron di sakumna dunya sareng ngajadikeun kontribusi dina nyayogikeun perangkat lunak sareng bantosan téknis pikeun pendidikan GIS anu langkung saé. Salaku tambahan, SuperMap parantos ngembangkeun software open source SuperMap GIS, ogé SuperMap iClient sareng anu sanés pikeun pangguna anu teu aya di dunya.

6. Dimana anjeun ningali SuperMap dina taun-taun badé?

Dina mangsa ka hareup, SuperMap bakal aktip dina widang desain kota, kota cerdas, BIM + SIG, AI SIG sareng anu sanésna, saluyu sareng pamekaran téknologi SuperMap pikeun Big Data SIG, 3D SIG, AI SIG, ogé jinis pamaké. sareng pangkalan pangguna di sakumna dunya sapertos pamaréntah, paguron luhur.

7. Naon léngkah anu anjeun laksanakeun supados GIS langkung pinter dina jaman AI?

SuperMap ngaluncurkeun SuperMap GIS 10i dina Konperénsi Teknologi GIS 2019. SuperMap GIS 10i ngahijikeun téknologi intelijen buatan pikeun ngawangun sistem téknologi 'BitCC', anu nembé nambihan AI GIS ka sistem produk.

Pikeun AI GIS, éta diwangun ku 3 bagian:

  • GeoAI: Analisis data spatial sareng algoritma ngolah anu ngahijikeun AI sareng produk tina AI sareng GIS.
  • AI pikeun GIS: Nganggo kamampuan AI ningkatkeun fitur sareng pangalaman pangguna tina software GIS.
  • GIS pikeun AI: ngamangpaatkeun téknologi visualisasi sareng analisa GIS pikeun ngalakukeun visualisasi spasial sareng nganalisa spatial hasil kaluaran AI.

SuperMap bakal ngalaksanakeun GIS anu langkung saé ku nuturkeun trilogi IA GIS sateuacana.

8. Naon standar anu paling penting anu ditarjamahkeun pikeun software interoperability sareng geospatial, rékayasa, sareng industri operasi?

Dina taun 2017, SuperMap muka modél data spatial 3D spésial (S3M) pikeun streaming gancang, muatan, ningalikeun data geospatial 3D heterogen sareng peuntas sababaraha alat sareng platform. Sareng parantos diaktipkeun sanés ngan ukur visualisasi, tapi ogé query spatial 3D sareng analisa data spasial ageung. Salajengna, S3M mangrupikeun standar data kelompok munggaran anu dipedar ku Asosiasi Pasundan pikeun Paguyuban Informasi Geospatial. Ayeuna S3M parantos diaku umum dina langkung ti 20 perusahaan kasohor ti sababaraha industri sapertos DJI, Altizure, jsb.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.