pamakéan praktis gambar sajarah Google Earth

Ieu salah sahiji pangalusna fitur anyar dilaksanakeun dina versi 5 Google Earth, bari sahingga urang ningali naon sataun urang diterbitkeun gambar anu gampang nganggo resolusi pangalusna atawa boga relevansi pikeun tujuan urang. Dina loba kasus, sabab gambar panganyarna boga awan nu nyumputkeun objek dipikaresep urang jeung dina kasus séjén alatan tingkat jéntré éta hadé.

Pikeun nempo sajarah saeutik ikon jam diaktipkeun, mangka anjeun bisa nyéred bar indit ka kaping makeover. Sanajan éta leuwih praktis kalawan panah di tungtung, anjog ka hareup, nepi tanggal kacatet (jigana taun kaputusan) dianggap, teu merta keur diunggah ka Google Earth.

Precision google bumi

Contona kieu nembongkeun, hiji proyék nu abdi hoyong georeference.

Precision google bumi

Ieu gambar Januari 2010, tingali wates polygon malah teu tiasa ningali, sanajan wangunan ti luhur téh geus diwangun jeung kaperluan Cadastre nu leuwih penting sabab ngalibetkeun hiji reassessment tina kamajuan.

Precision google bumi

Lain mangrupa 30 Nopémber 2007, 4 taun saméméhna jeung nempo yén wates éta jelas. Luhur moal wangunan anyar jeung nyandak sésana téh kesel ieu ditutupan ku awan. Hijina hal anu kuring teu bisa ngajawab, nya éta aranjeunna handap kalawan StitchMaps bar bersejarah mucunghul intruding on unggal shot; salah sahiji technicians mah dijieun kuring nu lulucon yen urang ngabejaan jalma anu posisi mahluk luar angkasa.

Jeung putusan dimungkinkeun sarta draf teh ngembangkeun rencanana, aman di ngeunaan opat taun bisa geus jadi berkembang.

Precision google bumi

Dina urusan ngeunaan katalitian... Éta calamity, sabab antara nyokot sejen aya dugi 14 méter eta ... jeung sia datang deukeut ka kanyataanana. Tapi keur kaperluan tina dampak, upami naon gain geus junun Google Earth sarta Google Maps nya éta geus nyieun geolocation nu datang ka pamakéan sapopoé.

Precision google bumi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.