Microstation V8i - Kumaha pikeun ngaktipkeun lisénsi nu

Artikel ieu nunjukeun kumaha cara hiji lisénsi Microstation V8i, dina hal ieu Kuring némbongkeun mun versi 8.11 diaktipkeun, tapi disarengan lumaku pikeun sagala program ti versi 8.9 (XM).

MicroStation v8i download Bentley

Nalika purchasing hiji lisénsi Microstation V8i, aya sababaraha data nu narima tur bisa diteundeun taliti saprak maranéhna bakal merlukeun dina waktu aktivasina:

  • produk nu dibeuli. Ieu nembongan dina aréa ditandaan di abu
  • Jumlah serial. Ieu unik keur unggal lisénsi dibeuli. Éta hiji nu geus ditandaan héjo dina gambar nu sanajan pernah dipénta dina waktu aktivasina.
  • The ngurangan wewengkon. Ieu URL nu ngirimkeun Bentley, ti mana anjeun bisa ngundeur programna iraha wae, ditandaan dina bulao dina gambar.
  • Ngaran server. Ieu biasana Product.Activation.bentley.com, nu geus ditandaan beureum
  • Tombol situs aktivasina. Ditandaan di wungu.

1. Ngundeur Microstation V8i

Ieu ngandung harti arah url ieu ditandaan dina bulao. Saha bisa ngalakukeun lamun kapaksa konci ieu, sabab sabenerna tantamount mun nanyakeun hiji lisénsi atikan atanapi nerapkeun pikeun SelectCD, dimana éta produk kalawan fungsionalitas pinuh ieu ditampi, tapi anu ngan ngamungkinkeun sesi karya 15 menit. Ogé ti dieu aranjeunna ngabongkar momotanana prerequisites Microstation V8i nu mangrupa installer ngandung aplikasi sareng komponenana diperlukeun pikeun instalasi masing-masing.

2. install Microstation

Ieu teu merlukeun elmu, ukur prerequisites mimiti lajeng install program Microstation V8i.

3. Aktipkeun lisénsi nu

Pikeun ngaktipkeun lisénsi a anu diperlukeun pikeun ngakses Internet, jadi kudu hambalan mimiti nyoba moal méakkeun waktu rasa. Biasana mun anjeun asupkeun program teu ngamimitian diaktipkeun panel nembongan kalayan pilihan pikeun ngadaptar.

Mun teu némbongan, éta geus rengse tina:

  • Puseurna> Lisensi managemnt ...

Ieu lifts panel dimana anjeun milih:

  • Parabot> aktivasina Lisensi wizard

MicroStation download Bentley

Dina panel kieu, urang milih pilihan anu nurutkeun jenis lisénsi lamun boga server lisénsi atawa layanan pilih. Dina hal ieu tungtung pos nu Kuring keur demonstrating kumaha atuh eta ku pilihan Non-MILIH pamaké atawa titik Dikonci. Lajeng mencet tombol Teras.

Panel salajengna naroskeun ka kami naon jenis ijin. Dina hal ieu, urang milih «Kuring boga hiji konci aktivasina»Sareng na tombol dipencet Teras.

MicroStation download Bentley

Dina panel hareup, anjeun milih server NgaranNu éta ngan hiji beureum dina panutup munggaran. Sacara umum ieu sami, tapi bisa robah leuwih waktos na bisi kuring Kuring kungsi masalah migunakeun salaku maké ibukota disadiakeun kuring di tengah, kuring kungsi make productactivation.bentley.com. ogé ngetik aktivasina Key, Mana anu dipidangkeun dina ungu dina panutup kahiji, teras nganggo tombol test sambungan lamun ningali sagalana aya dina urutan na ngan lamun internét urang kungsi proxy atanapi data sambungan énkripsi kudu dieusian.

MicroStation download Bentley

Panel salajengna miwarang kanggo nagara mana anjeun ngaktipkeun nu lisénsi lajeng panel nu biasana mucunghul paling pajeulit: urusan teh nya eta urang menta versi produk, tapi henteu ngan 8.11 urang nganggap ukur dua Konci leuwih gumantung kana ngabebaskeun. Jumlah nu nembongan nowhere dina bil atawa prosedur, jadi eta nuju ka ngakibatkeun bingung.

Salah sahiji cara anu terang, nyaéta pikeun muka Mikrostasi V8i anu urang turun sareng angkat ka «Pitulung> Ngeunaan»Sareng urang bakal ningali kodeu. Ngaktipkeun versi anu langkung énggal konci aktivasinaNgan anjeun bisa lamun geus dibayar layanan pilih.

MicroStation download Bentley

Nalika ngaktipkeun lisénsi a 1 SELECTseries, Nomer bisa dipaké

08.11.07.23 atawa 08.11.07.97

Anjeun teras kedah apparate konfigurasi pesen na tungtungna aktivasina. Kadangkala mulih hiji pesen kasalahan, tapi suratna ieu biasana ngan asupkeun program nu sabab lisénsi geus diaktipkeun nembongan.

Ngabuktikeun eta, urang ulah deui Puseurna> Lisensi managemnt ... tur urang kudu ningali lisensi diaktipkeun dina Checkout, nu di jalan anu mangrupakeun lisénsi diaktipkeun keur mesin husus sarta ngabogaan hiji tanggal béakna lamun hayang make eta dina komputer séjén, format atawa ngaleupaskeun Checkout nu. ogé di Pitulung> Ngeunaan anjeun tiasa ningali rinci ti lisénsi dina pamakéan sarta tanggal beakna Checkout.

ngalesotkeun Microstation V8i

5 balesan pikeun "Microstation V8i - Kumaha pikeun ngaktipkeun lisénsi"

  1. Hai Javier.
    Tulisan ieu nyaéta pikeun ngajelaskeun kumaha lisénsi anu dipésér diaktipkeun. Kuring ngahaja ngadamel anu kabur serial, sabab kuring henteu tiasa nyebarkeun séri dina situs ieu. Mikrostasi mangrupikeun perangkat lunak anu mayar, henteu gratis. Yén serial kedah diperyogikeun tina invoual mésér produk atanapi pembayaran langganan bulanan.

    Wasalam

  2. nu serial anjeun carioskeun ungu katempona. dimana kuring narima serial ieu?

  3. Anjeun terang tina sagala retakan alus keur MicroStation

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.