Sababaraha egeomates ringkes

gambaran

  • Vexcel, A cabangna Microsoft Virtual Bumi nawarkeun data sangkan dipegatkeun. Leyuran ieu ensures 3D nyadiakeun data tékstur jeung gambar ti kualitas hadé ti maranéhanana anu online na tiasa hiji intranet atline a kota, kaayaan, wilayah komo sinyalna global sakabéh tiasa dipilih.
  • gambaran Google geus dilahirkeun Geo pamekar BlogJeung parobahan nu dicokot Google Earth, nu bisa kiwari némbongan saolah mashup, API anjeun kaasup di Google Maps, jadi sahiji kml dina nu OCG ... nu blog heubeul tina Google Earth API diganti cara kieu sanggeus leuwih ti dua taun trial and error.
  • gambaran Argéntina formalizes nu Nasional Award Agrimensura bisa dilaksanakeun saban dua taun keur ngahargaan ka John Abecián, salaku jalan ka ajak panalungtikan dina Biologi Kelautan sarta Akuatik jeung ngakuan usaha pikeun ngembangkeun sarta sosialisasi pangaweruh cartographic.

    • Ngantunkeun balesan

      email alamat anjeun moal diterbitkeun.

      Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.