Kumaha impor hiji gambar tina Google Earth mun AutoCAD

Samemehna urang ningal kumaha atuh eta manifold, ArcGISSarta alatan kami lasut eta jeung popularitas AutoCAD henteu ngahontal hiji grand nawar ku Google pikeun ngalakukeunana teuing. Hayu urang kasampak di alus, anu goréng jeung awon tina badami ieu:

... alus The ... éta geulis gampang

Milih deployment dina Google Earth

Keur kitu, naon butuh maneh mun geus boga kabuka Google Earth, nganon-aktifkeun lapisan taneuh, kompas kalér sarta pintonan ortografi. Inget yen pendekatan hadé bakal tiasa ménta resolusi hadé tapi oge leres yen saloba Gambar tiled bakal perlu.

autocad bumi google

Importing gambar ti AutoCAD

Keur di AutoCAD, ulah ngaleutikan jandela tina GoogleEarth, atawa tutup eta tapi tetep pintonan maksimal keur naon program nu teu mangrupa moto teh walungan leutik dina pamakéan.

gambaranAutoCAD lajeng nganggo ikon ditémbongkeun dina katuhu, atanapi diaktipkeun ku bar "importgeimage" paréntah

Upami Anjeun gaduh AutoCAD atanapi AutoCAD Sipil 3D Map3D, gambar georeferenced bakal moro antara koordinat tina kotak Google Earth (lamun sistem proyéksi pikeun gambar dihartikeun dina pamakéan)

Mun teu boga salah sahiji dua program saméméhna, tapi ngan AutoCAD, atanapi pilihan arsitéktur pikeun nandaan dua juru gambar jeung sudut puteran sakumaha lamun kami ngagunakeun manajer raster diaktipkeun. Jadi pre-formulir anu luyu geus dituduhkeun pelosok kuadran salaku urang némbongkeun di luhur dina georeferencing pos gambar tina Google Earth ka nu jahat.

Masang extension nu

Masang aplikasi ieu anjeun kudu ngundeur kaca AutoDesk Labs, dina arsip sarua éta versi pikeun AutoCAD 2007 najan ieu ukur fungsi keur nyebarkeun model kml AutoCAD Google Earth.

Sakali unzipped file, ngajalankeun eta jeung anjeun kedah milih jalur instalasi nu AutoCAD vesión dimana urang rék nambihkeun dina ieu dipasang, upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji program, hiji instalasi kudu dilakukeun ku unggal.

... nu goréng ...

Sanajan eta mangrupa proses Google Earh otorisasi, gambar téh grayscale teu warna, ku dibekelan ngeunaan Google. Sanajan sababaraha baris fend ogé sakumaha bisi éta bolong 3D lamándola salaku bahan.

Lajeng gambar diimpor disimpen dina folder sarua salaku file DWG ieu disimpen kalayan extension .jpg sarta nyokot hurup mimiti véktor Ngaran koropak ... sanajan mangrupakeun jpg mibanda sipat georeference.

Ukuran piksel teh resolusi layar tampilan, jadi anu bakal kapanggih dina ukuran piksel ngadeukeutan nyekel dijieun leutik sakumaha file hijina sadar ku koordinat pigura jeung stretched mun dimencion nu.

google bumi skala kulawu autocad

... THE awon ...

  • Ieu alat laboratorium, AutoDesk teu assure naha mun ngawengku eta dina versi hareup bakal gratis ... mudahan we kitu
  • Keur versi laboratorium keur ditawarkeun "salaku maksudna", tapi alus lamun esque AutoCAD geus sok geus jadi sarta lamun sagalana geus Béta Google.
  • Ieu pakakas ukur gawéna jeung versi 2008, duanana AutoCAD, sarta AutoCAD arsitéktur, AutoCAD Sipil sarta AutoCAD Peta 3D 3D.
  • Ngan gawéna kalayan lisénsi a Google Earth ProTétéla, jadi boh nu loosen patut $ 400 nu lisénsi atawa anjeun parchas panon.

... Atoh, sigana anu bakal resep neruskeun lakukeun manifoldSabab ngan ngarugikeun kuring $ 245 enya atuh dibayar.

... update. AutoDesk kaasup alat ieu ti AutoCAD 2009, geus diangkat ka update versi anyar pikeun diundeur, jadi eta brings kaasup salaku Eta anu dipidangkeun dina ieu tulisan.

alat sejen nu teu kieu, sarta eta surpasses gambar warna geus leuwih tepat na mosaic, nyaeta Plex.Earth

16 balesan pikeun "Kumaha pikeun ngimpor hiji gambar tina Google Earth mun AutoCAD"

  1. Jigana aya ogé interezante 3d berkat autoca mad jeung Abdi peryogi di autocad manual 3d espeñol nuhun

  2. Naon kajadian éta teu hasil, keur unggal nyekel, ngabogaan pulas slight, nu ngabalukarkeun Google Earth tiasa ngahiji pikeun nyegah mosaic pakarang tina snapshots leutik.
    Sajaba ti, lamun anjeun parantos ngaktipkeun model 3D kudu beuki deformations.

  3. google tetep sababaraha Kotak dina hard drive na teras selapkeun kana AutoCAD tur meunang peta kalawan resolusi hadé; Tapi lamun kuring buka lem nu mosaics I bewara yen aya distorcion.
    Di hiji wewengkon blok mosaic rupa di tungtung séjén tapi teu meungpeuk.
    Naon anu lumangsung ka AutoCAD maké rujukan raster gambar na di jandela nu ceunah skala nganonaktifkeun / ok.

  4. ngagunakeun aplikasi:

    1) Screeny pikeun Mac tiasa newak sagalana yén kajadian dina layar Anjeun
    2) Camtasia pikeun Mac ngalaksanakeun kawas Screeny
    tur kalawan video ieu lalampahan anjeun .. anjeun tiasa ngalebetkeun kana PPT Anjeun

  5. Kuring nyieun presentasi PowerPoint sarta kudu nomeran hiji propinsi nu tangtu, bakal balik sia ngadeukeutan kalawan zum na ngaliwat ngarekam eta kalawan kaméra Google Earth lajeng ngimpor kana kakuatan titik, batur bisa ngawartosan kumaha?
    Hatur nuhun pisan.

  6. Hayu atuh nyaho kumaha abdi tiasa diimpor hiji video (anu geus dirékam sakumaha iinditan jeung kaméra sadia pikeun program) ti google bumi pikeun kakuatan titik.
    Hatur nuhun sateuacanna.

  7. Paréntah importge Gambar henteu hasil, sanaos nuturkeun paréntahna

  8. Naon anu anjeun hartosna distorsi?, Kapindahan, rotasi ....?

  9. mun anjeun nyelapkeun gambar discan ieu menyimpang di X atawa Y, teu saha nyaho kumaha distorsi anu dilereskeun dina unggal sumbu, mugia dina autocad?

  10. Kuring ngagaduhan AutoCad C3D 2008 Abdi henteu tiasa ngimpor kalayan paréntah anjeun nyarios ... Tapi kuring mendakan yén kuring tiasa ngimpor permukaan tanpa gambar sareng "importgesurface"

  11. Abdi hoyong terang deui pikeun digawe sareng Autodesk Land Desktop

  12. Kuring ngusahakeun alat anu pikaresepeun (Google Map Downloader) pikeun néwak PNG tina Peta Google.
    Vérsi bébas pakait pikeun ngazum 13.
    Ogé hal ieu ngamungkinkeun gabung sadayana PNG.
    Lajeng ku Quantum GIS sarta ngalaporkeun georeferences handap juru (panon kalawan projections) jeung make eta dina dasarna GIS Anjeun.
    Saludos.ar

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.