arsip pikeun

inovasi

Inovasi dina software CAD. Inovasi di Desain 3d

Ieu waktos: #GeospatialByDefault; Gabung GWF 2019 di Amsterdam

Ieu diperkirakeun yén Dunya Geospatial Forum 2019 jadi paling dikaitkeun dina sataun jeung 1,000 + delegasi acara geospatial, 200 + CEOs jeung pajabat pamaréntahan senior ti 75 + nagara di hadir. Ieu sabenerna hiji acara global luar biasa keur komunitas geospatial, jeung #GeospatialByDefault tema: Empowering milyaran, muka dina lima poé. Acara ...

Naha make kembar digital dina konstruksi

Sagalana di sabudeureun urang anu jadi digital. téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan sarta Internet tina Hirup (IoT) anu jadi bagéan beuki penting unggal industri, sahingga prosés gancang sarta leuwih efisien dina watesan ongkos, waktos na traceability. Lulus digital ...

Geospatial Dunya Forum - 2019

Sareng hormat batur sapagawean, Dupi anjeun pilari motong-ujung téknologi, produk anyar jeung solusi pikeun nambahkeun nilai ka proyék anjeun atanapi ngaronjatkeun operasi poean anjeun? kamajuan panganyarna dina industri geospatial ti sakuliah dunya, bakal di tampilan di Forum Global Geospatial 2019, nu baris lumangsung 2 4 mun 2019 dina April ...

Transoft Leyuran na Plexscape nyieun aliansi nawarkeun ngagambarkeun leuwih realistis tutumpakan dina Google Earth 3D

Transoft Leyuran Inc., pamingpin dunya dina rarancang software sarta analisis rékayasa transportasi, geus pakait sareng pamekar Plexscape, Plex.Earth®, salah sahiji parabot paling populér pikeun AutoCAD pikeun akselerasi arsitéktur, rékayasa jeung konstruksi (AEC). A unsur puseurna, partnership ieu integrasi téhnologi AutoTURN® ...

Siemens na Bentley Systems nguatkeun partnership strategis maranéhanana sarta inisiatif investasi gabungan

The dikombinasikeun kurban anyar kaunggulan ti lingkungan data tina Teamcenter na Bentley disambungkeun pikeun ngaronjatkeun produktivitas pepelakan, ngagancangkeun pangiriman jeung ngurangan waragad. Digital strategi inovasi ti hiji tungtung nepi nyieun kembar prosés digital komprehensif sarta akurat jeung tutuwuhan fisik pikeun ngatur pajeulitna na simulate ...