Kumaha impor hiji gambar tina Google Earth mun AutoCAD

Samemehna urang ningal kumaha atuh eta manifold, ArcGIS, sareng saé kami kaget yén ku popularitas AutoCAD éta henteu ngahontal negosiasi anu saé sareng Google kanggo tiasa ngalakukeun éta ogé. Hayu urang tingali anu hadé, anu goréng sareng anu goréng tina negosiasi ieu:

... alus The ... éta geulis gampang

Milih deployment dina Google Earth

Pikeun ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta Google Earth kabuka, mareuman lapisan rupa bumi, kompas kalér sareng pandangan ortogonal. Kedah émut yén pendekatan anu langkung saé urang, urang tiasa kéngingkeun résolusi anu langkung saé tapi ogé leres seueur gambar mosaik anu diperyogikeun.

autocad bumi google

Importing gambar ti AutoCAD

Keur di AutoCAD, ulah ngaleutikan jandela tina GoogleEarth, atawa tutup eta tapi tetep pintonan maksimal keur naon program nu teu mangrupa moto teh walungan leutik dina pamakéan.

gambaranTeras di AutoCAD kami nganggo ikon anu dituduhkeun di belah katuhu, atanapi kami ngaktipkeunana ngalangkungan paréntah «importgeimage»

Upami Anjeun gaduh AutoCAD atanapi AutoCAD Sipil 3D Map3D, gambar georeferenced bakal moro antara koordinat tina kotak Google Earth (lamun sistem proyéksi pikeun gambar dihartikeun dina pamakéan)

Upami anjeun henteu ngagaduhan salah sahiji tina dua program anu sateuacanna, tapi ngan ukur AutoCAD, atanapi Arsitéktur, pilihan bakal diaktipkeun pikeun nunjukkeun dua juru gambar sareng sudut rotasi saolah-olah urang nganggo manajer raster. Janten sateuacanna pantes pikeun juru juru kuadran dituduhkeun sakumaha anu dituduhkeun di luhur dina georeferencing pos gambar tina Google Earth ka nu jahat.

Masang extension nu

Masang aplikasi ieu anjeun kudu ngundeur kaca AutoDesk Labs, dina arsip sarua éta versi pikeun AutoCAD 2007 najan ieu ukur fungsi keur nyebarkeun model kml AutoCAD Google Earth.

Sakali unzipped file, ngajalankeun eta jeung anjeun kedah milih jalur instalasi nu AutoCAD vesión dimana urang rék nambihkeun dina ieu dipasang, upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji program, hiji instalasi kudu dilakukeun ku unggal.

... nu goréng ...

Sanaos mangrupikeun prosés anu diidinan ku Google Earh, gambar na aya dina warna abu sareng henteu warna, ku dibekelan Google. Sanaos bakal aya anu ngatur sapertos kieu sakumaha bisi éta bolong 3D lamándola salaku bahan.

Lajeng gambar diimpor disimpen dina folder sarua salaku file DWG ieu disimpen kalayan extension .jpg sarta nyokot hurup mimiti véktor Ngaran koropak ... sanajan mangrupakeun jpg mibanda sipat georeference.

Ukuran piksel teh resolusi layar tampilan, jadi anu bakal kapanggih dina ukuran piksel ngadeukeutan nyekel dijieun leutik sakumaha file hijina sadar ku koordinat pigura jeung stretched mun dimencion nu.

google bumi skala kulawu autocad

... THE awon ...

  • Ieu alat laboratorium, AutoDesk teu assure naha mun ngawengku eta dina versi hareup bakal gratis ... mudahan we kitu
  • Keur versi laboratorium keur ditawarkeun "salaku maksudna", tapi alus lamun esque AutoCAD geus sok geus jadi sarta lamun sagalana geus Béta Google.
  • Alat ieu ngan ukur dianggo sareng versi 2008, boh AutoCAD, AutoCAD Architectural, AutoCAD Civil 3D sareng AutoCAD Map 3D.
  • Ngan gawéna kalayan lisénsi a Google Earth ProTétéla, jadi boh nu loosen patut $ 400 nu lisénsi atawa anjeun parchas panon.

... Atoh, sigana anu bakal resep neruskeun lakukeun manifoldSabab ngan ngarugikeun kuring $ 245 enya atuh dibayar.

… Ningkatkeun. AutoDesk kalebet alat ieu salaku AutoCAD 2009, kuring ngadamel update versi anyar pikeun diundeur, jadi eta brings kaasup salaku Eta anu dipidangkeun dina ieu tulisan.

alat sejen nu teu kieu, sarta eta surpasses gambar warna geus leuwih tepat na mosaic, nyaeta Plex.Earth

16 Bales ka "Kumaha ngimpor gambar Google Earth sareng AutoCAD"

  1. Jigana aya ogé interezante 3d berkat autoca mad jeung Abdi peryogi di autocad manual 3d espeñol nuhun

  2. Naon kajadian éta teu hasil, keur unggal nyekel, ngabogaan pulas slight, nu ngabalukarkeun Google Earth tiasa ngahiji pikeun nyegah mosaic pakarang tina snapshots leutik.
    Sajaba ti, lamun anjeun parantos ngaktipkeun model 3D kudu beuki deformations.

  3. google tetep sababaraha Kotak dina hard drive na teras selapkeun kana AutoCAD tur meunang peta kalawan resolusi hadé; Tapi lamun kuring buka lem nu mosaics I bewara yen aya distorcion.
    Di hiji wewengkon blok mosaic rupa di tungtung séjén tapi teu meungpeuk.
    Naon anu lumangsung ka AutoCAD maké rujukan raster gambar na di jandela nu ceunah skala nganonaktifkeun / ok.

  4. ngagunakeun aplikasi:

    1) Screeny pikeun Mac tiasa newak sagalana yén kajadian dina layar Anjeun
    2) Camtasia pikeun Mac ngalaksanakeun kawas Screeny
    tur kalawan video ieu lalampahan anjeun .. anjeun tiasa ngalebetkeun kana PPT Anjeun

  5. Kuring nyieun presentasi PowerPoint sarta kudu nomeran hiji propinsi nu tangtu, bakal balik sia ngadeukeutan kalawan zum na ngaliwat ngarekam eta kalawan kaméra Google Earth lajeng ngimpor kana kakuatan titik, batur bisa ngawartosan kumaha?
    Hatur nuhun pisan.

  6. Hayu atuh nyaho kumaha abdi tiasa diimpor hiji video (anu geus dirékam sakumaha iinditan jeung kaméra sadia pikeun program) ti google bumi pikeun kakuatan titik.
    Hatur nuhun sateuacanna.

  7. Paréntah importge Gambar henteu hasil, sanaos nuturkeun paréntahna

  8. Maksad naon distorsi anjeun?, Pamindahan, pulas….?

  9. mun anjeun nyelapkeun gambar discan ieu menyimpang di X atawa Y, teu saha nyaho kumaha distorsi anu dilereskeun dina unggal sumbu, mugia dina autocad?

  10. Kuring gaduh AutoCad C3D 2008 Abdi henteu tiasa Ngimpor Kalayan Paréntah Anu Anjeun Nyarioskeun ... Tapi Kuring Mendakan Bahwa Kuring Bisa Ngimpor Beuteung Tanpa Gambar Ku Ranjang "importgesurface"

  11. Abdi hoyong terang deui pikeun digawe sareng Autodesk Land Desktop

  12. Kuring ngusahakeun alat anu pikaresepeun (Google Map Downloader) pikeun néwak PNG tina Peta Google.
    Vérsi bébas pakait pikeun ngazum 13.
    Ogé hal ieu ngamungkinkeun gabung sadayana PNG.
    Lajeng ku Quantum GIS sarta ngalaporkeun georeferences handap juru (panon kalawan projections) jeung make eta dina dasarna GIS Anjeun.
    Saludos.ar

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.