Kmzmaps, peta warni tina Google Earth

Kmzmaps nyaéta parusahaan dedicated ka ngahasilkeun produk cartographic pikeun sawatara waktu ayeuna, draws perhatian ka hidayah dibikeun ka karya maranéhanana ku nyieun peta nu bisa ditempo dina Google Earth kalawan showy pikaresepeun nu bisa masihan nilai ditambahkeun kana pamakéan Google Earth di kelas géografi atanapi Biologi Kelautan sarta Akuatik.

Lapisan anu meuli ku runtuyan, sarta bisa ngajalankeun sindangan sakali maranéhna geus némbongan tanpa sanggeus aranjeunna dimuat dina panel samping.

Hayu urang tingali hiji hal anu ngajadikeun kmzmaps

Vektor peta Google Earth

Ieu kempelan nu ngawengku dina formulir vektor lapisan division kml pulitik kalawan kelir béda ogé grid of parallels na meridians, basisir na rinci lianna kalayan nada particularized kalayan prioritas luhur antara hideung jeung bodas.

google bumiIeu data anu Google Earth henteu nawiskeun pikeun ngundeur, tapi mindeng diperlukeun pikeun paméran, kaasup hal kawas:

  • perkotaan
  • kota penting
  • klasifikasi laut
  • Rek
  • Lagos penting
  • gunung penting atawa pagunungan geografis

Reticle iwung panjang

Ieu runtuyan nu ngawengku lintang jeung bujur tina hiji spasi gelar, kalayan ketebalan differentiated unggal 5 duanana lintang na bujur. Paling keuna lapisan ieu aya salah sahiji dina reticle kasebut disumputkeun handapeun permukaan, ditampilkeun hijina di daerah katutup ku sagara.

google bumi

darat Pengetahuan alam

Dina ieu, anu relief beungeut anu ditémbongkeun ku finish pisan pikaresepeun jeung kacaangan tur jelas rada sarupa jeung naon we nempo di sakola atlas kami, tapi pikeun sakabéh peta ieu tampilan anu ka jangkungna nu tangtu, lajeng naon ningali teh lapisan normal tina Google Earth.

google bumi

peta stylized

Ieu runtuyan pisan pikaresepeun pikeun tujuan atikan. Ieu ngawengku duanana skala kulawu Palasik salaku batur kalawan épék artistik kawas watercolor, sepia, pastel, layu atawa kaca patri ngawangun.

google bumi

Teu pira, tapi kami miharep éta salaku pamakéan Google Earth mun nyebarkeun sarta laporan 1000 juta undeuran, Atlas Cartographic bakal dijual kalayan format cocog sareng dunya ieu geus dirobah kami sabagian cara ningali dunya.

Inpo leuwih:

http://kmzmaps.com/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.