Ngahasilkeun Contours Google Earth mun AutoCAD

Sababaraha waktu ka tukang kuring spoke tina Plex.Earth Pakakas pikeun AutoCAD, Hiji alat metot anu sajaba ti importing, nyieun mosaics Gambar georeferenced na persis scanAnjeun oge bisa nyieun sababaraha Kabiasaan umum di wewengkon topografi. waktos Ieu abdi hoyong nunjukkeun generasi kontur ti Google Earth.

Sugan kanyataan yén éta diwangun ku téknologi Sipil Insinyur gotten, Plex.Earth ngan teu naon pamaké teknis nyangka ti Google Earth ti sisi AutoCAD, kalayan rojongan pikeun leuwih 2,000 koordinat sistem.

Vérsi anu tina AutoCAD

Plex.Earth jalan ti AutoCAD kana versi AutoCAD 2007 2012, 32 na 64 duanana bit.

Salah sahiji hal metot téh nya éta boga watesan janten versi dasar, mun Teu kawas CivilCAD nu ngawengku versi pinuh. Sanajan eta ngijinkeun eta CivilCAD bisa ngahasilkeun garis kontur tapi teu ngimpor gambar digital georeferenced atanapi modél Google Earth.

Cara pikeun ngimpor titik

Contours kalawan autocad

Cai mibanda sahanteuna 4 cara impor titik:

  • Ti reticle (on Grid): Kanggo ieu, éta mung diperlukeun pikeun nandaan dua titik dina gambar, di tungtung sagi opat anu. Kauntungan agung hal ieu téh yén grid nu keur diputer ortogonalitas ka jalur.
  • Mibanda luas diartikeun (Area Di): Kanggo ieu, urang dipilih a polyline di AutoCAD, euweuh urusan kumaha, éta bakal dihapus sarta grid ortogonal kalér / kidul geografi.
  • Arus view (Ti Ayeuna Témbongkeun): Ieu bakal mawa sakabeh kotak tina tempoan dina AutoCAD
  • Wewengkon didefinisikeun dina Google Earth: Sarua jeung kadua, kalayan bédana anu wewengkon didefinisikeun dina deployment tina Google Earth

Contours kalawan autocadSanggeus ditetepkeun kriteria, anjeun tiasa kalawan hurup S (Setélan) atawa klik katuhu milih tipe objék nu urang ngaharepkeun impor:

  • titik
  • ngagambarkeun kurva langsung
  • Modél digital saperti permukaan

Lajeng salaku urang dituduhkeun ka unggal grid, sarta saméméh ngalakukeun nu miwarang kami lamun kami aman. Éta atra, keur jumlahna masif bisa nyandak dunya maranéhanana, tapi ieu téh salah sahiji ciri paling berharga nu bisa pake pikeun nu nyoba Microstation sarta Civil3D mana gambar aya dina hideung bodas tanpa grid precision.

Lajeng anjeunna ngabejaan kumaha sering kami hoyong ngagambarkeun kurva primér sarta sekundér. Simkuring miharep ogé yén lapisan objék.

Contours kalawan autocad

generasi kurva

Warna nu ngagambarkeun kurva gumantung kana lapisan, tempo sakumaha ngagambarkeun kurva anu dihasilkeun ngagunakeun grid atawa kontur salaku aréa tangtu.

ngagambarkeun kurva-of-tingkat-kalayan-autocad3

Contours kalawan autocad

Data dina, bisa digabungkeun jeung survey lapangan dijieunna, jeung sajaba ti ngahasilkeun contours na surfaces, ogé bisa ngitung béda antara dua surfaces atanapi jilid kalawan tempat nu datar.

Dina panempoan mah, aplikasi pangalusna pikeun AutoCAD yén sabenerna dilibetkeun ku Google Earth, kantun daun dina aplikasi kayaning diapers ContouringGE nu sorangan éta instalasi pajeulit. Hal ieu ngahasilkeun hiji investasi alus lamun nagara urang teh topografi atawa desain.

Plex.Earth tiasa leungit bébasDina kurun sidang of 15 poé.

6 balesan pikeun "ngahasilkeun Contours Google Earth mun AutoCAD"

  1. Dina menu kénca aya kotak dialog dimana anjeun nyerat kontur kecap sareng ku kituna anjeun bakal ngagaduhan tulisan anu aya hubunganana sareng topik. Ogé di luhur, dina ménu luhur anjeun tiasa milarian «sadayana ngeunaan toografi» aya seueur topik anu didaptarkeun.

    Salam.

  2. Kuring bakal ngiringan yen kuring bisa ngabagi kuring kaayaan kuring jeung INGGIRI ING. CIVIL AND AKU NUNGGUH DI TENTU

  3. situs alus teuing, Nyaan geus dilayanan loba tips dibikeun dieu. Kami Waluya sipil sarta saméméh sempet dipaké dina Autodesk Land Desktop. ayeuna Kuring mimitian meunang wawuh jeung 3D 2012 sipil sarta Kuring keur lalaunan pamahaman perkara tapi kakurangan loba. Teu heran lamun maranéhna boga informasi sakumaha ngitung topographies dirobah jadi jauh geus datangna ngan kreasi surfaces, wangun jeung bagian cross.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.