warta WordPress 3.3 Sonny

Versi anyar WordPress anu dugi di taun 2011 sakaligus, bakal mawa sababaraha warta, henteu seueur teuing penting:

  • Di huma tempat anu parantos parantos diingkeun, balon gera bakal diangkat nalika munggaran anu nganggo, anu nunjukkeun parobahanna.wordpress 33
  • Lajeng, panel kénca kiwari tinimbang nyebarkeun ka jurang nembongkeun fungsi nested sanggeus petikan beurit. Kacida alus, sabab salaku plugin parantos dipasangkeun deui yén nandakeun panel ieu teu bisa kakadalian, sanajan masih aya perlu nambihkeun perhatosan dina tingkat panel utama, pikeun waspada pikeun marios hal.
  • Bar luhur ngalaman parobahan rada, sanajan langkung ti tingkat ikonografi.
  • Hal ieu diharepkeun, ayeuna di pilihan impor Tumblr geus terpadu.
  • Sedengkeun pikeun pangwangunan éntri, antarbeungeut Ajax ayeuna ngamungkinkeun sered sareng leupaskeun koropak, anu pangalusna dina jihat parobahan. Naha gambar, payil, atanapi pidéo, ditenang wagel status kondisi unggah.
  • Fungsionalitas dina vérsi iPad ogé parantos ningkat khususna dina napigasi ngaliwatan tulisan anu nganggo tulisan.
  • Aya ayeuna pesen nu aya sanésna sanésna anu nganggo isntri anu langkung lengkep ihwal panampurnaan buku, sanajan aya ukur peringatan tina sajarah anu teu nyingkahan benten versi sareng leungitna waktos.
  • Di tingkat database aya parobahan, henteu signifikan pikeun pamaké tapi kanggo pamekar. Leres anjeun tiasa nempo yén sawaréh seueur, kusabab cacak ngabersihan dasar sareng plugin Wp Clean Fix, aya vérsi anu disumputkeun éntri anu kaluar salaku kotor.

Upami teu kitu, apdet beresih, tanpa seueur setbacks. Pasti, di luar instalasi na anu masih merlukeun tingkat husus, sanggeus menit 5 WordPress ngawakilan salah sahiji conto anu paling pantes model Open Source.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.