Warta ngeunaan HEXAGON 2019

Hexagon ngumumkeun téknologi anyar sareng ngenalkeun inovasi pamaké na di HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerat ieu solusi dikelompokkeun dina Hexagon AB, anu gaduh posisi anu péngkolan di sénsor, software sareng téknologi otonom, dikelompokeun dina konferensi téknologi anu opat poé na The Venetian di Las Vegas, Nevada, USA. UU HxGN LIVE dimana anjeunna ngumpul rébuan palanggan Hexagon, mitra sareng ahli téknologi ti sakumna dunya.

Kajadian mimitian ku presentasi masterly tina Ola Rollén, Présidén sareng CEO Hexagon, anu judulna "Data anjeun tiasa ngahemat dunya."

"Hexagon ngagaduhan visi anu kuat pikeun nempatkeun data kana operasi sareng ngabalikeun tren pangurangan sumberdaya sareng ngabuang sistem Bumi," saur Rollén. «Ku cara nguatkeun masa depan anu beuki otonom, pendekatan" berbuat hadé pikeun ngalakukeun hadé "bakal nyababkeun kelestarian liwat ningkat efisiensi, kasalametan, produktivitas sareng kirang sampah, hasil anu sami sareng konsumén urang milarian ».

Pamingpin unit bisnisan Hexagon ngumumkeun produk téknologi anyar sareng asosiasi industri nalika pawasa di 12 Rebo, dina Juni. Dina kagiatan acara ieu, meunang pangajén panghargaan taun ieu sacara nyiptakeun sumanget inovasi, alpukah sareng panerapan téknologi ngaliwatan pangaruh anu aya dina bisnis maranéhanana, industri-ngalayanan sareng komunitas lokal sareng global.

Dina kasempetan ieu aranjeunna ngahormatan jeung leresan:

  • Apex.AI: Perluasan téknologi kandaraan otonom. Pikeun nguntungkeun pasar nangtung, sapertos pangwangunan, manufaktur sareng nu sanesna.
  • Beijing Benz Automotive Co., Ltd. (BBAC): Aranjeunna berpungsi pikeun nyieun sistem kualitas anu calakan kanggo ngahasilkeun mobil.
  • Bombardier Aerospace: Dilaksanakeun teknik pambatan virtual, anu sangkan méré konfirmasi komponén ngaliwatan daérah kritis patuh
  • Canadian Natural Resources Limited: Ngarojong proyék anu mekarkeun kualitas kahirupan sarta kaséhatan ékonomi di dayeuh anu mana urang operasi
  • Censeo: Nganggo georadar pikeun ngadamel métode pamariksaan anu kirang invasif
  • Corbins Electric: Nyieun tur bagikeun amalan inovasi anu pangalusna, henteu ngan ukur kanggo parusahaan tapi pikeun sakabéh industri
  • Palayanan Pulisi CP: Guaranteeta ngajamin salah sahiji rél karéta anu paling aman jeung kinerja anu paling lengkep di Amérika Kalér.
  • Frequentis: Ngawangun solusi sangkan inpormasi dina pinter anu aya di sayaga ku organisasi
  • Fresnillo: Aranjeunna nyieun portopolio téhnologi terpadu kanggo pangabutuh perencanaan milik, operasi, bisnis, survéy sareng mantau.

"Klién kami mangrupikeun agén ngeunaan perobihan sareng kakuatan, sareng urang resep ngagungkeun kana honoree taun ieu kanggo kontribusi inovatif maranéhna," saur Rollén. "Carita maranéhna masihan ilham sareng motivasi sadayana di Hexagon."


FTI ngumumkeun peluncuran FormingSuite 2019 Feature Pack 1

Forming Technologies (FTI), pamekar langkung industri ngeunaan solusi-desain, rarancang, perencanaan sareng ngarugikeun komponén lambar logam, ngumumkeun peluncuran dunya FormingSuite 2019 Feature Pack 1. Dirancang pikeun panaksir biaya, insinyur desain, désainer alat sareng insinyur perencanaan canggih dina industri otomotif, aerospace, produk konsumen na éléktronika, pakét fitur ieu pitur seueur paningkatan anu ngayénkeun kualitas pangluhurna hasil sareng kinarya pikeun sadaya para pamaké.

Parobihan umum di bank kerja sareng prosés software ngabutuhkeun konsép Utiliti Bahan (MUL) sarta Desain kanggo Manufaktur (DFM). Konsep ieu ngabantosan ngabantosan panganteur bahan ngabersihan bahan ngaliwatan uji maya anu ngagantikeun anjing laut uji coba masalah sasarengan, anu tiasa ngancem integritas sapotong deui saencan sapotong nepi ka pabrikna. Prosés anyar blanking dina software anu aranjeunna ngidinan pihak ka sayang sareng ngadamel gancang, sarta kalawan loba kurang runtah ti méméh, nalika tempo sababaraha faktor di prosés stamping. Parobihan liang-pilot na ciri katerangan papiliun ngahijikeun solusi sasarakat nyata dina prosés digital, anu ngamungkinkeun kéngingan présisi sareng parantosan sareng operasi anu langkung kuat.

Kalayan versi pangahirna ieu, modul ProcessPlanner ti FormingSuite terus neraskeun pangrojong pikeun prosés anu paling istiméstik dina formasi logam lambar. Workbench teh Plan Die Plan ayeuna ngamungkinkeun pamaké pikeun néntrékeun prosés ngahapus dina sababaraha operasi (online sareng offline). Kapasitas anyar ieu ngaronjatkeun katerangan visual ngeunaan prosés suprési, kitu ogé beban matriks, biaya matriks, ukuran matriks sareng ngitung beurat beurat matriks. Pilihan anyar keur ngitung biaya Cam ningkatkeun kalenturan, nyadiakeun perkiraan anu langkung akurat pikeun cams anu ngaropéa, sareng baku pikeun matrices kutang, jeung matris garis. Rounding kaluar parobahan dina méja gawe ieu, pilihan tampilan anu anyar dina layar kasimpulan ProgDie Prosés nembongkeun ukuran paeh pati sareng perenah prosés.

Modul COSTOPTIMIZER ayeuna ngabantah perbaikan anu penting dina laju résolusi sayang, ogé dua pilihan tampilan anyar kanggo ningalikeun kondisi bearer sareng bagian 3D babarengan jeung desain. Optimasi biaya desain nyarang ayeuna ngamungkinkeun pamaké pikeun milih naha bagian anu dipangkas bari ngajaga santunan appendage, atanapi upami lampiran dipotong tampa mangaruhan bagian éta. Parobihan ieu, mikeun pamakéna pikeun pakakas anu diperlukeun pikeun ngagugikeun biaya biaya tina bahan-potongan nyimpen potongan kalayan kabentuk kalayan lampiran. Ngembangna kamampuhan unik FormingSuite pikeun ngawanohkeun sareng ngécéskeun géométri jaringan sareng pangrojong; Alat pilot pilot ayeuna nawiskeun pilihan nambahkeun bahan sabudeureun liang pilot, sakumaha anu biasa di desain strip real-dunya. Hal ieu ngamungkinkeun insinyur ngayakinkeun integritas desain pita dina software sareng bengkel.

Tungtungna, apdet anu parantos dikenalkeun pikeun motong di FastIncremental. Perbaikan otomatis bolong nalika dipangkas ngajamin yén hasil operasi operasi bakal akurat. Trimming otomatis ayeuna nyadiakeun solusi gancang sareng hasil anu langkung akurat.

"Kami bungah pisan ngumumkeun siaran kami anu terakhir di HxGN LIVE 2019, kalayan fokus taun ieu dina kelestarian dumasar-data," saur Michael Gallagher, CEO sareng Présidén FTI. "Salah sahiji prinsip utama software urang nyaéta pikeun ngamaksimalkeun pamakean bahan, anu henteu ngan ukur ngahémat ka konsumén jutaan rupiah, tapi ogé nganggo data pikeun ngiringan limbah sareng ngajantenkeun prosés pengedap langkung sustainable."

FormingSuite 2019 Feature Pack 1 ayeuna aya pikeun konsumén ti ramatloka FTI ngabentuk.com.


Aspen Technology sareng sagi genep ngembarkeun Kolaborasi Anyar pikeun ngagancangkeun Transformasi Délék dina Industri Prosés

Pausahaan tiasa ngagancangkeun transisi tina téknologi anu didasarkeun kana perumahan, ningkatkeun produktivitas sareng kualitas hasil sapanjang daur hirup.

Aspen Technology, Inc. (NASDAQ: AZPN), perusahaan software optimasi aset, sarta Hexagon ngumumkeun tingkat anyar kolaborasi dumasar kana hiji memorandum of understanding (MOU) anu leuwih seueur ngabaluyukeun solusi biaya biaya, rékayasa dasar sarta konseptual ngeunaan AspenTech jeung rékayasa rinci ngeunaan Hexagon PPM, ngaktipkeun workflow anu pinuh patokan data sapanjang daur kahirupan aset.

AspenTech sareng Hexagon PPM gabung babarengan salaku munggaran pikeun pasar rarancang sarta téknik rarancang sanggup digital, sareng évaluasi ékonomi terpadu, pikeun ngabantu klien hadé ngatur résiko finansial ti proyék kompléks anu mangrupakeun tangtangan gedé ayeuna. Kamampuan anu dikombinasikeun tiasa ngagancangkeun transformasi digital sareng tiasa leresan palaksanaan solusi terpadu anu saé ti dua ngical paralatan software ngarah anu parantos.

Gawe bareng, AspenTech sareng Hexagon PPM tiasa nyadiakeun kembar digital anu leuwih lengkep, anu ngawengku infrastruktur tutuwuhan sareng prosés kimiawi anu lumangsung dina infrastruktur fisik ieu, pikeun ngamungkinkeun para operator nyieun kaputusan anu hadé anu ngamaksimalkeun pungsi gawéna. kualitas sareng waktos tina aktivitas. Perencanaan, perencanaan sareng reliabiliti AspenTech, sareng kaahlian Hexagon PPM pikeun fase téknik anu detil rupa tutuwuhan jeung tutuwuhan desain, bakal nulungan pangatur pikeun gampang ngungkulan modél rékayasa nalika operasi, pidana pikeun kalolobaan balikkeun kana Investasi maranéhanana sarta ngidinan ka ngabales hadé kana kaayaan pasar.

Pengumuman tuluy mecenghul sawatara bubuka ti Pupuhu Hexagon PPM, Mattias Stenberg, dina HxGN hirup 2019 di Las Vegas, konferensi digital digital konferensi taunan, di mana Antonio Pietri, Presiden sareng CEO Aspen Technology ngiringan panggung.

Pietri nyarios: "Kolaborasi ieu bakal ngamungkinkeun para pelanggan fleksibilitas milih solusi ti pembekal-pamimpin anu dipimpin pasar dina sapanjang siklus kahirupan, tina féncang pikeun sistem anu beroperasi sareng ngajaga pepelakan. "Téknik, ngayakeun sareng konstruksi (EPC) firma sareng operator proprietary bakal tiasa ngagancangkeun transformasi digital kalayan kapercayaan lengkep, didukung ku solusi pangsaéna dina kelasna."

Stenberg ngadawuh: «Dumasar kana evaluasi sareng komitmen urang sareng klién babarengan, urang yakin yén aya poténsial pikeun mangaruhan operasional sareng efisiensi proyék. Aligning biaya proyék sareng kaputusan di awal prosés desain ngirangan anggaran sareng résiko pamrograman. "Saatos proyék éta, pangropéa dugaan sareng kontrol canggih sareng solusi manajemén inpormasi kami ditarjamahkeun kana pepelakan anu langkung kualitas anu langkung saé dina kahirupan."

Konsumén geus ngarojong inisiatif anyar ieu:

"Eni ngarepkeun inisiatif sapertos salah sahiji antara Hexagon PPM sareng AspenTech," saur Arturo Bellezza, manajer rékayasa di Eni. «Hasil integrasi langsung antara simulasi prosés, modél sareng operasi 3D bakal ngantepkeun kamajuan anu hébat dina perjalanan digital industri urang».


Hexagon ngajalankeun portopolio OnCall HxGN pikeun modernisasikeun monitoring sarta respon umum

Sagi genep dibuka HxGN OnCall, Portopolio kaamanan publik komprehensif sarta dimodernérisasi anu nguntungkeun tina analisis data real-time pikeun ningkatkeun kasadaran kana operasi, ningkatkeun efisiensi sareng ngaoptimalkeun sumberdaya.

Portopolio OnCall HxGN ngandung opat sét produk anu tiasa dilaksanakeun bareng atanapi sacara mandiri: Dispatch, Analysis, Records and Planning and Response. Kalawan babarengan, portopolio nawiskeun sumber unik tina bebeneran pikeun ngaktipkeun réspon gancang tur mastikeun dayeuh anu langkung aman. HxGN OnCall mangrupakeun hiji-hijina portopolio kaamanan publik lengkep anu dijieun ku keterampilan sepanjang tingkat layanan darurat sareng skala applicability: pulisi, seuneu, suweng, épansipasi sipil, operator infrastruktur utama, wates sareng adat istiadat, bantuan dina jalan piringan jeung leuwih

"Hexagon nyiptakeun masa depan kaamanan masarakat ku ngamungkinkeun lembaga janten langkung lincah sareng responsif," saurna. Ola Rollén, Présidén sareng CEO Hexagon. "HxGN OnCall ieu nempatkeun data kana operasi pikeun nyadiakeun konektipitas, kolaborasi sareng intelijen pikeun kota-nagara anu aman sareng tahan."

Kamampuan pikeun dilaksanakeun di fasilitas sareng di awan, ngamungkinkeun agénsi sakabeh ukuran pikeun ngameunangkeun hadé, ningkatkeun hasil tur ngaminimalkeun resiko proaktif. Gumantung kana ampir tilu puluh pangalaman industri, HxGN OnCall ngasupkeun IoT, mobilitas, analytics sareng awan kanggo nyandak generasi saterusna solusi kaamanan umum pikeun agénsi sakum dunya. Kamampuanna tiasa menghubungkeun data saatos saluareun sauran telepon, kaasup SMS, instan pesen sareng pidéo vidéo, mastikeun warga wargana nganduan aparat satempatna pikeun nyayogikeun émbaran anu bakal nyalametkeun nyambungna saluran sadaya saluran komunikasi.


Division geospatial tina Hexagon ngajalankeun Luciad V2019

Divisi Geospatial Héksagon dibuka Luciad V2019 on HxGN LIVE 2019, konferensi solusi digital Hexagon.

Kalayan portopolio Luciad na, Hexagon nawarkeun platform anu paling-maju-api pikeun kanyaho ku kaayaan sareng lokasi anu calakan sacara real waktu. Peluncuran Luciad di 2019 boga tujuan pikeun ngarecah silos data, kanggo ngabantosan organisasi, dayeuh sareng nagara-nagara anu hadé ngartos kana sambungan anu ngajalankeun dunya modéren sareng mendalikeun kana parobahan anu lumangsung di antarana.

"Luciad V2019 bakal ngijinkeun organisasi pintar, situs, kota sareng nagara, ngamangpaatkeun jalan pamotongan sapertos jalan pinter, sareng nyiptakeun sambungan anu dipikabutuh pikeun nyetir kaputusan-waktos nyata," saur Mladen Stojic, Présidén Divisi Geospatial tina Hexagon. "Platform sapertos kieu, anu aya dina simpang geospatial, operasional na syarat visualisasi, dipikabutuh pikeun organisasi global anu ngatur banjir data sensor IoT, anu kudu digambarkeun pikeun ningkatkeun kasuksésan operasional sareng operasional. misi ».

Kalayan rojongan langsung kana JavaFX, platform anu parantos diropéa tina LuciadLightspeed, ngamungkinkeun pikeun ngadamel interfaces pamaké dinamis, padahal henteu nguntungkeun kamampuan kamampuhan GPU anu lengkep. Duanana LuciadLightspeed sareng LuciadFusion cocog sareng OpenJDK, kitu ogé sareng mesin virtual Oracle Java panganyarna. Pamaké bisa ngamekarkeun layanan data otomatis sareng API RESTful anu fléksibel dina platform server LuciadFusion atanapi ngembangkeun LuciadFusion Studio ngaropéa sorangan kanggo manajemén data anu gampang sareng langkung interaktif.

Versi Luciad V2019 ogé mendunkeun fungsi dilebut pikeun héndsét sareng panyungsi boh LuciadMobile sareng LuciadRIA anu cocog sareng kabutuhan pertahanan sareng aviation panganyarna, tina prajurit anu dirongcang kana perencanaan rohangan hawa di awan, sareng standar pang anyarna , sapertos MS2525, MGCP na AIXM. Hal ieu ngajadikeun Luciad ngan hiji portopolio produk di industri anu nawiskeun dukungan simbolis anu konsisten pikeun sadaya produkna.

Peluncuran éta ogé bakal ngawengku produk anyar anu disebut LuciadCPillar, anu balesan kana héksagon pikeun paménta anu naékkeun mésér API desktop kritik pikeun komunitas C ++ / C #.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Luciad V2019, mangga buka https://www.hexagongeospatial.com/products/luciad-portfolio


Division geospatial tina Hexagon nampi M.App Enterprise 2019

Divisi Geospatial tina Hexagon, dibuka M.App perusahaan 2019 dina HxGN LIVE 2019, konferensi solusi digital tina Hexagon. Ieu versi panganyarna tina M.App Enterprise, ngintegrasikeun kamampuhan Heiagon urang Luciad Portfolio pikeun ningkatkeun pidangan visual, analisis sareng manajemén data.

Platform anu saé pikeun mantau aset, ngévaluasi perobahan sareng kabutuhan, M.App Enterprise mangrupa solusi swasta, anu ngamungkinkeun organisasi ngalebetkeun Hexagon Smart M.Apps anu alamat masalah bisnisna sacara dinamis dumasar kana lokasi lokasi. Fitur anyar M.App Enterprise 2019 nyadiakeun dasar pikeun pamaké anu ngalaman hiji realitas digital intelektual 5D, dimana data-aksés anu disambungkeun ngaliwatan konvergénsi dunya fisik sacara digital sarta kecerdasan terpadu kana sadaya prosés .

"Perbaikan M.App Enterprise ayeuna tiasa dianggo sareng téknologi Luciad kami, anu ngamungkinkeun para pengguna ngagaduhan anu saé sadua-dua alam, nalika datang ka visualisasi data sareng analisa pikeun ngahubungkeun inpormasi sacara teratur sareng sacara real waktos," saur Georg. Paluér Diréktur Téknologi - Aplikasi pikeun divisi geospatial Hexagon. "Platform bisnis geospatial anu terpadu ayeuna ngamungkinkeun para pangguna sareng mitra pikeun nyiptakeun solusi nangtung pikeun pasar sareng segmen industrina."

Integrasi Luciad Portopolio bakal ngidinan pamaké pikeun nyambung, ngabenalkeun sareng nguji véktor sareng data rasterized ti Smart M.Apps maranéhanana di 3D. Ayeuna eta oge nyusulkeun ciri bumi bumi di-realistis, dumasar kana data élévasi éta daérah. Pikeun nutupan daérah géografis anu gedé kalayan résolusi luhur, M.App perusahaan 2019 ngamungkinkeun pamaké pikeun nyambung kana mosaic élévasi panutup anu ditawarkeun ku LuciadFusion. Sajaba ti éta, ditambah algoritma klasifikasi kana antarbeungeut pamaké Wanita Bantosan ngamungkinkeun M.App perusahaan pikeun ngalakukeun padika jauh anu jauh kalayan diajar mesin Mesin Learning.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal M.App perusahaan, mangga buka https://www.hexagongeospatial.com/products/smart-mapp/mappenterprise.


Hexagon ngawanohkeun solusi pikeun ngadeteksi kacapean sareng ngaganggu di operator kandaraan cahaya

Sagi genep AB, dibere HxGN MineProtect Operator System Alertness Bantahan Lampu Jalan (OAS-LV), Kacamatan kacapean sarta deteksi selingan, anu mayeng ngatur alarem sahiji operator jero kabin tutumpakan lampu, beus sareng semi-gandeng.

OAS-LV ngalegaan portopolio solusi kaamanan pikeun Hexagon pikeun operator, ngeusian jurang kanggo kayungan operator kandaraan lampu, nyegah kana sare bobo, ngahiji atawa gaduh kacilakaan anu patali dina kacapean atanapi selingan. Produk dumasar kana téknologi anu dipaké dina Sistim ngageter HxGN MineProtect Operator Beraya beurat (OAS-HV) - Sistem Awdéat Operasi Bumi beurat, anu ngajaga operator haul treuk.

"Operasi kacapean sareng gangguan téh résiko ngulang résiko dina kagiatan sapertos pertambangan sareng industri sanésna," saur Ola Rollén, presiden sareng CEO Hexagon. "OAS-LV mangrupakeun tambihan anu berharga pikeun portopolio kaamanan MineProtect anu dipimpin pasar urang sareng bukti salajengna yén Hexagon, sapertos nasabahna, nyandak serius."

Alat anu panggampangna pikeun masang di cab nyeken raray operator pikeun ngadetéksi naon waé kacapean atanapi selingan, sapertos microsleep. Algoritma learning otomatis -learning mesin, Kauntungannana data analisis ciri raray ieu pikeun nangtukeun naha perhatosan kedah diaktipkeun atanapi henteu. OAS-LV berpungsi dina kondisi cahaya sareng poék, sareng dina lénis sareng / atanapi kacamata lulus.

Parantosan di parantos sok disambungkeun, sareng data tina kandaraan tiasa dikirimkeun ka awan atanapi ka pusat ngawaskeun husus. Hal ieu ngamungkinkeun meunangkeun bewara sacara real waktu, ku kituna pembina sareng Kontrol tiasa nerapkeun protokol campur sareng ngawenangkeun léngkah analisis forensik tambahan. OAS-LV nyaéta salah sahiji seueur solusi inovatif anu mendakan minggu ieu HxGN hirup 2019, Konferensi téknologi digital héksagon urang.


Héksagon revolutionizes beungeut jasa bawah tanah kalayan leyuran radar penetrasi anu anyar dina taneuh

Hexagon AB nampilkeun Leica DSX, taneuh pikeun nyangkatan radar penetrating radar (GPR), pikeun nangtukeun tempat tanah umum. Dirarancang pikeun ngederhanakeun nangkep data sareng ngokolakeun pamrosésan data, di DSX ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngadetéksi, peta sareng visualize Utiliti bawah tanah, sacara aman sareng ngandelkeun katepatan posisi luhurna.

"Kami mendesain Leica DSX pikeun pangguna anu ngagaduhan kawates GPR anu kedah maluruh, nyingkahan atanapi mapkeun jasa masarakat bawah tanah ku cara anu sederhana, gancang sareng dipercaya," saur Ola Rollén, presiden sareng CEO Hexagon. "Kalayan solusi deteksi utilitas ieu, Hexagon nyangking téknologi GPR ka segmen pangguna anyar pikeun ngantepkeun operasi anu langkung aman dina sagala padamelan anu peryogi penggalian."

Fitur anu ngahartikeun DSX nyaéta software na DXplore, anu anu ditarjamahkeun sinyal aya hubungan kana hasil intuitif tur gampang-pikeun-maké. Teu kawas solusi GPR anu sanésna, pamaké henteu kedah gaduh pangalaman dina ngaksir data radar atah sareng hyperbolas. DXplore nganggo algoritma anu calakan pikeun ngabangkitkeun peta Utiliti digital dina sababaraha menit, némbongkeun hasil anu didétéksi bari pamaké masih aya di lapangan. Peta ogé tiasa diékspor ka Leica DX Manajer Mapping, Leica ConX atanapi software pos-processing anu sanésna engké tiasa nganggo dina mesin, atanapi nimpah data tambihan.


Héksagon ngagedekeun seri Leica BLK, ngabobolérkeun newak kanyataanana pikeun infrastruktur, kaamanan sareng aplikasi mobilitas

Hexagon AB ngawanohkeun dua émbaran anyar kana séri Leica BLK. The Leica BLK2GO mangrupakeun pangleutikna tur paling terpadu pinuh scanner Imaging di industri, jeung Leica BLK247 kahiji sensor 3D laser scanning pikeun panjagaan kaamanan anu nyadiakeun kontinyu kana jam 24 dina sapoe, dinten 7 dina saminggu.

"Penyuluhan séri BLK terus taun Hexagon taun 20 fokus dina merealisasi panangkepan kanyataan," saur Ola Rollén, presiden sareng CEO Hexagon. "Sensor ieu henteu ngan ukur inovatif pikeun kamampuan téknisna, tapi ogé pikeun kapakean. Leica BLK2GO tiasa dicandak ka mana waé, sareng ngabuburitna BLK247 teu bobo «.

Leica BLK2GO nampilkeun mobilitas anu samemehna ditempo pikeun nyeken lingkungan lingkungan anu kompleks. Scanner laser handheld ngagabungkeun visualisasi, LiDAR sareng téknologi pambutlu téknologi saé di 3D bari dina move, anu ngamungkinkeun pamaké janten langkung lincah sareng efisien dina néwak objék sareng rohangan. The BLK2GO boga rupa-rupa aplikasi, ti proyék paretik adaptif dina industri arsitektur sareng desain, dugi ka éksplorasi lokasi, sawangan sareng workflows VFX pikeun média sareng hiburan.

Leica BLK247 dirancang pikeun sinambung kontinyu kanyataanana di 3D, ngalengkepan kamampuan kanggo aplikasi kaamanan. Sensor nyadiakeun kasadaran kana kaayaan sacara real waktu, ngaliwatan perimeter computing jeung téhnologi deteksi robah diaktipkeun ku LiDAR. Ku migunakeun kecerdasan jieunan, BLK247 tiasa ngabédakeun antara obyék tetep sareng gerak, sapertos jalma anu leumpang sareng nyésakeun koper, ngaidentipikasi ancaman kaamanan pikeun ngingetkeun peringatan sacara real waktu, pikeun parobahan ekspektasi sareng teu kaduga. BLK247 na pisan ningkatkeun pangarti kana kaayaan dina tempat anu diwates atanapi kaamanan anu luhur, ngaleungitkeun kabutuhan jalma pikeun sacara tetep ngawaskeun dinding layar kaamanan atanapi papan kontrol wangunan anu calakan.


Division geospatial tina Hexagon nambihan M.App Enterprise sareng M.App X kana program atikan

Divisi Geospatial Héksagon baris ngajadikeun solusi M.App Enterprise sareng M.App X dina ngaliwatan Program Pendidikan global na dimimitian ku 11 Juni of 2019. Ieu tambahan bakal ngabéréskeun kasempetan pikeun ngalaman ngembangkeun sareng ngokolakeun aplikasi geospatial anu hadé, anu bakal masihan kaunggulan teknisna dina pasar pakasaban anu kalapa.

"Nalika industri geospatial pindah ka arah usaha bisnis berbasis awan, urang kedah ngalengkepan paguron luhur sareng alat-alat anu leres pikeun nyiapkeun mahasiswa kanggo masa depan," saur Mike Lane, Pangatur Pendidik Global Divisi Geospatial Hexagon ".

M.App perusahaan sareng M.App X ngawenangkeun paguron luhur ngamangpaatkeun téknologi usaha Hexagon ngajar murid kumaha ngagunakeun data geospatial sareng ngabéréskeun masalah dunya-nyata ». M.App Enterprise mangrupikeun platform lokal pikeun nyimpen sareng ngaleupaskeun Hexagon Smart M.Apps: aplikasi pinter anu ngagabungkeun kontén, alur kerja sareng geoprokasi dina tampilan analitis interaktif sareng dinamis.

M.App X. mangrupikeun solusi eksploitasi geospatial dumasar kana awan, dirancang pikeun nyieun produk sareng laporan anu diturunkeun tina gambar, ditingali dina platform bisnis.

"Ku cara nyiptakeun aplikasi khusus dina M.App Enterprise, murid tiasa diajar kumaha carana ngahijikeun sababaraha jinis data dumasar lokasi sareng abah kakawasaan analisis waktos nyata," saur Lane. "Ku ngagunakeun M.App X, murid milarian karir dina intelijen geospatial (GEOINT) sareng séktor anu hubunganana bakal diajar kaahlian kasadaran situasional anu rumit sareng ngalaksanakeun ilmu anu dipikabutuh pikeun nyiptakeun, ngatur sareng nganteurkeun data anu ngamungkinkeun integrasi, analisa sareng fusi. inpormasi geospatial. . Kami bagja pisan nawiskeun platform ieu pikeun komunitas atikan «.

Program Pendidikan bakal mikeun instruktur sareng pelajar ku beuki ngalampirkeun sampel pikeun latihan, conto, pidio sareng nu sanesna pikeun dianggo nalika diajar sareng diajar sareng M.App Enterprise sareng M.App X.

Kanggo inpo nu leuwih seueur tentang ngasupkeun M.App perusahaan sareng M.App X kana kurikulum geospatial jeung intelegensi lokasi sahiji universitas, mangga buka https://go.hexagongeospatial.com/contact-education-programs.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.