Buka sababaraha file di Google Maps kml

Sababaraha poé ka tukang kuring dikaitkeun cara muka file KML di Google Maps, nyaho jalur anjeun dimana anjeun tinggal.

Ayeuna hayu urang tingali naon anu lumangsung lamun urang némbongkeun sababaraha sakaligus.

1. Kml jalur

Dina hal ieu, kuring bakal ngalakukeun eta némbongkeun informasi Urban Center Émbaran Daerah (CIUR) Salaku conto, petikan ngamajukeun potentiality maranéhanana. Karya metot, sugan kahiji pikeun némbongkeun on informasi Google Earth Tegucigalpa.

CIUR Anjeun egeomates

Dina hal ieu, mangka dipasang sakumaha jasa iframe, mun ngalakukeun tombol katuhu pikeun nempo sipat kode jeung nangtukeun IP mana eta geus hosted. Lajeng ka dieu neangan html; lamun éta teu a web dinamis jadi dina hal ieu -sarta lamun pos ieu-. Lamun data henteu dilayanan via WMS atawa payil teu disimpen dina database a, bisa jadi ruteu lapisan KML / KMZ.

CIUR Anjeun egeomates

formulir ieu porsi data ngaliwatan waktu dirobah ka Teu struktur kirang basajan, pikeun nyegah lapisan anu discharged sakumaha file diskrit. Malah kml nu bisa ngandung struktur data, tapi ieu jadi nyieun make asynchronously kalayan sagala format OGC nu ngarojong Google Maps.

2. Google Maps on deployment

URL disalin kana widang teang tina Google Maps, hiji-hiji, naha atawa KMZ kml jadi ditémbongkeun dina peta sarta dina Daptar pariksa dina kénca bisa switched atawa mareuman. Kalawan unggal milarian lapisan a ditémbongkeun, tapi ayeuna keur diteundeun dina deployment memori.

CIUR Anjeun egeomates

Pikeun tampilan anu diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun ti panel katuhu. Anjeun teu bisa ngaganti urutan, tapi anjeun bisa dihapus lapisan sarta reloaded dina urutan dipikaresep.

CIUR Anjeun egeomates

Tur aya nu gaduh eta. Dina conto éta, anu garis konéng téh faults géologis, kontur héjo mangrupa proyéksi ti cingcin periferal kadua teras projected pertumbuhan 20 héjo taun. Ieu sareng nu leuwih lengkep bisa kapanggih dina CIURNu sigana urang nu inisiatif berharga pikeun nyebarkeun, continuity sarta interaksi ku pamaké numbu ka masalah asuransi baris jadi hiji sumber penting rujukan.

Hiji Balesan to "Buka langkung file di Google Maps kml"

  1. Google ngamungkinkeun pamaké ngagunakeun Google Maps salaku template pikeun proyék-proyék populér custom na. Tapi Google simpati loba netizens meunang modifikasi sahingga nelepon Google Maps Hacks.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.