arsip pikeun

Google Earth / Maps

Jeun curiosities dina Google Earth sarta Google Maps

Kumaha carana ngalebetkeun Gambar lokal di Google Earth

Ngarespon kana hiji sual nu kuring nampi, abdi nyandak ninggalkeun hasilna pikeun pamakéan umum. Sababaraha waktu ka tukang anjeunna ngalaman diucapkeun anjeun tiasa ngalebetkeun Gambar numbu ka point of Google Earth, tapi maké alamat wéb. Dina hal ieu abdi hoyong nunjukkeun maké jalur lokal: Anggap file nyaeta dina C posisi /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png lajeng ...

Sevilla di 3D, diantara Google Maps anyar

Google geus ditambahkeun 3D eusi anyar pikeun nempo dina Google Earth sarta Google Maps. Sahiji kota 18 diropéa, 13 aya di Amérika Serikat; lolobana di kulon sarta 7 sahijina di California: Foster Kota Redwood Kota Palo Alto Riverside San Diego Santa Cruz Sunnyvale The kota lianna nyaéta: Honolulu (Hawaii) Las Vegas ...

Google Street View curiosities

9 Panon mangrupakeun situs anu geus dikumpulkeun gambar tina curiosities tina Google Earth, husus dina pintonan jalan (Street View). Ieu kudu nganyahokeun sababaraha waktu bisa pilari hal saeutik kumaha damang, tapi balik sababaraha perhatian. Umumna jejer dipikaresep sahiji guys sato nyanghareup kaméra, katresna ...

Kmzmaps, peta warni tina Google Earth

Kmzmaps nyaéta parusahaan dedicated ka ngahasilkeun produk cartographic pikeun sawatara waktu ayeuna, draws perhatian ka hidayah dibikeun ka karya maranéhanana ku nyieun peta nu bisa ditempo dina Google Earth kalawan showy pikaresepeun nu bisa masihan nilai ditambahkeun kana pamakéan Google Earth di kelas géografi ...

AutoCAD tangtu pikeun pamaké MicroStation

minggu ieu geus sapoé pisan sukses, Kuring geus ngajarkeun Tangtu di AutoCAD pikeun pamaké MicroStation, kayaning topografi terus tangtu urang sempet dibikeun sawatara poe ka tukang maké CivilCAD keur ngahasilkeun model jeung kontur digital garis. Alesan utama naha urang geus rengse geus lantaran sanajan éta ...

Buka sababaraha file di Google Maps kml

Sababaraha poé ka tukang kuring dikaitkeun cara muka file KML di Google Maps, nyaho jalur anjeun dimana anjeun tinggal. Ayeuna hayu urang tingali naon anu lumangsung lamun urang némbongkeun sababaraha sakaligus. 1. Kml jalur dieu, abdi gé teu mintonkeun informasi Daerah Urban Émbaran Center (IUGR) sabagé conto, saliwatan ...

StitchMaps, masalah umum

StitchMaps ieu aplikasi pangalusna Tembok diwangun pikeun nyieun mosaics orthophoto ti Google Earth direbut, kumaha eta karya spoke lila pisan. Nu prosesna sateuacan, leumpang ka handap pantallazos tina Google lajeng ngagabung sareng Photoshop atanapi Bentley Descartes, urang terang yén StitchMaps teu leuwih ti éta. ...