Kumaha carana ngalebetkeun Gambar lokal di Google Earth

Ngarespon kana hiji sual nu kuring nampi, abdi nyandak ninggalkeun hasilna pikeun pamakéan umum.

Sababaraha waktu ka tukang anjeunna ngalaman diucapkeun kumaha carana ngalebetkeun gambar numbu ka point of Google Earth, tapi maké alamat wéb. Dina hal ieu abdi hoyong nunjukkeun maké jalur lokal:

google sisipan gambar bumi

Anggap file aya dina posisi C /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png, teras kode bakal:

<Img src = »file: /// C: /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png» />

google sisipan gambar bumi

Mun rék ngalakukeun hal sejenna, kayaning nempatkeun sababaraha gambar, kalawan kandel, jeung ukuranana béda, éta bisa dipaké salaku kode lega

<Img src = »file: /// C: /images/topo1.jpg»Lebar = 500 400 jangkungna = wates = 8/>

<img src = »file: /// C: /images/luna.jpg»Lebar = 500 400 jangkungna = wates = 8 />

<img src = »file: /// C: /images/shema.jpg»Lebar = 500 400 jangkungna = wates = 8 />

Mun rék nempatkeun hiji méja kalayan leuwih detil bisa dipaké, warna latar, jrrd Hal éta bisa dipigawé kalayan Dreamweaver atawa editor html séjén lajeng nyalin kode teh. Contona kuring ninggalkeun hiji:

<HTML> <awak>
<lebar méja = »500 ″ wates =» 0 ″>
<Tr>
<td colspan = »2 ″ style =» warna latar: #FFA500; »>
<H1> Lulugu </ h1>
</ TD>
</ Tr>
<Tr valign = »top»>
<td style = »background-color: #FFD700; width: 100px; text-align: top;»
<B> Menu </ b> <br /> <br /> téks téks 1 2 <br /> téks 3t
</ TD>
<td style = »latar-warna: #EEEEEE; jangkungna: 200px; lebar: 400px; téks-align: top;»> Kandungan <méja wates = »1 ″>
<Tr>
<td> <img src = »file: /// C: /images/topo1.jpg» WIDTH = 100 HEIGHT = 100 BORDER = 8 ALT = »TOPOGRAPHY» />
<TD> gambar di dieu </ TD>
</ Tr>
<Tr>
<td> <img src = »file: /// C: /images/luna.jpg» WIDTH1500 HEIGHT = 100 BORDER = 8 ALT = »LUNA» /> </ td>
<td> <img src = »file: /// C: /images/shema.jpg» WIDTH = 100 HEIGHT = 100 BORDER = 8 ALT = »TOPOGRAPHY» /> </ td> 2 </ td>
</ Tr>
</ Table> </ TD>
</ Tr>
<Tr>
<td colspan = »2 ″ style =» warna latar: #FFA500; téks-align: tengah; »> Geofumadas </td>
</ Tr>
</ Table>
</ Awak>
</ Html>

Sarta ieu bakal kasampak kawas:

google sisipan gambar bumi

Jelas Google Earth teu ngarojong sagala tag HTML atawa JavaScript, tapi anjeun bisa ngalakukeun cukup.

6 balesan pikeun "Kumaha nyelapkeun gambar lokal di Google Earth"

  1. Aya anu pilihan anu meunangkeun diréktori file poto KML mana nu disimpen KML, sarta jadi malah diréktori pindah, disalurkeun ka USB atawa CD, duanana KML na poto, aya henteu masalah?

    hatur nuhun

  2. Hal ieu kacida metot kabéh informasi ieu, kuring geus kahontal tempat poto dina KML kuring ti teuas drive kuring, tapi kuring kudu nganteurkeun foto na KML dina CD jeung customer, sarta anjeun nyaho sababaraha PC boga diréktori CD salaku D: \ sarta séjén kawas E: \ atawa F: \, anjeun nyaho gumantung kana jumlah teuas disk ngabogaan, partitions, jsb

    Salaku abdi tiasa ngabejaan file KML kuring yén poto bakal salawasna jadi dina diréktori digawé ayeuna, nyaéta narik éta poto dina diréktori ayeuna dimana disimpen KML nu.

    option've Ieu dipigawé dina Excel, dimana kuring nempo dua pilihan, salah sahiji tempat liwat macros mana diréktori digawé ayeuna diaktipkeun (ie mana file ieu disimpen kalayan nu dianggo) jeung nu sejen ku rumus nu munggaran nu diréktori gawé geus dihapus sarta réngsé kalayan fungsi jeung rumus lianna.

    Aya di programming KML pilihan mana kuring nyebutkeun kuring rék nyabut gambar ti diréktori kerja ayeuna, nyaéta dimana wae anjeun nyimpen file ka salawasna kasampak dina diréktori sarua dina poto, atawa nu ngan ngimpi tina milik ?

    hatur nuhun

  3. Kuring geus diusahakeun pikeun nempatkeun Gambar anjeun nyebutkeun di conto, tapi ngan kuring narima kana kosong, abdi disalin kana gambar jeung folder sarua dimana KMZ na masih sarua, mantuan kuring mangga.

  4. Hatur nuhun kodeu anjeun pikeun ngalebetkeun gambar dina Google, kodeu nganggo tautan http tapi ieu kode henteu narik gambar kuring kosong.

  5. Coba ka:

    Gambar jeung file KMZ kudu di folder nu sami. Mangpaat nalika rék ngangkut payil ti hiji PC pikeun nu sejen.

  6. redaktur salam hatur nuhun pikeun pitulung, Kuring miharep menggah abdi ngawula jeung mantuan loba jalma kalawan patarosan langkung pas

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.