Mun egeomates tadi pamiarsa 100

Artikel ieu ngawujud kana statistik anu dicokot tina Januari nepi ka Oktober tina 2011 ti Google Analytics, sareng disederhanakeun dina kasus anu ngan saukur maca 100 tina halaman ieu. Ieu écés yén réfléksi kontéks Hispanik bakal jelas pisan lamun halamanna nganggo prioritas dina basa atanapi publik anu sanés. Tapi lamun data tiasa waé pikeun pamasaran, didieu kaula.

Statistik lalulintas Hispanik

Atuh analisa Kota 100 nagara 10, paripolah anu pang panasaran nyaéta yén Méksiko anu kiwari ngaleuwihan Spanyol, padahal anu kedah di-dianggap yén, dina jihat populasi aya béda anu kasohor, sana moal aya konektipitas. Aya ogé turunna anu tiasa ditingali dina démia basa Inggris, sabagean kusabab eGeomate monopolizes milarian anu leuwih ambéh di lingkungan Anglo-Saxon anu ngawakilan Amérika Serikat, Inggris, Inggris, jeung India.

Ieu bakal paripolah ku nagara.

21 Méksiko

20 Spanyol

11 Peruvians

8 Colombians

7 Argentinos

7 Chilenos

4 Venezuelans

4 cukuadorians

3 Bolivianos

3 Hondurans

12 Aranjeunna bakal datang ti nagara sejen

Upami ukuran ukur ku kota:

Kabiasaan ieu rada mah béda, sabab sanau tempat 8 nyaéta sajumlah 88% patalimarga Hispanik, saperti di kota-kota anu utama dina 10 bawa ngahontal 33%, anu nunjukkeun yén kontéks Hispanik aya patalimarga anu gedé anu henteu gede Aya ogé kotor disababkeun di Tegucigalpa, anu sanés kota langkung badag tur disambungkeun ti Guatemala tapi tempat lahir di nagara ieu, nyambung ka loba lalulintas pikeun jejer anu sumebar di Google.hn anu parantosan asih kana pornografi. Callta henteu tiasa nengetan Cianjur dimana penerjemah anu eGeomate tinggal sareng éta henteu kedah nyababkeun distor dina statistik, tapi dimana aya anu aya euforia metot ngeunaan masalah geospatial ogé ku sabab nagara ieu aya ciri hijrah ti padésaan ka kota saeutik kirang ti anu mawa musibah

7 bakal ti Lima

4 ti Méksiko Kota

4 of Bogotá

4 Madrid

4 de Santiago

2 of Buenos Aires

2 ti Barcelona

2 of Tegucigalpa

2 of Quito

2 of Caracas

67 bakal datangna ti sesa kota di dunya

Upami éta ku browser:

40 bakal tetep Internet Explorer

29 bakal resep Firefox

27 geus parantos pindah ka Chrome

2 bakal nganggo Safari

1 Abdi nganggo Opera

1 bakal surplus supados nganggo seueur pilihan nambahan sapertos anu cocog Agent Mozilla cocog dina héndsét, navigator Android, Opera Mini, Internet Explorer sareng pigura Chrome sareng RockMelt.

Di dieu urang tingali kumaha Chrome terus meunang sémah, Abdi nyarios yén sababaraha dinten ka tukang Thatmutan abdi anu langkung kénging sana taun nyaéta Firetox moal nyertakeun moal sabab kaleungitan kunjungan tapi lantaran Internet Explorer bakal bieu pisan 28%.

Dina kasus kapentingan pikeun anu pamaké sumping:

15 bakal ngalakukeunana pikeun AutoCAD

8 ku Google Earth

6 ku UTM koordinat jejer

6 ku ArcGIS atanapi ArcView

3 ku Microstation

2 ku gvSIG

36 bakal dilakukeun ku cara kombinasi béda, diantara anu jejer ieu kalebet tapi sanés kecap-kecap langsung dina frase panyéangan. Ti ieu mah mimiti nyieun artikel ngabandingkeun nilai nu software éta boga di lalulintas Geofumadas.

Lamun éta ku sistem operasi

Di dieu urang tingal yén Mac masih keneh péformasi kanggo minoritas, sanajan taya pilem Hollywood mana waé manzanita henteu ditémbongkeun. Ogé ditempo yén lalulintas mobile téh minoritas.

95 bakal nganggo Windows

2 bakal nganggo Macintosh

2 Linux

1 bakal nganggo sistem operasi mobile

Sebaran 1 anu ngagunakeun platform mobile

Di sisi ieu kasohor kumaha Mac mendominasi pasar mobile, upami urang nganggap yen jalma-jalma 100, 72 nganggo alat Apple upami kami nambahkeun iPad, iPhone sareng iPod. Upami xkétun yén desktop bade ngalih kana alat-alat mobile, gadget sareng kami bakal langkung seueur nganggur web, mangka raksasa saterusna bakal Mac, éta perkara waktos sareng warisan ti Steve Jobs.

45 bakal ngalakukeunana ngaliwatan hiji iPad

23 ku cara iphone

18 nganggo Android

5 BlackBerry

4 kalayan heran nganggo iPod

4 ngagunakeun SymbianOS

1 tetep nganggo Nokia

Bundaran henteu ogé ngahontal 1 sésa anu dibebarkeun ku anu ngagunakeun Windows Mobile, Sony sarta Samsung.

Upami abdi ngukur diri:

Abdi salah sahiji tina tilu anu disambungkeun ti nagara anu nembongan dina daptar munggaran.

Salah sahiji kota asalna tina kota dina daptar kadua

Teu siga pamaca kuring, Abdi sastrawan sareng ayeuna kuring nganggo AutoCAD salami Microstation, gvSIG langkung ti ArcGIS, Google Earth / Maps ... unggal dintenna.

Salah sahiji 27 anu nganggo Chrome salaku panyungsi

Salah sahiji 95 pikeun nganggo Windows, sanaos kuring ogé nyambung loba tina mobil.

Salah sahiji 45 anu nganggo iPad.

Artikel ogé ngingetkeun urang yén kami jalma rahasia anu nyambung ti kota disambungkeun, upami kami muncul dina daptar. Lamun sistem operasi urang, nagara atanapi kota teu némbongan di dieu, leuwih bencong. Dina loba kasus salah sahiji minoritas geografis anu nganggo software sareng hardware seuseueurna paling, hal ieu kajadian kuring.

3 Jawaban "Upami Geofumadas kagungan pamaca 100"

  1. Ukuran abdi:

    Abdi salah sahiji 8 Colombian

    Salah sahiji 4 tina Bogotá

    Salah sahiji 27 anu nganggo Chrome salaku panyungsi

    Salah sahiji 36 anu sumping pikeun alesan anu béda.

    Salah sahiji 2 anu nganggo Linux.

    Sareng salah sahiji 18 pikeun nganggo Android.

    Salah sahiji 45 anu nganggo iPad.

    hehehe XD

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.