Google asup ka alam maya Anjeun

Utamana I teu bener meungpeuk pamanggih ieu alam maya, dina hiji sisi méré kuring gambaran yén Kaula bade meunang virus dina salah sahiji mandi umum atawa mun kuring teu balik pikeun sababaraha poé, nalika anjeun balik sababaraha penjahat geus diserang avatar kuring jeung saliwatan aranjeunna geus dilanggar. hehehe

meriah google Tapi Google ngan paduli ngeunaan phobias kuring, jadi eta geus dibuka lincah, A kasaruaan of Kadua Kahirupan tapi nu boga hébat ti dunya maya. Sigana yen manehna boga nyandak sabagian kauntungan, pikeun sagala rupa komunitas Hispanik anu dijieun alam maranéhanana sarta ningali; ku urang kudu, Éta téh geus terpadu sababaraha aplikasi Google Maps tapi pasti Google intends mun ngahijikeun kana Google Earth jadi jawara, sawaktor ngotektak anjeun tiasa muka hiji lapisan mana anjeun ngasupkeun burbujitas Street Maps bisaeun maneh ...

... di dieu mangrupa dunya maya, anjeun teu hayang balik ningali lamun maranéhna teu dilanggar anjeunna hirup kadua?

Di antara alam-diomongkeun Spanyol yén kuring nempo, dina lulus sipatna:

Sajaba eta Sigana metot

Maya GIS DunyaSugan lamun mere orientasi geomatics unggah data na hayu urang ngawangun deui Google Earth tapi kalawan precision hadé 🙂

gambaran

Bisa dipaké pikeun ngahijikeun rekening Google, éta alus, ngundeur laksana nu lajeng asupkeun komunitas aya.

Pikeun ayeuna mah, ceuk kuring mah bisa teu lincah, nalika Google hayu atuh nempatkeun saluareun Adsense Iklan abdi ... janten, pikeun ayeuna kuring tetep apathetic mun yén, kitu ogé iPods naon guys kuring nu pikasieuneun kuring diantara tombol pangsaeutikna kudu jeung aku rusuh ngarobah kana outfit sejen leuwih.

Hiji Balesan to "Google asup ka alam maya anjeun"

  1. Henteu weruh lamun Abdi ti jaman sejen ( '73) tapi tingali kids di sakola kawas model ieu 3D sarta ngajadikeun kuring gélo.
    Kuring nganjurkeun nyokot katingal di http://www.visiblebody.com
    Anjeun kudu install plugin pikeun IExplorer (dina Firefox 3 teu dianggo keur kuring)
    Anu bakal nyandak anjeun prune jus 3D dunya kalayan kualitas alus teuing jeung informasi
    Saludos.ar

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.