arsip pikeun

Geospatial - GIS

produk anyar jeung inovasi dina widang Systems Émbaran Geographic

Kaméra System Dilarapkeun-Streetview

alat-alat Applied sarta Sistem Streetview mangrupakeun produk taun pangalaman sareng bagean customer. Kusabab klien kahijina generating pemetaan georeferenced di Bogotá, Colombia, geus dimekarkeun basa customer na unggal buana pangeusina, nyadiakeun rupa-rupa proyék jeung industri. Aplikasi komputer disebut lega sakumaha tiasa urang ngabayangkeun, tempo nu saeutik ...

minggu 2 peta kolaborasi tina nilai Amérika Latin

Aranjeunna geus lima belas poé tanda jelas kumaha belet Latin America SIG disambungkeun dina konteks kolaborasi nu kiwari ngawenangkeun téknologi informasi jeung komunikasi. Ieu proyek diwanohkeun ku Lincoln Institute, kalawan sababaraha poé smoked na Friends Kopi Diego Erba, Mario Teguh sarta Sergio Piumetto ...

10 taun engké migrasi platform geospatial - Microstation Geographics - Oracle Ruang

software bébas proprietary
Ieu tantangan umum pikeun loba proyek Cadastre na Biologi Kelautan sarta Akuatik, nu di 2000-2010 waktos Geographics Microstation terpadu salaku hiji mesin data spasial, tempo alesanna saperti kieu: The arc-titik éta manajemén jeung terus jadi pisan praktis pikeun proyék-proyék cadastral . The DGN alternatif pikaresepeun, tempo na versioned dina file nu sami, ...