KloiGoogle, sambungkeun Google kalawan program GIS Anjeun

Ieu hiji aplikasi nu mana saluareun basajan, tapi dina praktekna solves naon urang sadayana hoyong janten salaku basajan saperti:

Google Maps di sisi ieu ->

lapisan satelit
lapisan hibrid
lapisan peta
lapisan topographic
Di sisi ieu program GIS kuringArcGIS
MapInfo
GeoMedia
MicroStation Bentley Peta

Pikeun masihan Teu sangka ieu hal kawas naon hancana Plex.Earth AutoCAD, ayeuna teh teu resep nyieun AutoDesk 3D Sipil beban atanapi alat Microstation V8i. Kontras, ieu teu mawa hiji obyék nu teu tiasa tiis, tapi nepi layanan kalayan ngaronjatkeun kana pendekatan anyar.

Tempo, dina hal ieu sinkronisasi a ngajadikeun pendekatan nu kuring boga sakabéh subdivision. Ieu ampir kawas nyokot snapshot a.

gis connect with peta google

Tapi acerarse, gambar dipintonkeun ka ukuran piksel direbut ku monitor dina tampilan 1024 768 ×.

gis connect with peta google

Kalawan tombol Google dipencet, ieu diropéa sarta kuring boga deployment anyar salaku lamun eta anu langsung nyambung kana Google Maps.

gis connect with peta google

Éta ngan saukur fungsi. Naon hancana éta tiap deployment, Etang puseur pigura, mertimbangkeun pendekatan parameter yen kami geus dipilih lajeng mana anu ka ActiveX na lifts stream tina Google na brings salaku raster.

Bar horizontal boga pilihan nu beda, dina hal ieu Kuring némbongkeun dina Microstation.

  • Diantara pilihan, Anjeun bisa milih di zone UTM nu urang berpungsi.
  • Ogé jenis deployment, anu tiasa imagery satelit, peta, hibrid na peta topographic.
  • Cai mibanda hiji pilihan tambahan, nu bisa diropéa otomatis, recognizing tingkat zum tina Google dibandingkeun ours. Lajeng ogé milih ukuran di piksel newak na pamustunganana tombol magic nu apdet; kalawan ieu bisa jadi mungkin pikeun ménta deployments signifikan lamun urang disambungkeun ka Google Earth Pro di zoom maksimum lajeng nyimpen éta stasiun lapisan lokal.

gis connect with peta google

Pangalusna sadaya, ieu gawe bareng ArcGIS, MapInfo, GeoMedia na MicroStation. Jigana hiji narabas dina interaksi jeung Google Earth. Aya kénéh teu rojongan pikeun AutoCAD, ambéh maranéhanana bisa make Plex.Earth sanajan maranehna geus jangji baris ngalakukeun kitu dina mangsa nu bakal datang.

Buka KloiGoogle

Abdi émut ningali ieu guys Denmark némbongkeun hal di Amsterdam taun ka tukang. Pikeun ieu kuring miharep ningali hal sejenna, sabab sajaba ti naon geus I ditémbongkeun ogé boga solusi séjén nu concentrating on GIS4mobile.

5 balesan pikeun "KloiGoogle, sambungkeun Google kalawan program GIS anjeun"

  1. Dina situs nyaéta email kontak. Éta moal tiasa didownload upami éta henteu digaleuh.

  2. Négatip, teu dianggo kalayan gvSIG

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.