Geomap sarta hubungan na sareng Google Maps

A bari katukang kuring tuh a review tina béta GeomapNu diantara ciri na Hadé pisan kamampuhan pikeun nyingkronkeun pintonan data teu ukur mibanda Google Maps, tapi kalawan Bing Maps, Yahoo Maps na Buka Street Maps.

Teu kawas naon program anu ngan impor a newak georeferenced sejen, Geomap ngarojong peta tessellations beban, mosaics bata ngawangun (Kotak) geus standarisasi pikeun deukeut tangtu nu bisa sindangan. Ieu naon euy urang ningali nalika Google Maps nyieun hiji pendekatan, ieu henteu bade naon zum tapi ngadeukeutan eta diluyukeun kana mosaic yén sarta jadi deployment nu gawéna gancang, dinamis anu geus kungsi diadopsi jeung maranehna ngalakukeun parabot pisan seukeut saperti Open Source Buka Lapisan na Genténg Cache.

geomap google bumi

Ngan kiwari ngumumkeun hiji extension anyar disebut geolocation Manajer, kalayan anu data bisa lokasina dina peta, nu dipintonkeun dina Google Maps panempo synchronously. Lucuna, ieu jalan sakumaha anu dipigawé dina Goolge Bumi atanapi Google Maps, urang nulis istilah tina salah locality, sarta kami bakal balik titik nu gaduh cocok a, ditémbongkeun saperti dina conto di handap

Pulo El Hierro, dina Biologi Kelautan sarta Akuatik tina Kapuloan Kanaria.

peta geomap google

Jigana urang kudu Geomap hamil ningali rutin, Kabiasaan nu berorientasi ilahar dipaké ku pamaké gawé bareng program kayaning AutoCAD, Microstation sarta inovasi ArcMap. Sae pisan plugin nu nambihan ka inisiatif nu nyanggap perhatian kuring keur integrasi jeung Google Earth, sakumaha teu PlexEarth AutoCAD, Arc2Earth kalawan ArcGIS, KloiGoogle MicroStation, ArcGIS, MapInfo na Geomedia.

Laun interaksi jeung peta online geus maju ku program, duanana lisénsi proprietary tur gratis. Sarta bari Google mertahankeun yen sabagian coarseness ngeunaan WMS standar atawa kurangna metadata pikeun tujuan anu merlukeun presisi, urang kedah hormat popularitas maranéhanana jeung nempel naon eta nawarkeun.

Buka Geobide.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.