PlexEarth nu brings Vérsi 2.5 tina Google Earth pikeun gambar

Kuring geus fitur disaring nu brings versi anyar tina PlexEarth nu diperkirakeun bisa ngumumkeun di akhir bulan Oktober 2011.

Alesan utama naha alat ieu geus kungsi ditampa signifikan téh nya éta solves naon teu bisa ngalakukeun program CAD pang populerna (AutoCAD) jeung dunya maya paling consulted (Google Earth), sarta teu cara cleanest kami CAD platform katempo. Tina pangalusna Kuring geus katempo keur kumaha nyambungkeun AutoCAD kalawan Google Earth.

Ieu ngabogaan sakabéh poténsi eusi Bumi Google jeung parabot konstruksi hade AutoCAD.

Kuring papanggih Vérsi mimiti PlexEarth di 2009 Nopember, lajeng versi nu 2.0 dina Méi 2010, sanggeus éta kami geus katempo saeutik robah, ngan ngajalankeun on rojongan AutoCAD 2012 tapi sababaraha bulan urang bakal ningali versi 2.5.

Kuring commented salah sahiji Birokrat anak, anu pretend mun boga wawancara formal di Amsterdam salila bulan Nopember, perbaikan kaasup di release ieu geus dirancang dumasar kana "paling dipénta" ku pamaké ayeuna.

PlexEarth connect with google autocad bumi

Ngaronjat kapasitas dina pengolahan citra.

Malah méméh kami geus katempo PlexEarth ngalakukeun hal anjeun ngan bisa ngalakukeun 3D sipil atanapi CivilCAD, tapi dina hal ieu datang kalawan kamampuhan anu ngan bisa nyieun Desain raster sarta ieu kalawan nanaon gambar, teu ngan diimpor ti Google Earth.

  • Stitch gambar (ngumpulkeun). Ayeuna, eta bisa jadi mosaic gambar na ngagabung kana hiji kalayan ngaran anyar jeung ngajaga georeferencing.
  • Gambar potong (panen). Jieun cut of a bagean gambar dumasar polygon a, ngajaga georeference, sarta nambahan jeung alat saméméhna, gambar bisa diwangun dumasar kana geometries nu tangtu, teu merta rectangles. Idéal ngaleupaskeun wewengkon mana Google Earth teu gaduh sinyalna alus.
  • Ngaganti gambar (ngagentos). Lamun geus diundeur hiji gambar tina Google Earth, mangka urang boga panutup anyar, bisa menta pamutahiran di wewengkon nu sarua tanpa ngabogaan nangtukeun deui. Kuring ogé ningali loba potensi fungsionalitas ieu, upami anjeun hoyong gambar-resolusi handap leuwih Google Earth ProAnu sanajan di sinyalna sarua, resolusi di piksel anu leuwih hadé mun anjeun ngimpor kana AutoCAD.
  • Ogé éta ayeuna mungkin pikeun ngimpor jeung gambar ékspor bari ngajaga lulugu georeferencing.

google bumi autocad connect with 2012

Kamajuan dina menata model digital.

  • Saperti dipedar di artikel 2.0 versi kuring PlexEarth tiasa diimpor modél digital tina Google Earth, surfaces generating, garis kontur, itungan volume, sarta hal séjén nu ngajadikeun 3D Sipil. Tapi hal éta uncomfortable, sarta yén Google Earth bans el sési ID sawaktos Anjeun keur nyokot download masif. Ieu geus dilereskeun nyirorot, alat nu weruh nomer maksimum titik nu mantuan ngundeur Google Earth, sarta ngan saméméh maranéhna buka ngalengkepan, nutup sarta reopens Google Earth, nu anyar sési ID asup undeuran sahingga bersih tina jutaan titik tanpa masalah.

Parobahan dina bentuk lisénsi

PlexEarth kiwari, tinimbang versi taunan Standar, Pro sarta Premium jenis tilu lisénsi nu diajukeun:

  • lisénsi bulanan, rada ekonomis. Ieu bisa alamat butuh hiji proyék husus, tanpa ngabogaan mayar hiji waktos lisénsi pro panjang tur bisa mangpaatkeun potensi pinuh nu teu nawiskeun AutoCAD.
  • Hiji lisénsi taunan. Hal ieu aimed dina pamaké nu sering dianggo dina subyek, kaasup surveying, rékayasa, geospatial sarta lahan.
  • A lisénsi poverty. Ieu pikeun maranéhanana anu yakin yén alat nu bakal diperlukeun dina pakasaban permanén.

Dina Spanyol Anjeun bisa meuli lisénsi nu Cadmax

Céko sarta Slowakia bisa dibeuli di CADStudio

Sarta di Amérika Serikat CommTech

Amérika Latin, di dieu Anjeun tiasa ngundeur PlexEarth

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.