Internet Explorer sigana maot

Sanajan perangna pikeun Microsoft monopoli geus spent sababaraha taun, sigana yen Firefox tungtungna mungkas nepi unggul perang ngalawan Internet Explorer.

Naha Firefox geus gaining taneuh?

Firefox Ieu jelas yen alesan sabab Google teh lord of web, ku kituna boga sagala waktos keur mekar browser Mozilla heubeul nu gains panganut ... di antara maranéhanana museurkeun web, nganapigasi .

Bagan di handap ieu kuring Drew anjeunna kaluar tina statistik tina blog, anu umumna mangrupa pamaké sistem informasi geografis. Firefox geus junun maok ampir 30% kana Microsoft, anjeun geus digawé teuas dibandingkeun di handap (Opera) bieu ngahontal 1%.

Firefox

Google ngajadikeun loba malavares ambéh pamaké nyaho rubah maranéhna, nu can tangtu mana lumayan lah jeung apdet sistem plugin sarta ngabejaan. Komo lamun Iklan anjeun téh geulis monoton sigana nu tungtungna geus nyungsi eta.

Naha IE masih boga loba pamaké?

Kantun sabab Microsoft boga kompetisi ngalawan sistem anjeun PC, Windows bakal neruskeun jadi pamingpin pikeun sababaraha taun, sanajan anjeunna leungit dina kapamimpinan dina web.

Bagan di handap ieu nunjukeun kumaha Windows mendominasi nu 97%, ku kituna pamaké atawa unspecialized sailing saeutik dina web ngagunakeun jandela pangotektak nu brings sésana nyaéta carita heubeul.

Firefox

Ti sisi perangna sistem operasi moal jadi gampang, Samentara éta Google promotes produk Anjeun Google Pek, kaasup Google Earth, Picasa na panyungsi offline na ngajentul; jeung Google Docs sarimbag bébas tapi online Kantor. Urang kabeh terang, anu dunya teu siap pikeun eta ... tapi lamun, jeung sigana Google baris geura-giru jadi jagoan.

pertanyaan anu, AutoCAD na ESRI leungit makuta maranéhanana someday?, sabab urang sadaya aspire poetically disebutkeun yen aya jahat nu lasts salamina 🙂

Balesan keur 2 "Ieu sigana nu Internet Explorer bakal maot"

  1. Abdi teu wani ngamankeun outright tapi ulah pikir Firefox (hiji évolusi Mozilla, kayaning Netscape) mangrupakeun produk tina Google sabab eta kudu browser sorangan (Chrome).

    Saolah-olah kuring satuju kana éta Firefox nyaeta heels maranéhna pikeun iExplorer najan Netscape tuh dina jangka waktu na tur tingal kumaha eta réngsé ...

    Iwal sababaraha situs pisan husus I salawasna ditémbak ku Firefox.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.