arsip pikeun

Geospatial - GIS

produk anyar jeung inovasi dina widang Systems Émbaran Geographic

#GeospatialByDefault - 2019 Geospatial Forum

Dina 2 hareup, 3 na 4 April taun ieu, bakal papanggih di Amsterdam raksasa di téknologi geospatial utama. Urang tingal acara global anu lumangsung di 3 poé, sarta geus dilaksanakeun dina taun panganyarna, disebutna Geospatial Dunya Forum 2019, platform konvergénsi mana pamingpin di sawah ...

Oracle nyaeta Mitra sponsor Geospatial Dunya Forum 2019

Amsterdam: Média jeung Komunikasi Geospatial téh gumbira nampilkeun sakumaha Oracle elPatrocinador Mitra keur Dunya Geospatial Forum 2019. Acara bakal lumangsung ti 2 4 mun 2019 April di Taets Seni & Acara Park, Amsterdam. Oracle nawarkeun rupa-rupa 2D tur kamampuhan spasi 3D dumasar OGC jeung ISO basis data standar, middleware, data badag tur platform awan. téknologi ieu téh dipaké ...

Geospatial Dunya Forum - 2019

Sareng hormat batur sapagawean, Dupi anjeun pilari motong-ujung téknologi, produk anyar jeung solusi pikeun nambahkeun nilai ka proyék anjeun atanapi ngaronjatkeun operasi poean anjeun? kamajuan panganyarna dina industri geospatial ti sakuliah dunya, bakal di tampilan di Forum Global Geospatial 2019, nu baris lumangsung 2 4 mun 2019 dina April ...

WORLD Forum UNIGIS, Cali 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi organisasi Anjeun

UNIGIS Latin America, Universität Salzburg na ICESI Universitas disebut dina ngembangkeun méwah tremendous taun ieu, poé nu anyar WORLD Forum UNIGIS, Cali acara 2018: pangalaman GIS nu ngucapkeun na transformasi Organisasi maranéhanana, dina Jumaah 16 November di Universitas ICESI -Auditorio Cementos Argos, Cali, Kolombia. Aksés anu gratis. Ku kituna ...

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Hiji patarosan pisan lega nu bisa memicu sababaraha réspon, loba di antarana pikeun emosi; loba variabel dina kasus tanah sareng atawa henteu sareng wangunan, Utiliti atanapi aréa pisan has. Yen aya hiji kaca dimana urang bisa apal kana nilai taneuh di wewengkon husus kota urang, pasti bakal jadi ...

6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Dinten ieu kami nampilkeun eBooks sarta publikasi ngartos kamajuan téhnologis dina widang geo-rékayasa sarta dampak na dina kahirupan sapopoe. Kabéh lengkep bébas sarta gampang pikeun ménta pilihan. Nyanghareupan tumuwuhna gancang tina téhnologi dilarapkeun ka aréa geospatial, hal anu penting tetep diropéa pikeun kontribusi kuli urang neruskeun gaduh ...

Naha urang kedah ngagentos kecap "Geomatik"?

Dibikeun hasil survey panganyarna anu dilakukeun ku Déwan staf profésional ti Geomatics (EGDP) tina RICS, Brian Coutts ngalacak évolusi kecap "Geomatics" na boga pamadegan yén éta waktu mertimbangkeun a ngarobah. Kecap ieu deui pungkur na "awon" sirah. The ...

téhnologi Geospatial, peran sarta pentingna dina struktur IT di Departemén Perhubungan.

téhnologi geospatial. Katimu salaku sakabeh téhnologi dipaké pikeun acquire, ngatur, nganalisis, visualize sarta nyebarkeun duanana data sarta informasi ngeunaan lokasi hiji obyék, geus transcended konsepsi awal miboga neng diwangun dasarna tina GIS, GPS jeung Jauh sensing (RS Inggris) incorporating pamadegan munculna téknologi anu ngagunakeun hiji komponén ...