arsip pikeun

Google Earth / Maps

Jeun curiosities dina Google Earth sarta Google Maps

Jieun hiji peta Panwaslu kalawan Fusiontables - di 10 menit

Anggap we hoyong muhasabah peta, hasil pemilu ti kotamadya, ambéh maranéhanana bisa disaring ku partéy pulitik sarta babagi umum. Bari aya nu leuwih cara pikeun ngalakukeun kirang sekuler, abdi hoyong némbongkeun conto pikeun ngajelaskeun kumaha eta bisa dilakukeun ku Fusiontables ku hiji pamaké biasa. Keur naon urang ...

4 6.3 Anyar Google Earth

Kuring diundeur versi béta tina Google Earth 6.2.1.6014 na corroborating naon a pamaké sempet ngawartoskeun kuring, aya sababaraha perbaikan anu metot. Sanajan aya hal saeutik sejen, keur kaperluan urang 4 kamajuan ieu sigana gunana; Bari ditambahan ieu looming dina versi 6.2, sigana yen ayeuna anjeun gaduh ...

Plex.Earth download Gambar tina Google Earth Dupi éta haram?

Malah saméméh urang nempo sababaraha program diundeur Gambar tina Google Earth. Georeferenced atanapi henteu, sababaraha euweuh aya salaku StitchMaps na GoogleMaps Downloader. Ari lain babaturan kuring nanya lamun damel naon Plex.Earth ti AutoCAD atawa ngalanggar kawijakan Google. Maranéhanana ngomong istilah Google http://earth.google.com/intl/es/license.html (c) ...

kursus GIS online di Spanyol, sababaraha bébas

Geospatial Cimanuk nyaéta parusahaan dedicated ka tangerang on programming dilarapkeun ka Systems Émbaran Geographic. Anjeunna ayeuna geus dimimitian teureuh -na pikeun lingkungan-diomongkeun Spanyol, jeung kursus sarupa jeung instruktur ngeunaan lingkungan. Diantara kaunggulan tina Geospatial Cimanuk eta ayeuna anjeun tiasa nampi kursus di Spanyol mangrupakeun: Se ...

pamakéan praktis gambar sajarah Google Earth

Ieu salah sahiji pangalusna fitur anyar dilaksanakeun dina versi 5 Google Earth, bari sahingga urang ningali naon sataun urang diterbitkeun gambar anu gampang nganggo resolusi pangalusna atawa boga relevansi pikeun tujuan urang. Dina loba kasus, sabab gambar panganyarna boga awan nu nyumputkeun objek urang ...